Bizim aynı değil miydi canım? Salı tam 7 haftalık oluyor benim salı günü gideceğim duyarız inşallahPazartesi kontrolüm var tam 6+3 oluyorum kalp atışını duyma ihtimalim çok düşük ama belki bi ihtimal duyabilirimönce kesenin içinde bebek oluşmuşmu o belli olur heralde sen ne zaman gidecektin canim
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırızBir mumdur iki mumdur banana bir Bade kondurrrr19 Mayıs'ta gideceğim kısmetse
Onu da yaparım bol aldim testSabah ilk idrar daha kesin diolar
Erken gebelik pahali dogruEczanede 5 TL kaset test yahu
Bende Çarşamba arkanfan tin tin geliyorum. Dışarı çıktık markete oğlan beni 2 kez düşürdüBizim aynı değil miydi canım? Salı tam 7 haftalık oluyor benim salı günü gideceğim duyarız inşallah
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız
Ay geçmiş olsun canım dikkat et. Bi şey olmamıştır merak etme..Bende Çarşamba arkanfan tin tin geliyorum. Dışarı çıktık markete oğlan beni 2 kez düşürdübirinde dizlerimin ustune şiddetle oturdum digerinde çocuğun üstünde atladım eziyordum çocuğu ins bişi olmaz karnındaki ne de
Canım ben 2 nisanda adet olmuştum 28 nisanda bat tarihinde 26 günde 1 oluyorum benBizim aynı değil miydi canım? Salı tam 7 haftalık oluyor benim salı günü gideceğim duyarız inşallah
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız
Senle ben birebir aynıyız ben ayın 1 inde adet olmuştum 27 nisandi bat tarihimCanım ben 2 nisanda adet olmuştum 28 nisanda bat tarihinde 26 günde 1 oluyorum benbelki sen farklı bi tarihte regl olmuşsundur ben 26 günde bir oluyorum inşallah güzel haberler alırız canim
Canım gün içinde herhangi bi saatteki idrardada belli oluyor beklemiş idrarla yapman yeterliTamamdir sıvı aldim ama 3 saat almicam
Benimde sol tarafımda batma gibi bişey vardı hep canım sende bişeyler var gibi öyle sezdimUmut sıfır bakalım nolcak ama ağrım.devam ediyor adet ağrısıylsa da ağrılarım iyice değişti sag tarafta batma var hep
Yumurtlama 10 11 gün önce oldu2 saatten biraz fazla bekleyen idrarda yaptım ve negatif şuraya ağlayan bir kız çizelim bat 18 veya 19 mayis
Geçmiş olsun canım çok mu yoruyorsun acaba kendini?kızlar benden yine leke geldi bu sefer daha koyuydu dün doktor progestoron vermişti leke gelirse onu kullan demişti
Tamam sabaha bakayım birde akan idrara kac saniye tutmam lazım ya da kabami koyup yapsamYarın tekrarla bakalım canım ya da öbür gün hemen çıkmıyor herkeste.