Bendende geldi şimdi dün kesilmişti bugün ilaç saati gecikti biraz tekrar o yüzden geldi sanırımkızlar benden yine leke geldi bu sefer daha koyuydu dün doktor progestoron vermişti leke gelirse onu kullan demişti
Yaw anlamadım ki köydeyiz .öle yemek vs hazırlama oluyor nie böle oldu anlamadım kiGeçmiş olsun canım çok mu yoruyorsun acaba kendini?
Progestoron mu kullanıyorsun canımBendende geldi şimdi dün kesilmişti bugün ilaç saati gecikti biraz tekrar o yüzden geldi sanırım
ProgestanProgestoron mu kullanıyorsun canım
Bende ondan kullanıyorum normal ilacı verdi ama ağır olur miğden bulanır dedi fitil gibi kullan dedi öyle yaptım şimdi ama devam ederse sabah acile giderimProgestan
2 ile 7 gün sürebiliyormuş zaten dün kesilip şimdi geri olunca ilaç saatinden dolayı diye düşünüyorum çok yok sildikçe geliyor ama inşallah sıkıntı olmazBende ondan kullanıyorum normal ilacı verdi ama ağır olur miğden bulanır dedi fitil gibi kullan dedi öyle yaptım şimdi ama devam ederse sabah acile giderim
İnşallah canım inşallah yaa o kadar istedik olsun diye Rabbim korktuğumuza uğratmasın İnşallah rabbim korusn bebişlerimizi2 ile 7 gün sürebiliyormuş zaten dün kesilip şimdi geri olunca ilaç saatinden dolayı diye düşünüyorum çok yok sildikçe geliyor ama inşallah sıkıntı olmaz
Tesekkur ederimNasıl kolayına geliyorsa. Ben kaba koyup yapıyordum.
Aminnn insallahhh Allah korktugunla sinamasin çok geçmiş olsun 7 güne kadar normal diye biliyorum bendeİnşallah canım inşallah yaa o kadar istedik olsun diye Rabbim korktuğumuza uğratmasın İnşallah rabbim korusn bebişlerimizi
Allah korusun bebeğini insallah bir şey yokturİnşallah canım inşallah yaa o kadar istedik olsun diye Rabbim korktuğumuza uğratmasın İnşallah rabbim korusn bebişlerimizi
Amin inşallahİnşallah canım inşallah yaa o kadar istedik olsun diye Rabbim korktuğumuza uğratmasın İnşallah rabbim korusn bebişlerimizi
Yaa kuzumkızlar benden yine leke geldi bu sefer daha koyuydu dün doktor progestoron vermişti leke gelirse onu kullan demişti
Bebişde kese etrafında birşey yok kuzum kalp atıyor neden olduğunu bilmiyorYaa kuzum
Doktor neden olur dedi, Rabbim korusun bebisini
Önceden kalan bir kanama alanı herhaldeBebişde kese etrafında birşey yok kuzum kalp atıyor neden olduğunu bilmiyor
değerlendir canım bugünü..Sumuksu akintim var diye ovu testi yaptim sonuc adet olmadan nasl yunurtlayabiliyorim
Önceden kalan bir kanama alanı herhaldeBebişde kese etrafında birşey yok kuzum kalp atıyor neden olduğunu bilmiyor
Hangi marka bu ovulasyon testiSumuksu akintim var diye ovu testi yaptim sonuc adet olmadan nasl yunurtlayabiliyorim