Basimiza bide gizli hamilelik çıktıEvet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dedi
Ay çok şükür canım çok sevindim hadi inşallah Allah tamamına erdirsin kuzumKızlar ben geldim 7+3 gözüktü çok şükür 1 hafta geç döllenme olmuş regl tarihimi değiştirdi Dr kalp atışını da duydum yolksacı da gördüm nokta bebeğimi de gördüm allahıma şükürler olsun hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile huzur veriyor rabbim gebelerde sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlar bir an önce gebe kalsın hayırlısıyla kalp atışı duymayı bekleyen tüm bacılarım bir an önce hayırlı sağlıklı pıtpıt seslerini duysun inşallah öpüyorum hepinizi
Vay be ilk kez duyuyorum böyle bir şeyEvet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dedi
Canım yumurtlama gününden sonra 9 gün geçmeden görmen mümkün değil yumurtlaman erken olmadiysa tabi. Ovulasyon yapıyor muydunBu da sabahki testim
Gecen sefer tarlusal vermişti dusuge sebep olabiliyormusVay be ilk kez duyuyorum böyle bir şey
E o zaman söktürücü masaj falan da yapma
Bu arada söylediği manasiz olmuş vereceği ilac zaten söktürücü adı altında progesteron
Bebek varsa da düşüge sebep olmaz ama bekle bakalım
Duphaston verseymis keşke tarlusal mecbur kalmadıkça alma çünkü dengeyi de bozuyorGecen sefer tarlusal vermişti dusuge sebep olabiliyormus
Bilmiyorum vallaDuphaston verseymis keşke tarlusal mecbur kalmadıkça alma çünkü dengeyi de bozuyor
Gözün aydın canım çok sevindim darısı başımıza inşallahKızlar ben geldim 7+3 gözüktü çok şükür 1 hafta geç döllenme olmuş regl tarihimi değiştirdi Dr kalp atışını da duydum yolksacı da gördüm nokta bebeğimi de gördüm allahıma şükürler olsun hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile huzur veriyor rabbim gebelerde sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlar bir an önce gebe kalsın hayırlısıyla kalp atışı duymayı bekleyen tüm bacılarım bir an önce hayırlı sağlıklı pıtpıt seslerini duysun inşallah öpüyorum hepinizi
Ben böyle hikayelere inanmıyorumEvet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dedi
Blmym vallaBen böyle hikayelere inanmıyorumkanda nasıl çıkmaz. Doğru zamanda baktırmamış demek ki.
Bekle madem biraz daha.. belki bi da yumurtlarsın hiç regl olmadan gebe kalırsınBlmym valla
Bence rabbim istesin hersey olur Allah herpimizin gönlüne göre versinBekle madem biraz daha.. belki bi da yumurtlarsın hiç regl olmadan gebe kalırsın
Madem gizli gebelik var bu da olabilir.. olamaz mı.. bakalım daha neler duyacağız
Amin canım amiiinnnBence rabbim istesin hersey olur Allah herpimizin gönlüne göre versin
Var gibiiiSizce var mı biseyler
Amin inşallah canım Allah razı olsunHadi gözün aydın canım bak korktuğun gibi olmadı maşallah bebişinede Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi olmayanlara da buna ay nasip etsin inş rabbim
Hiç sorma eşim diyor ki sanki ilk defa ne heyecan yapıyorsun korkma bişey olmaz ama ana yüreği işteGerçekten öyle oluyor varya sanki ilk bebiş gibi bende çok heyecan yapıyorum içim içime sığmıyor bişey olcak diye aklım çıkıyor
Allah'ım yavrularımıza sağlıklı huzurlu mutlu ömürler nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah darısı başına inşallahAy çok şükür canım çok sevindim hadi inşallah Allah tamamına erdirsin kuzum
Amin canım darısı başına inşallah hayırlısıylaGözün aydın canım çok sevindim darısı başımıza inşallah
Kiz çatladım tekrarladım bisi yokE canım bunda var ben mi yanlış görüyorum... yarın tekrarla bakalım inşallah vardır. Benim de 7 gün kala hayalet çizgiyle görmüştüm.
Yok yapmadım 2 güne 1 iliski ama biliyorum en erken pazartesi oldu ya da salı ikisinden biri akintimdan biliorm =)cuma yapayım ya anca 9 gun oluyor yumurtlmayaCanım yumurtlama gününden sonra 9 gün geçmeden görmen mümkün değil yumurtlaman erken olmadiysa tabi. Ovulasyon yapıyor muydun
Heheheh valla devam ediyorum yarına gene yapmak lazım belli mi olur gene yumurtlarim belki allahin işiBayramdada mesai yapacanmı misafire gelmiyor yapıştır
4+4 5+2 tanımlarda ilk sayı hafta, ıkıncı sayı gün mü demek oluyor?Benim bata 4 gün kala 310 çıktı canım. Muhtemelen bat günü 1500 falandı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Erken döllenme geç döllenme etkiliyor. Gebelik haftası bile kese boyutuna göre değişiyor. Ben kendimi 4+4 sanarken 5+2 dedi doktorum kese boyutuna göre.