Bende asla düşünemem valla cnım benim hayatım bulgurdan ibaret içli köfte cigkofte köfte ve kısır delisiyim bugün kısır yapayim dedim sadece demekle kaldı vazgeçtim tiksinme gibi bişey oldu çikolata kokusu çok keskin geliyor mesela burnumaBen bulgurdan tiksindim çok fena nedense. bir daha asla yiyemezsem diye korkuyorum.. halbuki içli köftesiz kısırsız bi hayat olur mu
Ya hadi ya olamaz öyleWala annem 70 yaşında hamileyken patlıcan kızartmasından tiksin mis hala yiyemez bakamaz bile kizarirken
Bi de eşim çok sigara içer. Balkonda içip geliyo sanki yürüyen sigara gibi geliyo banaBende asla düşünemem valla cnım benim hayatım bulgurdan ibaret içli köfte cigkofte köfte ve kısır delisiyim bugün kısır yapayim dedim sadece demekle kaldı vazgeçtim tiksinme gibi bişey oldu çikolata kokusu çok keskin geliyor mesela burnuma
Benim el ayak buz gibi sırtıma sanki biri klima tutuyor ama tek bölgeye onun sogukluguda bütün vücuda yayılıyor
İcmeyene normalde bile çok kokar zaten sigara bende bı tiksinsem sigaradan keşkeBi de eşim çok sigara içer. Balkonda içip geliyo sanki yürüyen sigara gibi geliyo bana
Kokusu çok tiksinç geliyo.. yatak bile ayırmayı düşünüyorum böyle giderse
Kan basıncı yükseliyor ya ondan olabilirklimayı anlattın resmen bide benim böle kasigila dizlerim arasına kadar olan kısıma birden bir kan dolaşımı gibi bişey oluyor ağrı da deil krampta deil geçen gun banyoda yere çömeldim ayakta duramadim deisik bişey oldu
Aa içiyo musun canım..İcmeyene normalde bile çok kokar zaten sigara bende bı tiksinsem sigaradan keşke
Benm eşim içmiyor ama geçen sigaralı bi ortamdan geldi bildiğin kıyafetlerinin ustunde sigara somdurmusler gibi kokuyordu çok ağrı gerçekten sigara kokusu son çare öle bi yol denersin canım ikiniz içinde sakıncası yoksa çünkü gerçekten bulantıları tahammül edilemez bi hal alıyor bazenBi de eşim çok sigara içer. Balkonda içip geliyo sanki yürüyen sigara gibi geliyo bana
Kokusu çok tiksinç geliyo.. yatak bile ayırmayı düşünüyorum böyle giderse
Kan basıncıdaa hiç münasip olmayan Bi yerlerimde yükseliyor tövbe tovbeKan basıncı yükseliyor ya ondan olabilir
Hehehehe kiz evde olsam şu an da yaparım sonra tes bitiyor kendimi tuttum almadan evden.kactimBen nasıl dayanıcam cumartesiye kadar. Test yapmıyosunuz tamam kendiniz dayanıyosunuz bi şekilde de burdakileri hiç düşünen yok
Evet canım içiyorum şuan adet olarak sınırladim ancak bırakmam mümkün olmuyor aşırı strese giriyorum hiç icmeyince doktor bu stres sigaradan daha çok etkilemek bebeği diyor ve adet sınırı koyduk malesef elbette güzel bişi yapmiyorum kabul ediyorum ama elimde değilAa içiyo musun canım..
Normalde de kokar zaten sigara bana kocamdır diye dayanıyorum daböyleyken olacak gibi değil..
Bildiğim kadarıyla zaten doktorlar da bir anda kestirmiyor. İnşallah zamanla azalarak bitirebilirsin canım..Evet canım içiyorum şuan adet olarak sınırladim ancak bırakmam mümkün olmuyor aşırı strese giriyorum hiç icmeyince doktor bu stres sigaradan daha çok etkilemek bebeği diyor ve adet sınırı koyduk malesef elbette güzel bişi yapmiyorum kabul ediyorum ama elimde değil
aa kuzum içme lütfen bırak hemen birakmissindir umarım kır at paketi bebiste vesile olsun birakmanaİcmeyene normalde bile çok kokar zaten sigara bende bı tiksinsem sigaradan keşke
Ben aynısını yapsam gittiğim ortamda neden almadım die kendimi yiyerek aşırı mutsuz ederdimHehehehe kiz evde olsam şu an da yaparım sonra tes bitiyor kendimi tuttum almadan evden.kactim
Iste sabırlı hiç deilim dedim evde kaçarsam sabredelim daha da var ya 5 6 gün yoksa sabredememAslında en iyisini yapmışsın canım
Böyle sabırlı kişilere çok imreniyorum
Evet daha da çok var kiz regle 1 2 gün deilkiBen aynısını yapsam gittiğim ortamda neden almadım die kendimi yiyerek aşırı mutsuz ederdimama iyi yapmışsın bir kaç gün durumdan uzaklaşmak iyidir
Aynen canım girilen stresten ötürü anı birakmaya sıcak bakmıyorlar tabi bu birakamayan ben gibiler için... günde 5 tane iznim varBildiğim kadarıyla zaten doktorlar da bir anda kestirmiyor. İnşallah zamanla azalarak bitirebilirsin canım..
Dediğin gibi 1 2 tane için stres daha kötü diolar aslında canım belki ilerde azaltmaya baslaman bırakmaya vesile olur aşama aşama yol katetmiş olursun hemEvet canım içiyorum şuan adet olarak sınırladim ancak bırakmam mümkün olmuyor aşırı strese giriyorum hiç icmeyince doktor bu stres sigaradan daha çok etkilemek bebeği diyor ve adet sınırı koyduk malesef elbette güzel bişi yapmiyorum kabul ediyorum ama elimde değil