Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi kontrolüm var tam 6+3 oluyorum kalp atışını duyma ihtimalim çok düşük ama belki bi ihtimal duyabilirimönce kesenin içinde bebek oluşmuşmu o belli olur heralde sen ne zaman gidecektin canim
Bizim aynı değil miydi canım? Salı tam 7 haftalık oluyor benim salı günü gideceğim duyarız inşallah
Bir mumdur iki mumdur banana bir Bade kondurrrr 19 Mayıs'ta gideceğim kısmetse
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız

Bizim aynı değil miydi canım? Salı tam 7 haftalık oluyor benim salı günü gideceğim duyarız inşallah

Bende Çarşamba arkanfan tin tin geliyorum. Dışarı çıktık markete oğlan beni 2 kez düşürdü birinde dizlerimin ustune şiddetle oturdum digerinde çocuğun üstünde atladım eziyordum çocuğu ins bişi olmaz karnındaki ne de

Canım ben 2 nisanda adet olmuştum 28 nisanda bat tarihinde 26 günde 1 oluyorum ben belki sen farklı bi tarihte regl olmuşsundur ben 26 günde bir oluyoruminşallah güzel haberler alırız canim

Umut sıfır bakalım nolcak ama ağrım.devam ediyor adet ağrısıylsa da ağrılarım iyice değişti sag tarafta batma var hep
Benimde sol tarafımda batma gibi bişey vardı hep canım sende bişeyler var gibi öyle sezdim

2 saatten biraz fazla bekleyen idrarda yaptım ve negatif şuraya ağlayan bir kız çizelim bat 18 veya 19 mayis

Arkadaşlar merhaba. Eşime randevu aldık kontrol için ürolojiye gidecek. Daha önce eşi giden var mı? Sperm testi, ultrasonla bakma olayları falan nasıl oluyor, bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…