- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Bayram bayram olrmukideğerlendir canım bugünü..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram bayram olrmukideğerlendir canım bugünü..
ultrasonda bir şey görünmüyorsa riskli bi durum yok o zaman bu da güzel..Bebişde kese etrafında birşey yok kuzum kalp atıyor neden olduğunu bilmiyor
olur neden olmasın ki.. haa dini boyutunu bilmiyorum var mı öyle bi şey sanmam..Bayram bayram olrmuki
Bayramda kandilde vs ilişkiye girmek günah değildirBayram bayram olrmuki
Birgebenin gunlugunden aldik ebru ceylandanÖnceden kalan bir kanama alanı herhalde
Böyle kanama yaşayıp hiç sorun yaşamayan çok insan var sen de oylesindir kuzum inşallah moralini boxma
Hangi marka bu ovulasyon testi
2. Kez yumurtluyor olabilirsin
Yazsana bi canım kendisine dönüş yapıyor yaBirgebenin gunlugunden aldik ebru ceylandan
Yazdim beklyrm baklmYazsana bi canım kendisine dönüş yapıyor ya
Cevap gelince bize de yazar mısın merak ettim.Yazdim beklyrm baklm
Biraz önce fitil attım vajinaldan yarın doktorum acilde ona giderim napimultrasonda bir şey görünmüyorsa riskli bi durum yok o zaman bu da güzel..
hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş canım lekelenmeler..
gidecek misin doktora? için rahat etsin
İnşallah inşallah kuzum öyledir yaa rabbim korusun inşallahÖnceden kalan bir kanama alanı herhalde
Böyle kanama yaşayıp hiç sorun yaşamayan çok insan var sen de oylesindir kuzum inşallah moralini boxma
Hangi marka bu ovulasyon testi
2. Kez yumurtluyor olabilirsin
Arsoney benimde arada sildikçe gelen bi lekelenmem var. Valla çocuk olsun stresi ayrı, tutunsun stresi ayrı. İnşallah bebişlerimize bişey olmaz2 ile 7 gün sürebiliyormuş zaten dün kesilip şimdi geri olunca ilaç saatinden dolayı diye düşünüyorum çok yok sildikçe geliyor ama inşallah sıkıntı olmaz
Vallaha yaaa Allah'ım korktuğumuza uğratnasın inşArsoney benimde arada sildikçe gelen bi lekelenmem var. Valla çocuk olsun stresi ayrı, tutunsun stresi ayrı. İnşallah bebişlerimize bişey olmaz
Bence çok erken daha canım. Benim çatlamadan 10 gün sonra 24 çıktı. Sende 3-4 gün bekleyip bir daha tekrarlaKızlar merhaba bat 22 mayıs bugun kan testi yaptırdım 2 çıktı 7 mayısta çatlama oldu sizce olsa çıkarmıydı yoksa henüz erkenmi?
Aslında dün gecede göğüsümü sıkınca süte benzer sıvı gelmeye başladı prolaktin yüksekliği olabilir diye bugun doktora gittim muayene etti herhangi bir sıkıntı yok beta ve prolaktin baktırdım beta 2 prolaktin 5.23 çıktı yoksa daha test yaptırmazdım ilk kızımda bata 2 kala 42 çıkmıştıBence çok erken daha canım. Benim çatlamadan 10 gün sonra 24 çıktı. Sende 3-4 gün bekleyip bir daha tekrarla
Hepsinde farklı olabiliyor. Bir kaç gün sonra tekrarla bencede değerin 2 çıkması umut gistergesi eğer hiç gebelik söz konusu değilse 0.2 vb değerlerde çıkıyor fazla erken olmuş. Bu arada benim bata 3 4 gün kala tek göğsünden süt geldi sıkınca ve o an eşime dedim ben bu ay kesin hamileyim dieAslında dün gecede göğüsümü sıkınca süte benzer sıvı gelmeye başladı prolaktin yüksekliği olabilir diye bugun doktora gittim muayene etti herhangi bir sıkıntı yok beta ve prolaktin baktırdım beta 2 prolaktin 5.23 çıktı yoksa daha test yaptırmazdım ilk kızımda bata 2 kala 42 çıkmıştı
Aşk olsun bura unutulmaz gebelik forumlarında geziyorum vala daha çok farklı bilgiler için araştırıyorum. Herşey yolunda çok şükür ama Feci bulantılar var idare ediyoruz. Sizde ne var ne yokk@eddagokhan
@eymentaa
@Sevme26
Zenna
kızlar gebe kaldınız.. grubu unuttunuz
haberdar edin bizi inşallah her şey yolundadır?
Nedense bende umutluyum banada var gibi geliyor 2 olması benide çok umutlandırdı bat tarihime kadar beklicem hayırlısı olsun inşallahHepsinde farklı olabiliyor. Bir kaç gün sonra tekrarla bencede değerin 2 çıkması umut gistergesi eğer hiç gebelik söz konusu değilse 0.2 vb değerlerde çıkıyor fazla erken olmuş. Bu arada benim bata 3 4 gün kala tek göğsünden süt geldi sıkınca ve o an eşime dedim ben bu ay kesin hamileyim die
Çok geçmiş olsun canım bence hemen bir acile git ama böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren de çok var sıkma canını ama önlemini al hemenKanamam çoğaldı pıhtı geliyor ağrılarım var sanırım düşük yapıyorum..