Valla kuzum bende de pek iştah yok özellikle sabah öğlen biraz daha yiyorum Dr sordum normal dedi Bi öncekinden böyle değildim şaşırıyorum valla
Aynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..Kızlar çok iştahsızlık var bende hiç bişey istemiyor canim aklıma böle yemek istediğim bi yemek getireyim diyorum hiç canım çekmiyor sanki midemde çok. hafif yanma gibi bişey var geboşlar iştahsızlık yasiyormusunuz eskiden yemek için delirdiğim şeyler şuan hiç ilgimi çekmiyor örneğin ben kısır yemeden duramazdımçok severim bol yeşillikli ekşili kısırı şimdi sanki ağzımın tadı yok gibi
Benimde sadece limonlu soda canım çekiyor buz gibi olunca çok hoşuma gidiyor ama bugün onu bile içerken zorlandim bitiremedim senin o zaman tam anlamıyla başlamış gibi bulantıların ALLAH kolay geçirsin inşallah canim benimkidelerde habercisi sanırım 1 haftaya kadar hiç bişey yiyemiycek duruma gelicem bende korkuyorum açıkçası ama dediğin tiksinmeler bendede var sankiAynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..
Kız ekşili deme ağzım sulandııııı beeeeeKızlar çok iştahsızlık var bende hiç bişey istemiyor canim aklıma böle yemek istediğim bi yemek getireyim diyorum hiç canım çekmiyor sanki midemde çok. hafif yanma gibi bişey var geboşlar iştahsızlık yasiyormusunuz eskiden yemek için delirdiğim şeyler şuan hiç ilgimi çekmiyor örneğin ben kısır yemeden duramazdımçok severim bol yeşillikli ekşili kısırı şimdi sanki ağzımın tadı yok gibi
Aha kızzzAynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..
Kızlar çok iştahsızlık var bende hiç bişey istemiyor canim aklıma böle yemek istediğim bi yemek getireyim diyorum hiç canım çekmiyor sanki midemde çok. hafif yanma gibi bişey var geboşlar iştahsızlık yasiyormusunuz eskiden yemek için delirdiğim şeyler şuan hiç ilgimi çekmiyor örneğin ben kısır yemeden duramazdımçok severim bol yeşillikli ekşili kısırı şimdi sanki ağzımın tadı yok gibi
Valla kuzum bende de pek iştah yok özellikle sabah öğlen biraz daha yiyorum Dr sordum normal dedi Bi öncekinden böyle değildim şaşırıyorum valla
Aynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..
Ay bende her akşam erik yiyorum ama kusması çok zorr onun boğazına yapışıp kalıyorAynıyım canım.. aklıma ne yemek gelirse gelsin anında midem bulanıyo en sevdiğim olsa bile.. yeşil eriğe düştüm şu sıralar.. bi onu iştahlı yiyebiliyorum..
Senin asarmelerde başlamış canim heralde çok severim bendeKız ekşili deme ağzım sulandııııı bedene
ALLAH yardımcın olsun valla canım kolay deil insalah bian önce biter genelde 3 4 hafta suruyo diyolar ama ınslalah daha kısa sürer seninkiKızlar bende öyleyim ya canım hiç bir şey çekmiyor çekse bile yiyemiyorum hep midem bulantıda su içerken bile midem bulanıyor
Bende erik çok yedim evel gece sonra baktım midem eksiyo bıraktım yemeyiAy bende her akşam erik yiyorum ama kusması çok zorr onun boğazına yapışıp kalıyor
İyi bayramlar canım iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın yerleşme kanaması olabilir canim gebelik şüphen falan varmı sen sanki gebelik testi yapiyodur benmi yanlış hatirliyorumKizlar herkese iyi bayramlar umarim iyisinizdirsize bibsorum olucak adetim ayin 20 snde ama bugun adetin ilk gunu boyle kahvemsi akinti gelir ya peceteye ondan geldi bunedir ilkkez basima geld
Bende iyiyim canim Yok test yapan ben degildim hsg cekildim bu ay 24nde evet bebisbistiyoruz ama adetten once boyle olmasi kafami karistirdi devami gelmez insaAllahta yerlesme kanamasi falndir yani kan degil boyle kirmizi degil kahvemsi akinti gibiİyi bayramlar canım iyi diyelim iyi olalım insallah sen nasılsın yerleşme kanaması olabilir canim gebelik şüphen falan varmı sen sanki gebelik testi yapiyodur benmi yanlış hatirliyorum
Kusura bakma canım yanlış hatırlamışim o zamanBende iyiyim canim Yok test yapan ben degildim hsg cekildim bu ay 24nde evet bebisbistiyoruz ama adetten once boyle olmasi kafami karistirdi devami gelmez insaAllahta yerlesme kanamasi falndir yani kan degil boyle kirmizi degil kahvemsi akinti gibi
Hsg d n sonra bu gun ara ara kanamam oldu az ama sonra bitti ondan olcagini sanmiyorum saol canim iyi dilegin icin amin insaAllahKusura bakma canım yanlış hatırlamışim o zamanArsoney de hsg çekilmişti canım acaba hsg den dolayı kanama olmuş olabilirmi belki icerde ki birikintisi çıkmıştır dışarı ınsallaj herşey gönlünce olur canim rabbim yüzünü güldürsün ınsallah
Canım geçmiş olsun inşallah uzamaz bu durumBenimde sadece limonlu soda canım çekiyor buz gibi olunca çok hoşuma gidiyor ama bugün onu bile içerken zorlandim bitiremedim senin o zaman tam anlamıyla başlamış gibi bulantıların ALLAH kolay geçirsin inşallah canim benimkidelerde habercisi sanırım 1 haftaya kadar hiç bişey yiyemiycek duruma gelicem bende korkuyorum açıkçası ama dediğin tiksinmeler bendede var sanki
Ovulasyon testi falan yapıyor musun canimKizlar herkese iyi bayramlar umarim iyisinizdirsize bibsorum olucak adetim ayin 20 snde ama bugun adetin ilk gunu boyle kahvemsi akinti gelir ya peceteye ondan geldi bunedir ilkkez basima geldi
Hsg sonrası 2 yada 3 gün leke geliyor evet ama adet önce bende gelmedi tam tersi benim adet 1 2 gün gecikti o ay regl oldum diğer ay hamiş kaldımKusura bakma canım yanlış hatırlamışim o zamanArsoney de hsg çekilmişti canım acaba hsg den dolayı kanama olmuş olabilirmi belki icerde ki birikintisi çıkmıştır dışarı ınsallaj herşey gönlünce olur canim rabbim yüzünü güldürsün ınsallah
Çok arada kısa süre bulanır gibi oluyor ama bir öğrüntü falan olmuyor kuru bulantı kokuya karşı falan buda hiç olmazdı ilk defa böyle oluyor işteKuzum valla anlamadım gitti belkide mide bulantıları başlayacak buda onun göstergesi falan senin mide durumun nasıl bulantıların basladimi