Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla seninki çok kafa karıştırıcı ya cidden. Ben ovulasyonum pik çıktığında kaset test negatif vermişti ama kanda pozitif çıkmıştı. Seni de umutlandırmak istemem ama hem adetin geçeli çok oldu hem de adet olmadan tekrar yumurtlama olması ilginç geldi
Maalesef kuzum

Yeni yeni kendime gelebiliyorum. Yazan herkese teşekkür ederim çok zor Bi süreç üzüntü Bi yana o can acısı.. Rabbim kimseye yaşatmasın herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah
Kanaman bittikten sonra yine de bi doktora git canım, iyice muayene etsinler, parça kalmış mı diye bakarlar.
Kürtaja gerek kalmadan düşüyor olmasına bile şükür canım..
Allah en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin tekrar canım.

Dhdhjfjfjf adet olmadan yunurtlanirmi
Birden fazla yumurtan büyüduyse yumurtlanir canım
Ben 22 yaşına kadar her doktora gittiğimde çift yumurtluyordum. Doktor da senin ikiz gebelik ihtimalin yüksek demişti ama sonra değişti

Ebru hanım kim Allah aşkına 🤔 doktora bak sen bence
Instagramda ovulasyon testi satıyor eczacı teknikeri takibini de yapıyor hamile kalan çok kadın var onun testlerle.
Testi ondan aldığı için onun yorumunu bekliyor
Ebru Ceylan Ig: birgebeningunlugu

T tulperde canım bugünlerde doktora gideceğiz ya inşallah bebek oluşmuştur sende benim gibi gebelik kesesini gordun ama yolk kesesini görmemiştin galiba öyle hatırlıyorum bugünlerde kendime araştırmak için bişeyler arıyorum sanirim şimdide kese boyutuna kafayı taktim ben 5+1 ken gittiğimde 8.9 mm ölçüldü kese boyum bide doktor regl tarihimi ve dongumu sordu 4 hafta 6 günlük görünüo dedi sonra ben 5 haftalik deilmi deyince ha 5 hafta ha 4 hafta 6 gün farketmez gibi bişeyler dedi doktoru hiç begenmedim kesinlikle değiştircem senin kese boyun 9 mm falan demistin galiba sen kaç hafta kaç günlükken gitmistin canım acaba erken gittik diyemi göremedik 5 haftalikken bebeği de görenlerde var çünkü ınslalah bu gidişimizde bebekleri goruruz de bi nebze olsun içimize su serpilir☺

X