Çok teşekkür ederim amin inşallahGerçekten çok üzüldüm canım. Rabbimin bir bildiği vardır elbet vücut attığına göre demek sağlıklı gebelik değilmişağrısız sorunsuz atlatman nasib olur inşallah tez zamanda rabbim yeni gebelik haberlerini almamızı nasib etsin sağlık haberleribi ver yine emi
Ah canım çok üzüldüm.Vardır her işte bir hayır. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahŞimdi çıktım hastaneden düşüyormuş. Yapılacak bişey yok eve git yat kendi kendine düşmesini bekle dedi
Teşekkür ederim kuzum inş kortuğumuz gibi birşey olmaz sabah gideceğim doktoraArsoney sanada cok geçmiş olsun canim dikkat et kendine
Dün ve bugün kusmam olmadı hiç Allaha şükür bide öyle bir psikoloji oldu ki kusmayınca Allah korusunn bebeğe bişey mi oldu diyorum acaba normal mi böyle olmadı bir gün çok kusuyorum bir gün sadece mide bulantısı kusma oluyor sende de öyle mi canımALLAH yardımcın olsun valla canım kolay deil insalah bian önce biter genelde 3 4 hafta suruyo diyolar ama ınslalah daha kısa sürer seninki
Ben de pazartesiyi bekleyemicem galiba yarın gidecem. İnşallah güzel haberler alırızTeşekkür ederim kuzum inş kortuğumuz gibi birşey olmaz sabah gideceğim doktora
Canım bende henüz öyle kusma derecesinde deil ama yemeklerden tiksinme var sanırım yavaş yavaş olacak bendede senin haftan biraz daha ileri ya ondan böle kasmalarini oluyo canım bide kusmanın azalması kötü bişey deil merak etme bi gun bulanıp 1 hafta boyunca bulanmayadabilr miden anormal bi duruma işaret etmez çok gebede duydum bunu bi gün bulanıp bi gün bulanmiyor dyeniDün ve bugün kusmam olmadı hiç Allaha şükür bide öyle bir psikoloji oldu ki kusmayınca Allah korusunn bebeğe bişey mi oldu diyorum acaba normal mi böyle olmadı bir gün çok kusuyorum bir gün sadece mide bulantısı kusma oluyor sende de öyle mi canım
İnşallah canim hayırlı haberlerini.bekliyoruz insallahTeşekkür ederim kuzum inş kortuğumuz gibi birşey olmaz sabah gideceğim doktora
Git canım bencede önlem almis olursunuzBen de pazartesiyi bekleyemicem galiba yarın gidecem. İnşallah güzel haberler alırızbenim de hafiften kasık ağrılarım başladı.
Yazarim daha cvp vermedi salı gunu yaptimCevap gelince bize de yazar mısın merak ettim.
Gebelik testi yaptın mi bu ara
Git kuzum ihmal edilecek birşey değil Allah'ım korusun okadar olsun diye uğraştık hüsran olmaz inşBen de pazartesiyi bekleyemicem galiba yarın gidecem. İnşallah güzel haberler alırızbenim de hafiften kasık ağrılarım başladı.
canım benim kıyamam ya çok şükür cNim rabbim kötüsün insalah rabbim yardımcın olsun insallah .düşük riski kanamadan dolayımi oluyor sebebini sorsaydın kafanda soru isareti kalmazdi cunku normalde ilk 3 ay içide saglikli gebelikte olsa her zaman dusuk riski oluyor senin slzaten sagliklicok sukur belki o genel olasiliktan bahsetmek istemistit gerci herseyi anlatmiyolar bazi doktorlar o zaman sen hiç iş güç yapma canım eğilip kalkma elinden geldiği kadar minimuma düşür hareket etmeyi
Rabbim minik evladini sana bagislasin insallahGünaydın canlar çıktım doktordan şimdi bebiş de birşey yok çok şükür kalbimiz atıyor allahıma şükür ama düşük riski var herhafta iğne dedi hergün fitil 1 hafta işe gitmek yok istiraat dedi 1 tüp kan aldı öğleden sonrada onu göstereceğim rabbim korsun inş kortuğumuz gibi olmaz du edin kızlar neolur
Dinlen canım ayaklarını uzat bol bol otur bu dönemdeGünaydın canlar çıktım doktordan şimdi bebiş de birşey yok çok şükür kalbimiz atıyor allahıma şükür ama düşük riski var herhafta iğne dedi hergün fitil 1 hafta işe gitmek yok istiraat dedi 1 tüp kan aldı öğleden sonrada onu göstereceğim rabbim korsun inş kortuğumuz gibi olmaz du edin kızlar neolur