Kız alemsin güldürdün beniNormalde hoplamayim ziplamayim diye uğraşıyorum ama napim voleybol görmemişim yıllardır ne de iyi geldi bi sey olmaz zaaar
Insallah=)Bi şey olmaz merak etme
Ben nasıl dayanıcam cumartesiye kadar. Test yapmıyosunuz tamam kendiniz dayanıyosunuz bi şekilde de burdakileri hiç düşünen yokHayir yarında yapamicam bilerek almadım yanıma evde olsam yapardım yok yapamıyorum az uzasın üzülüyorum sonra
Cumartesi artık insallah
I ipti canım kardeşin bir melek ve çok tatlı hiç kimseden eksiği yok bir kromozom fazla sadece rabbim size onu melek olarak göndermiş çok şükür senin gibi bi abla vermiş ona en büyük nimeti sensin onun rabbim sizleri birbirinize bagislasinRabbim inşallah kızına bir can yoldaşı nasip eder canım.
Allah sana güç kuvvet versin inşallah. Rabbimin dünyadaki melekleri onlar
Ne mutlu anneannene imtihanını geçmiştir anneannen Allahın izniyle canim 90 yaşına kadar evladına hakkyla annelik yapmış rabbim birbirlerine şefaatçi eylesin ınsallah dayınla anneanneni öteki tarafta canımAllah size onunla ilgilenebilecek kadar uzun ömürler versin inşallah.
Umarım ablasına yoldaş olacak vicdanlı evlatlarınız olur.
Benim anneannem tam 90 yaşında vefat etti ve belki de dayımla ilgilenebilmek için asla güçten düşmedi. 90 yaşında kadın son nefesine kadar hala dayımı kendisi tıraş edip banyo yaptırırdı kimseye yük olmasın diye.
İyi bayramlar canım..Kizlar iyi bayramlar cumleten umarım herkesler iyidir bugün hiç bakmadım buralara...
Ben wala bazen hiç hamile değilmişim gibi anlamadım ama bazende anammmm cart bir bulantı tiksinme gibi geliyor ki beni benden alıyor... bide iştahsızlık var baya gözüm gibi sevdiğim şeyleri bile yiyesim yok ama karnım aç garip bişi yemek istiyorum ama ne hiç bilmiyorumİyi bayramlar canım..
Gündüz ben de baygın gibiydim..
Halsiz, bitkin, mide bulantıları, iştahsızlık falan.. sen nasılsın iyisindir inşallah..
Aynen canım açım ama canım yemek istemiyor böyle değişik bir durum. Yeşil erik ve elmayla doyurdum karnımı bugün..Ben wala bazen hiç hamile değilmişim gibi anlamadım ama bazende anammmm cart bir bulantı tiksinme gibi geliyor ki beni benden alıyor... bide iştahsızlık var baya gözüm gibi sevdiğim şeyleri bile yiyesim yok ama karnım aç garip bişi yemek istiyorum ama ne hiç bilmiyorumgidip gelip dolabı açıyorum Biraz seyredip sonuca varamadan kapatıyorum bildiğin
Senin ki bir level üst seviye olmusAynen canım açım ama canım yemek istemiyor böyle değişik bir durum. Yeşil erik ve elmayla doyurdum karnımı bugün..
Ben dolabı açmaya bile korkar oldum besin görünce midem bulanıyo hatta şu an yazarken bile bulandı
İyi bayramlar canım bugün bende tam anlamıyla böyleydim çok iştahsızlık var canım hiç bişey istemiyor şuan ölsem de ağzıma koymam dediğim yemekler var gecenende bi yemeği fazla kaçırmıştim şuan ondan tiksindiğim hissettim meselaBen wala bazen hiç hamile değilmişim gibi anlamadım ama bazende anammmm cart bir bulantı tiksinme gibi geliyor ki beni benden alıyor... bide iştahsızlık var baya gözüm gibi sevdiğim şeyleri bile yiyesim yok ama karnım aç garip bişi yemek istiyorum ama ne hiç bilmiyorumgidip gelip dolabı açıyorum Biraz seyredip sonuca varamadan kapatıyorum bildiğin
Akşamları hala serin ondandırKizlar bide akşam olunca bende üşüme var sadece akşam olunca saat 8 9 gibi başlıyor utanmasam kombiyi yakıp petege sarilicam o derece elim ayağım buz gibi isinamiyorum takı yatana kadar sanırım kan degerlerim düştü ama sadece gece mi etkiliyor
Bendede üşüme var ayaklarım ve kollarım üşüyor sürekli tavuk gibi uyuma peşindeyim uykum olmasa bile kendimi uyumaya zorluyor gibiyim benide gunduz etkiliyor o usumeKizlar bide akşam olunca bende üşüme var sadece akşam olunca saat 8 9 gibi başlıyor utanmasam kombiyi yakıp petege sarilicam o derece elim ayağım buz gibi isinamiyorum takı yatana kadar sanırım kan degerlerim düştü ama sadece gece mi etkiliyor
Ben bulgurdan tiksindim çok fena nedense. bir daha asla yiyemezsem diye korkuyorum.. halbuki içli köftesiz kısırsız bi hayat olur muİyi bayramlar canım bugün bende tam anlamıyla böyleydim çok iştahsızlık var canım hiç bişey istemiyor şuan ölsem de ağzıma koymam dediğim yemekler var gecenende bi yemeği fazla kaçırmıştim şuan ondan tiksindiğim hissettim mesela
Benim el ayak buz gibi sırtıma sanki biri klima tutuyor ama tek bölgeye onun sogukluguda bütün vücuda yayılıyorBendede üşüme var ayaklarım ve kollarım üşüyor sürekli tavuk gibi uyuma peşindeyim uykum olmasa bile kendimi uyumaya zorluyor gibiyim benide gunduz etkiliyor o usume
Wala annem 70 yaşında hamileyken patlıcan kızartmasından tiksin mis hala yiyemez bakamaz bile kizarirkenBen bulgurdan tiksindim çok fena nedense. bir daha asla yiyemezsem diye korkuyorum.. halbuki içli köftesiz kısırsız bi hayat olur mu