Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İptim anca beraber kanca beraber devamke

Ayyy canım günaydın hayırlı sabahlar güzel geçsin. Günümüz inş kalbini karartma herşey çok güzel gidiyor bebiş seninle hayırlı haberlerle gel inş canım dularımız seninle canım benim
Hadi inşallah kalbim yerinden çıkıcak ne heyecan yaptım varya sanki ilk defa hamileyim tövbe estağfurullah tansiyonum da çıkıcak bide tek gidicem malum yasak var kız var eşim kızla kalıcak çıkıyorum şimdi evden haydi bismillah hayırla gelirim inşallah dua edin bana

Haydi breeee pehlivannnn gördüm seni

Sag taraftan yumurtladim bu ay geçen ay doktordayken soldan yumurtlamissin yeni demişti ordan biliyorum ve dunden beri sag tarafım çok ağrıyor ayağıma vuruyor erken gebelik yaptım cikmadi ama 6gun var bilmiyorum ne olacak

Sag taraftan yumurtladim bu ay geçen ay doktordayken soldan yumurtlamissin yeni demişti ordan biliyorum ve dunden beri sag tarafım çok ağrıyor ayağıma vuruyor erken gebelik yaptım cikmadi ama 6gun var bilmiyorum ne olacak
Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ben geldim 7+3 gözüktü çok şükür 1 hafta geç döllenme olmuş regl tarihimi değiştirdi Dr kalp atışını da duydum yolksacı da gördüm nokta bebeğimi de gördüm allahıma şükürler olsun hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile huzur veriyor rabbim gebelerde sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlar bir an önce gebe kalsın hayırlısıyla kalp atışı duymayı bekleyen tüm bacılarım bir an önce hayırlı sağlıklı pıtpıt seslerini duysun inşallah öpüyorum hepinizi

Gözün aydın canım adına çok sevindim darısı tüm bekleyenlere insallahhh

Testin çoksa her gün dene yoksa 3 gün daha sabret benimde hep sol tarafım ağrıdı ayak bileğime kadar vuruyordu ayy hadi güzel haberlerini alalım inşallah

Çokk sevindim gözün aydın darısıı pazartesi günü bana olsun inşallahhh

Haso18 ne yaptın akşam gittin mi doktora merak ettim söylediyse de ben kaçırdım sanırım
Evet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dedi

Gözün aydın canım adına çok sevindim darısı tüm bekleyenlere insallahhh
Sağol canım darısı bekleyenlere inşallah
Çokk sevindim gözün aydın darısıı pazartesi günü bana olsun inşallahhh
Sağol canım darısı sana inşallah güzel haberini bekliyorum pazartesi
Kadın vücudu gerçekten bir muamma her gün yeni bir şey duyup hayret ediyoruz ne kadar sıkıntılı bir durum olsa da bende bekleme taraftarıyım ilaç mecbur kalmadan asla kullanmıyorum herşeyde bir hayır vardır canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin

Hayırlısı olsun nasip insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…