Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hamile değilsen ben bişi bilmiyorum ya umutlandirmak gibi de olmasın ama offff bidaha bı kaset yapsana
Senin aklina uya uya eczaneyi zengin ettim aciksa alip yapayim baklm gecen gun yaptigim teste dun baktim t nin altinda bi kararti vardi ama ilk 10 dk cikmadigi icin cokta dikkate almadim

Senin aklina uya uya eczaneyi zengin ettim aciksa alip yapayim baklm gecen gun yaptigim teste dun baktim t nin altinda bi kararti vardi ama ilk 10 dk cikmadigi icin cokta dikkate almadim
Hahahahaha aynen canım 10 Max 15 dk sonrasini dikkate alma... Ama yap vala ama üzülme çıkmazsa çünkü vücut hazırlıyor demek kendini adet geciklemeleri başladığında öyle derler. Bide 2 ayda bir oluyorsun ya hani 2 ayı geçtin dimi ?

Evet gectim 2 ayi nerdeyse 3 aya gidiyir hatta

Kaynana demişken geçenlerde benim ki daha yokmu bebek mebek deyip ağzımızı aradı ben daha solemedim kalp atışını duymayana kadarda solemiycem
Ben de kimseye söylemedim daha anneme bile. Bi eşime söyledim o da olsun artık
Geçen kimyasal geçirdiğimde hemen söylemiştim kaynanama o da sağ olsun Türkiyenin dört bir köşesindeki akrabalara yaymış. Daha düne kadar herkes hayırlı olsun diye arıyordu da düşük oldu diye herkese ayrı ayrı açıklamak zorunda kalmıştım.
Ama bunda akıllandım tutabilirsem cinsiyeti öğrenene kadar söylemicem kimseye inşallah

Sabahın köründe test yapmayıp bu saate kalanlar neye dikkat ettiniz de yaptınız o testi acaba=)

Kiz eczane aşırı pahali ben de bir suru netten aldim eczaneye 2 3 tane için o kadar para vericeme merak ettikçe bakiyorum

Kızlar önümüzdeki hafta kimler kalp atışı için gidecekti elime mum diksin
Pazartesi kontrolüm var tam 6+3 oluyorum kalp atışını duyma ihtimalim çok düşük ama belki bi ihtimal duyabilirimönce kesenin içinde bebek oluşmuşmu o belli olur heralde sen ne zaman gidecektin canim

Ben de 2 yıldır evliyim dusunmuyodum cocuk hep sorduklarında dusunmuyorum diodum.düşününce sorduklarında işteklilere artık istiyorum dedim. Sandimki hemen bebem olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…