Evet döllenme sırasında oluşuyor
Bu da döllenme sırasında standardın dışında bir çaprazlamadan meydana geliyor ki bu gen bozukluğunun da sebebinin vücuda öncesinde alınan kimyasallar sebebiyle oluşabilecegini söylüyorlar
Tabi ki hamile kaldiktan sonra gen bozukluğu olamaz nasıl döllenme olduysa öyle devam ediyor da işte diğer bazı hastalıklar örneğin otizm anne karnındaki bazı travmalardan da etkilenebilir gibi tezler mevcut.
Ben de kızı senin gibi büyüttüm 18 ay sonra da pfapa çıktı su an kakao, mayalanmamis süt ürünleri, şeker, beyaz undan uzak durması gerekiyor ateş araları uzun kalsın diye
Bugün bayram namina bir şey yasasin diye haftaici markette bayram çikolatası görüp merak etmişti. Onlardan yemesine müsaade ettik. Ama yarından itibaren yine korumalı devam edeceğiz inşallah.
Ben önümüzdeki sene kreşe vereceğim inşallah orada yiyecek arada bir tabi ki artık yapacak çok bir şey yok. Şükür ki geçici bir durum 7 yaş civarı bitiyormuş.
Ben de hamileyken aşırı dikkat etmiştim. Tekrar hamile kalsam yine ederim vebal gibi geliyor bana; karnimizdaki bebek biz ne yersek onu yiyor mecburen.
Ama tabi kendine de işkence etme yani canın çok çekerse ölçülü ye tabii her gün oturup tatlı gömmedikten sonra