Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceden kalan bir kanama alanı herhalde
Böyle kanama yaşayıp hiç sorun yaşamayan çok insan var sen de oylesindir kuzum inşallah moralini boxma

Hangi marka bu ovulasyon testi

2. Kez yumurtluyor olabilirsin
Birgebenin gunlugunden aldik ebru ceylandan

Önceden kalan bir kanama alanı herhalde
Böyle kanama yaşayıp hiç sorun yaşamayan çok insan var sen de oylesindir kuzum inşallah moralini boxma

Hangi marka bu ovulasyon testi

2. Kez yumurtluyor olabilirsin
İnşallah inşallah kuzum öyledir yaa rabbim korusun inşallah

Kızlar merhaba bat 22 mayıs bugun kan testi yaptırdım 2 çıktı 7 mayısta çatlama oldu sizce olsa çıkarmıydı yoksa henüz erkenmi?

Bence çok erken daha canım. Benim çatlamadan 10 gün sonra 24 çıktı. Sende 3-4 gün bekleyip bir daha tekrarla
Aslında dün gecede göğüsümü sıkınca süte benzer sıvı gelmeye başladı prolaktin yüksekliği olabilir diye bugun doktora gittim muayene etti herhangi bir sıkıntı yok beta ve prolaktin baktırdım beta 2 prolaktin 5.23 çıktı yoksa daha test yaptırmazdım ilk kızımda bata 2 kala 42 çıkmıştı

Hepsinde farklı olabiliyor. Bir kaç gün sonra tekrarla bencede değerin 2 çıkması umut gistergesi eğer hiç gebelik söz konusu değilse 0.2 vb değerlerde çıkıyor fazla erken olmuş. Bu arada benim bata 3 4 gün kala tek göğsünden süt geldi sıkınca ve o an eşime dedim ben bu ay kesin hamileyim die

@eddagokhan
@eymentaa
@Sevme26
Zenna
kızlar gebe kaldınız.. grubu unuttunuz
haberdar edin bizi inşallah her şey yolundadır?
Aşk olsun bura unutulmaz gebelik forumlarında geziyorum vala daha çok farklı bilgiler için araştırıyorum. Herşey yolunda çok şükür ama Feci bulantılar var idare ediyoruz. Sizde ne var ne yokk

Nedense bende umutluyum banada var gibi geliyor 2 olması benide çok umutlandırdı bat tarihime kadar beklicem hayırlısı olsun inşallah

Kanamam çoğaldı pıhtı geliyor ağrılarım var sanırım düşük yapıyorum..
Çok geçmiş olsun canım bence hemen bir acile git ama böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren de çok var sıkma canını ama önlemini al hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…