Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelir inşallah en geç pazartesi gelir zaten henuz tam sökülemedim 47 gün olmuş acısını çıkartıyor
Aaa bende 47.gün oldum yaa şansa 49.gün bir söküldüm varya owww gümbür yaa tam 7 gün sürdü az az geldi damla damla uyuz oldum yıkana yıkana

Hadi inşallah duyarsınız canim❤❤❤

Hala da içimde bir şüphe var kendi dr randevum ayın 25 inde ona da tekrar sorucam nasıl geçicek zaman bilmiyorum
O kadar kafana takma lütfen; doktorlar yasaklamasa da kullanılan her kimyasal ceninde ya da kordonda bir birikim yapıyor ilk hamileligimde bunları araştırdıgim için çok dikkat ettim her şeye; hatta şeker beyaz un kahve paketli gıda gibi şeyler de tuketmedim. Yani şöyle ki bir çocuğa doğumdan 2 yaşına kadar verilmeyen şeyleri ben de tuketmedim.
Benim kadar kafayı kırma tabi sen yine de
Aaa bende 47.gün oldum yaa şansa 49.gün bir söküldüm varya owww gümbür yaa tam 7 gün sürdü az az geldi damla damla uyuz oldum yıkana yıkana
Normalde 4.5 gün sürüyor reglm ama fosur fosur başlar böyle sökülme beklemeden.
Bakalım neyse ki Ramazanda iyi de oldu fena değil

Ayy senin düşüncelerini yerim canım. Ne güzelde anlatmışsın güzel şeyler bende isterim insalah yaşarım

Normalde 4.5 gün sürüyor reglm ama fosur fosur başlar böyle sökülme beklemeden.
Bakalım neyse ki Ramazanda iyi de oldu fena değil

Benimde 4 gün 5 leke olur biterdi bu sefer 7 gün böyle yaptı daha napacağına ne yapmayacağına güvenim yok bana gider ayak iyi taktı

Yatiyorumdur
Ya bir şey soracağım bu 1 hafta kala gebelik öğrenenler nasil öğreniyor sondan 14gun önce yumurtluyorsak 7gunde mi salgilamis hcg yi

Benimde 4 gün 5 leke olur biterdi bu sefer 7 gün böyle yaptı daha napacağına ne yapmayacağına güvenim yok bana gider ayak iyi taktı
Şimdi biz kesin mayista ogrenemeyecegiz hamileligi napicaz senin grup bize göre değil
Bu ay takvime göre reglm 6 haziranda
Evlilik yildonumumuz. Hadi bakalım hayırlısı

Yatiyorumdur
Ya bir şey soracağım bu 1 hafta kala gebelik öğrenenler nasil öğreniyor sondan 14gun önce yumurtluyorsak 7gunde mi salgilamis hcg yi
Yok canım erken yumurtlamis oluyorlar
Yat yat kavun karpuz da yata yata büyür derdi annem sana da öyle diyesim geldi

Şimdi biz kesin mayista ogrenemeyecegiz hamileligi napicaz senin grup bize göre değil
Bu ay takvime göre reglm 6 haziranda
Evlilik yildonumumuz. Hadi bakalım hayırlısı
Ben kendi grubumda devam edeceğim canım.
Bize göre olan haziran grubu canım orayı istemiyor si sende istersen benim grubum da devam edebilirsin istersen biliyorsun neyse

Ben kendi grubumda devam edeceğim canım.
Bize göre olan haziran grubu canım orayı istemiyor si sende istersen benim grubum da devam edebilirsin istersen biliyorsun neyse
Burdan devam edelim ya şimdi ben bi daha mayistakilerle tanismim
Zaten hamile miyim değil miyim anam o belirti mi bu nedu daaa olayları beni geriyor

Burda bol bol hamile var dua da ediyorlar Allah razı olsun
Hamile kalıp hep beraber burdan yazisicaz inşallah

Sen bilirsin sıkıntı yok canım devam et buradan

Benim grubum var buraya çok giremiyorum zaten girince onlarla ancak ilgileniyorum 185 kişi yani kaybolmam ama giremem buraya fazla
Olsun arada etiketleriz birbirimizi seviliyorsun
İyi gecelerrrrrr
Allaha emanet ol canım

Kızlar saat kaç oldu uyuyamıyorum hem bugün temizlik yaptım kızı yıkadım baya yoruldum hemde baya baya uykum kaçtı yarın 12 buçukta Dr randevum var içimde bir sıkıntı hayır olsun inşallah heyecandan uyuyamıyorumdur da bişey yokturvalla 2 haftadır tek düşündüğüm bu resmen bu günleri ne çabuk da unutmuşum hakikatten doğurduğun an herşeyi siliyor beyin herhalde bugün benim için dua eder misiniz güzel haberlerle dönerim inşallah hepinizi öpüyorum bugünkü günaydın ramazanın son sahuruna denk geldi kısmet Allah tuttuğunuz orucunuzu, ettiğiniz duanızı kabul etsin inşallah
cümleten günaydın kızçeler

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. İçindeki skinti değil yorgunluktur bence yani inşallah öyledir bende uyuyamam çok yorulunca ...
Yine her zaman ki gibi sürünerek tek gözüm kapalı atılmaya calismalardan kocaman günaydın cümleten

Ayyy canım günaydın hayırlı sabahlar güzel geçsin. Günümüz inş kalbini karartma herşey çok güzel gidiyor bebiş seninle hayırlı haberlerle gel inş canım dularımız seninle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…