Senin aklina uya uya eczaneyi zengin ettimSen hamile değilsen ben bişi bilmiyorumya umutlandirmak gibi de olmasın ama offff bidaha bı kaset yapsana
Hahahahaha aynen canım 10 Max 15 dk sonrasini dikkate alma... Ama yap vala ama üzülme çıkmazsa çünkü vücut hazırlıyor demek kendini adet geciklemeleri başladığında öyle derler. Bide 2 ayda bir oluyorsun ya hani 2 ayı geçtin dimi ?Senin aklina uya uya eczaneyi zengin ettimaciksa alip yapayim baklm gecen gun yaptigim teste dun baktim t nin altinda bi kararti vardi ama ilk 10 dk cikmadigi icin cokta dikkate almadim
Sökülür artık bugün yarın o zaman.Olmadim kahve rengi akinti geldi dun onla kaldim
Evet gectim 2 ayi nerdeyse 3 aya gidiyir hattaHahahahaha aynen canım 10 Max 15 dk sonrasini dikkate alma... Ama yap vala ama üzülme çıkmazsa çünkü vücut hazırlıyor demek kendini adet geciklemeleri başladığında öyle derler. Bide 2 ayda bir oluyorsun ya hani 2 ayı geçtin dimi ?
İnsalahSökülür artık bugün yarın o zaman.
Ben de kimseye söylemedim daha anneme bile. Bi eşime söyledim o da olsun artıkKaynana demişken geçenlerde benim ki daha yokmu bebek mebek deyip ağzımızı aradı ben daha solemedim kalp atışını duymayana kadarda solemiycem
Geldimde idrar biriktiriyorumHaydi de get evine korona var korona gezme kapı kapı bizi de çatlatma
Kiz eczane aşırı pahali ben de bir suru netten aldim eczaneye 2 3 tane için o kadar para vericeme merak ettikçe bakiyorumSenin aklina uya uya eczaneyi zengin ettimaciksa alip yapayim baklm gecen gun yaptigim teste dun baktim t nin altinda bi kararti vardi ama ilk 10 dk cikmadigi icin cokta dikkate almadim
Pazartesi kontrolüm var tam 6+3 oluyorum kalp atışını duyma ihtimalim çok düşük ama belki bi ihtimal duyabilirimKızlar önümüzdeki hafta kimler kalp atışı için gidecekti elime mum diksin
Eczanede 5 TL kaset test yahuKiz eczane aşırı pahali ben de bir suru netten aldim eczaneye 2 3 tane için o kadar para vericeme merak ettikçe bakiyorum
Bir mumdur iki mumdur banana bir Bade kondurrrrKızlar önümüzdeki hafta kimler kalp atışı için gidecekti elime mum diksin
Valla oyle yaKiz eczane aşırı pahali ben de bir suru netten aldim eczaneye 2 3 tane için o kadar para vericeme merak ettikçe bakiyorum
Kız erken gebelik testi alma yaaa normal kaset test 5 TL ondan alValla oyle ya
Kapaliymis eczane zatenKız erken gebelik testi alma yaaa normal kaset test 5 TL ondan al
Ben de 2 yıldır evliyim dusunmuyodum cocuk hep sorduklarında dusunmuyorum diodum.düşününce sorduklarında işteklilere artık istiyorum dedim. Sandimki hemen bebem olacak ..Ben de kimseye söylemedim daha anneme bile. Bi eşime söyledim o da olsun artık
Geçen kimyasal geçirdiğimde hemen söylemiştim kaynanama o da sağ olsun Türkiyenin dört bir köşesindeki akrabalara yaymış. Daha düne kadar herkes hayırlı olsun diye arıyordu da düşük oldu diye herkese ayrı ayrı açıklamak zorunda kalmıştım.
Ama bunda akıllandım tutabilirsem cinsiyeti öğrenene kadar söylemicem kimseye inşallah
Eve geldim artık test var çatlarım tamam 1 saat doldu,=)Çişini 3-4 saat tut mümkünse öyle yap. Kız sen yarın yapmicak mıydın
Sabah ilk idrar daha kesin diolarEve geldim artık test var çatlarım tamam 1 saat doldu,=)