Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim amin inşallah

Metsi6 canım benim çok uzuldum hakkinda böylesi hayirliymis rabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin insalah üzme kendini demekki sağlıksız bi gebelik mis sonradan üzülecektiniz belkide

ALLAH yardımcın olsun valla canım kolay deil insalah bian önce biter genelde 3 4 hafta suruyo diyolar ama ınslalah daha kısa sürer seninki
Dün ve bugün kusmam olmadı hiç Allaha şükür bide öyle bir psikoloji oldu ki kusmayınca Allah korusunn bebeğe bişey mi oldu diyorum acaba normal mi böyle olmadı bir gün çok kusuyorum bir gün sadece mide bulantısı kusma oluyor sende de öyle mi canım

Canım bende henüz öyle kusma derecesinde deil ama yemeklerden tiksinme var sanırım yavaş yavaş olacak bendede senin haftan biraz daha ileri ya ondan böle kasmalarini oluyo canım bide kusmanın azalması kötü bişey deil merak etme bi gun bulanıp 1 hafta boyunca bulanmayadabilr miden anormal bi duruma işaret etmez çok gebede duydum bunu bi gün bulanıp bi gün bulanmiyor dyeni

Metsi6 canım geçmiş olsun; Rabbim daha hayırlısını nasip etsin canım. Olmadıysa vardır bir hikmeti inşallah insan ister istemez üzülüyor ama daha hayırlısını bekleyelim canım benim.

Karin tarafım aşırı ağrıyor ama gene negatf ben anlamadım ne var neyse adet 3.gunum cuma olsa gerek doktora gidecektim hiç 3.gun test ypamadim bi yapayimda baktirim

Günaydın canlar çıktım doktordan şimdi bebiş de birşey yok çok şükür kalbimiz atıyor allahıma şükür ama düşük riski var herhafta iğne dedi hergün fitil 1 hafta işe gitmek yok istiraat dedi 1 tüp kan aldı öğleden sonrada onu göstereceğim rabbim korsun inş kortuğumuz gibi olmaz du edin kızlar neolur

Rabbim minik evladini sana bagislasin insallah

Dinlen canım ayaklarını uzat bol bol otur bu dönemde

Bir şey olmayacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…