Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İliskiden tam 12 gün sonra gözükmüştü benim çizgi.. 1 nisan da adet olmam gerekirken 27 martta yani 4 gün öncesinde test ile öğrenmiştim silik çıkmıştı.. Hatta bir iki gün öncesinde de kaset test almıştım 2. Dakikasında hayali bi çizgi çıkmıştı ama ben rengi yok diye kitte olması gereken çizgidir diye düşünmüştüm.. amin insallah sen ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim Saglıkla kavuşmak nasip olsun

Kizlar herkese iyi bayramlar umarim iyisinizdirsize bibsorum olucak adetim ayin 20 snde ama bugun adetin ilk gunu boyle kahvemsi akinti gelir ya peceteye ondan geldi bunedir ilkkez basima geldi
Bende seninle aynı durumdayım. Bat 20 mayıs. Benimde bugün çamaşırımda leke olmuş. Devamını görmedim
Kasık ağrım filan oluyor ara ara. Bacağa vuran ağrı gibi şeyler. İnş. Yerleşme işaretidir
Başka belirtin var mı senin peki?

9ozom

Rabbim inşallah kızına bir can yoldaşı nasip eder canım.
Allah sana güç kuvvet versin inşallah. Rabbimin dünyadaki melekleri onlar

Canım nasılsın şuan? Diş hekimim Bayadır görünmüyorsun inşallah insallah herşey yolundadır bebek yok ama kese içi boş derken ne demek istemiş acaba belkide yolk kesesi gorunuodu bebek daha çok küçük olduğu için bebek görünmüyordur ondan öyle demiştir uzan yat dinlen ağır iş yapma kendini yorma

Allah size onunla ilgilenebilecek kadar uzun ömürler versin inşallah.
Umarım ablasına yoldaş olacak vicdanlı evlatlarınız olur.
Benim anneannem tam 90 yaşında vefat etti ve belki de dayımla ilgilenebilmek için asla güçten düşmedi. 90 yaşında kadın son nefesine kadar hala dayımı kendisi tıraş edip banyo yaptırırdı kimseye yük olmasın diye.

Kuzum benim teşekkür ederim. Yani sanırım yolk sactan bahsetti boş değil derken. İğne yaptırdığım için kanamam durdu ama lekelenme gibi değildi daha yoğundu, kendimi pazartesi gününe kadarher türlü kötü sonuca hazırlamaya çalışıyorum inşallah herhangi bir sıkıntı olmaz.senin gebeliğin nasıl gidiyor, sen nasılsın

Canım rabbim kızıma sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin sana evlat onada destek olacak bir kardeş can yoldaşı versin merak etme herkesten büyük Allah var rabbim korur meleğini kardeşi olsada olmasada en büyük yardımcımız korucuyumuz olan Allah var her kadar doğru düzgün kul olamasakta o bize hep merhamet ediyor elhamdulillah❤❤

Canım rabbim hakkında hangisi hayırlısıyla onu nasip etsin üzme kendini lütfen bu dünyada yiyecek ekmeği varsa rabbim verir nasibini sen hiç merak etme bencede yolk kesesinden bahsetmiş olabilir canim bebek geçte olusabiliyormus geç döllenme den dolayı 8 haftada kalp atışını ilk defa duyanlar oluyor Allahtan umut kesilmez sen yinede duygularını dengede tutmaya çalış kendin için en hayırlısını işte bak ilk denemede gebe kalabildin çok şükür hep olumlu yönlerinden düşün canım benimde şükür şuan lik sadece kese göründü bendede yolk falan görünmedi 5. Haftada gitmistim ayın 17 sini bekliyorum bakalım herşeyi Allahtan rabbim hayırlısını nasip eylesin

Bugun deli gibi voleybol oynadım o kadar eminim tutmadığına varsa hapı yuttuk =/

Amin canım inşallah
Dediğin gibi önce Allah a emanet ama insanız ya işte gözümüz arkada kalmasın diye dert edinmemek duygusu elimizde olmuyor
Dilerim Allah yüzümüzü güldürür

Amin canım inşallah
Dediğin gibi önce Allah a emanet ama insanız ya işte gözümüz arkada kalmasın diye dert edinmemek duygusu elimizde olmuyor
Dilerim Allah yüzümüzü güldürür
Çok haklısın canım rabbim gönlünüzden ini versin canim insallah

Normalde hoplamayim ziplamayim diye uğraşıyorum ama napim voleybol görmemişim yıllardır ne de iyi geldi bi sey olmaz zaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…