Hay allahhhh yaaa koş hemen acile vallahi çok üzüldüm hemen kopma dur bakalım müdahale ederler mutlaka kuzum rabbim hakkında hayırlısını nasib etsinKanamam çoğaldı pıhtı geliyor ağrılarım var sanırım düşük yapıyorum..
Kız allah korusun öyle deme. Gitmiştin demi hastaneye. Tekrar git acile iğne yaparlar sana da. İnşallah bi aksilik olmaz kuzum dua edelimKanamam çoğaldı pıhtı geliyor ağrılarım var sanırım düşük yapıyorum..
Cok erkenKızlar merhaba bat 22 mayıs bugun kan testi yaptırdım 2 çıktı 7 mayısta çatlama oldu sizce olsa çıkarmıydı yoksa henüz erkenmi?
Sende hastaneye gittnmi peki canımArsoney benimde arada sildikçe gelen bi lekelenmem var. Valla çocuk olsun stresi ayrı, tutunsun stresi ayrı. İnşallah bebişlerimize bişey olmaz
Kuzum deme öyle yaa birdaha git hastaneye Allah'ım korusun inş öyle birşey değildirKanamam çoğaldı pıhtı geliyor ağrılarım var sanırım düşük yapıyorum..
Ben dün gittim. Kanamam yoğundu. İğne yazdı dün ilkini yaptırdım. Bugün lekelenme. Ultrasonda kese iyi yerde dedi. Bebek yada kalp atışı yok dedi ama kese içi boş değil dedi. Şimdilik gebelik stabil pazartesi kontrole gelirsin dediSende hastaneye gittnmi peki canım
Ya kuzum çok üzüldüm geçmiş olsun. Hiç umut yok muymuş yaŞimdi çıktım hastaneden düşüyormuş. Yapılacak bişey yok eve git yat kendi kendine düşmesini bekle dedi
Yaaaaa tüh kuzum çok üzüldüm yaaa vücüd red ettiğine göre demekki sağlıklı değildi kuzum öyle düşün Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş metsim geçmiş olsunŞimdi çıktım hastaneden düşüyormuş. Yapılacak bişey yok eve git yat kendi kendine düşmesini bekle dedi
İnş herşey yolundadır canım benim Rabbim korktuğumuza uğratmasın inş bende dün gittim kalp atışını dinledim için rhat aslında progestoron yazdı leke gelirse kullan dedi bugün leke geldi yarın yine gidecem ama ya acile inş herşey yolundadırBen dün gittim. Kanamam yoğundu. İğne yazdı dün ilkini yaptırdım. Bugün lekelenme. Ultrasonda kese iyi yerde dedi. Bebek yada kalp atışı yok dedi ama kese içi boş değil dedi. Şimdilik gebelik stabil pazartesi kontrole gelirsin dedi
Ne kadarlıkdı bebişim kuzumValla bilmiyorum tam düşmemiş kendi kendine düşmesini bekliycez eve git ilaç veremem yapacak bir şey de yok dedi
Çok geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama Allah büyüktür annem der düşüğün ayağı içerde olur yine bebek olur Allah sağlık sıhhat versin inşallah hayırlısı böyle belki canım üzülme yıpratma kendiniValla bilmiyorum tam düşmemiş kendi kendine düşmesini bekliycez eve git ilaç veremem yapacak bir şey de yok dedi
6+4Ne kadarlıkdı bebişim kuzum
Valla çok üzüldüm. Günlerimiz de çok yakın seninle. Benim de lekelenme devam ediyor. Yani dün kırmızı kanamadan sonra çok ağladım ama dedim sağlıksız olacağına düşmesi daha iyi. Sen de öyle düşün. Vardır Allahın bi bildiği. En azından doğal yoldan gebe kalabildiğimize sevinelim.Valla bilmiyorum tam düşmemiş kendi kendine düşmesini bekliycez eve git ilaç veremem yapacak bir şey de yok dedi
Öyle bende öyle düşünüyordum Allah verdi Allah alır diyordum herşeyi biliyor insan ama başına gelince tüm bildiklerini unutuyor..Valla çok üzüldüm. Günlerimiz de çok yakın seninle. Benim de lekelenme devam ediyor. Yani dün kırmızı kanamadan sonra çok ağladım ama dedim sağlıksız olacağına düşmesi daha iyi. Sen de öyle düşün. Vardır Allahın bi bildiği. En azından doğal yoldan gebe kalabildiğimize sevinelim.
Kuzum çok üzüldüm dilerim sağlıklı bir gebelik gelir arkasından inşallah
Hay Allah.. çok üzüldüm canım ya.. sağlıklı değilmiş demek öyle düşün lütfen. inşallah en yakın zamanda tekrar nasip olsun..Şimdi çıktım hastaneden düşüyormuş. Yapılacak bişey yok eve git yat kendi kendine düşmesini bekle dedi
Gerçekten çok üzüldüm canım. Rabbimin bir bildiği vardır elbet vücut attığına göre demek sağlıklı gebelik değilmişŞimdi çıktım hastaneden düşüyormuş. Yapılacak bişey yok eve git yat kendi kendine düşmesini bekle dedi
Teşekkür ederim. Evet görünmüştüHay Allah.. çok üzüldüm canım ya.. sağlıklı değilmiş demek öyle düşün lütfen. inşallah en yakın zamanda tekrar nasip olsun..
Kese görünmüştü di mi senin?