Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelir inşallah en geç pazartesi gelir zaten henuz tam sökülemedim 47 gün olmuş acısını çıkartıyor 😄
Aaa bende 47.gün oldum yaa şansa 49.gün bir söküldüm varya owww gümbür yaa 😏 tam 7 gün sürdü az az geldi damla damla 😕uyuz oldum yıkana yıkana 😄🙈

Teşekkür ederim canım 🥰 Ay anam bende hep öyle istedim ama şimdiden 2 kez gittim yok duramiyorum 🤣🤣 hem devlette takip ettiricem hem özelde mesela 🤭🤭 tam 5+5 bugün. Haftaya işte 6+1 de çağırdı kalbi için umarım duyabiliriz 🤲🤲
Hadi inşallah duyarsınız canim❤❤❤

Hala da içimde bir şüphe var kendi dr randevum ayın 25 inde ona da tekrar sorucam nasıl geçicek zaman bilmiyorum
O kadar kafana takma lütfen; doktorlar yasaklamasa da kullanılan her kimyasal ceninde ya da kordonda bir birikim yapıyor ilk hamileligimde bunları araştırdıgim için çok dikkat ettim her şeye; hatta şeker beyaz un kahve paketli gıda gibi şeyler de tuketmedim. Yani şöyle ki bir çocuğa doğumdan 2 yaşına kadar verilmeyen şeyleri ben de tuketmedim.
Benim kadar kafayı kırma tabi sen yine de🤣
Aaa bende 47.gün oldum yaa şansa 49.gün bir söküldüm varya owww gümbür yaa 😏 tam 7 gün sürdü az az geldi damla damla 😕uyuz oldum yıkana yıkana 😄🙈
Normalde 4.5 gün sürüyor reglm ama fosur fosur başlar böyle sökülme beklemeden.
Bakalım neyse ki Ramazanda iyi de oldu fena değil 😄

Günaydın kızçeler... Uzun zamandır giremedim, arada girdikçe okuyabildim ancak, hiç yazamadım. 😅 Bu ay benim çok karışık oldu, başka işlerimiz vardı ovulasyon testi de yapamadım. 10 gün kadar önce doktora gittim ama, sağda yumurta var çok yakında çatlar dedi, soldaki çikolata kistlerim büyümüş tabi yine. Hatta bu kez kistlerin ultrason fotoğrafını verdi 🤭🤭 çok büyük çikolata kisti olan bir hastası gebe kalabilmiş ve 26. Haftadayiz ultrasonda kist göremedik dedi mesela, çikolata kisti olanlar varsa benim gibi umut olsun 😍

Ben bu ay sağdan yumurtladığım için umut ediyorum biraz ama umutlanmak bile korkutuyor beni. 🙄 Geçenlerde rüya görmüştüm, doğum yapmışım bebek 2-3 günlüktü emziriyordum. Regl de yaklaştı ama pek belirti yok, sadece biraz sıcak hissediyorum vücudumu hiç böyle sıcak hissetmemiştim. Sağ tarafımda batma oldu bir süre ama o da bitti neredeyse, sadece ayakta çok gerilirse oradaki kaslar ancak öyle bir hafif sancı oluyor. Göğüs hassasiyeti falan asla yok 😅 biraz uykuluyum bu sıralar ama insülin direncim olduğu için onu da belirti olarak göremiyorum. o yüzden bu ay da yok işte diyorum 😅 ama bu ay olsaydı iyi olurdu. Yine de hayırlısı olsun 🥰

resmen yazdım da yazdım ne birikmiş ya :KK70:

Aaa içine mi doğdu kız 🤣 demekki bu ay hamilesin bak malum olmuş ☺️ Normal doğumu bilemeyeceğim ama epidural sezaryen olmak zorunda kalırsan hiç korkma çok güzel, doğuma şahit oluyorsun an ve an ama sıfır acı 🤣 sadece bebeği çıkartırlarken biraz sağa sola sallanıyorsun ve kısa bir süre sonra ağlama sesi 😄 ben doğuma sabah 07.00’ de girmiştim, kızım 07.17 de doğdu, herşey 17 dakikada halloldu yani 😃 eşim de elimi tutuyordu doğumda yanımdaydı, hemen üstünü giydirip ortamıza koydular 🙃☺️ Ağlıyordu yavrum, ben de ağlama annecim yanındayız dedim ve o an annecim lafı çok değişik gelmişti, ilk defa dillendirmiştim kendi adıma 😃 ve hemen de susmuştu kuzum, karnımdayken de hep konuşurdum onunla, sesimi tanıdı herhalde..😄 yani 17 dakika önce karnımdayken, 17 dakika sonra aramızda yenidoğan beresi ve kıyafetleriyle ameliyat ışıklarından gözlerini kırpıştırıyordu 🥲 hayat çok garip... Allahım isteyen her anneye nasip etsin inşallah..
Ayy senin düşüncelerini yerim canım. Ne güzelde anlatmışsın 🤗güzel şeyler bende isterim insalah yaşarım 😍

Normalde 4.5 gün sürüyor reglm ama fosur fosur başlar böyle sökülme beklemeden.
Bakalım neyse ki Ramazanda iyi de oldu fena değil 😄

Benimde 4 gün 5 leke olur biterdi bu sefer 7 gün böyle yaptı 😄😄daha napacağına ne yapmayacağına güvenim yok 🤣🤣 bana gider ayak iyi taktı 🙈

Yatiyorumdur😬
Ya bir şey soracağım bu 1 hafta kala gebelik öğrenenler nasil öğreniyor sondan 14gun önce yumurtluyorsak 7gunde mi salgilamis hcg yi

Benimde 4 gün 5 leke olur biterdi bu sefer 7 gün böyle yaptı 😄😄daha napacağına ne yapmayacağına güvenim yok 🤣🤣 bana gider ayak iyi taktı 🙈
Şimdi biz kesin mayista ogrenemeyecegiz hamileligi napicaz senin grup bize göre değil 😁
Bu ay takvime göre reglm 6 haziranda
Evlilik yildonumumuz. Hadi bakalım hayırlısı 😄

Yatiyorumdur😬
Ya bir şey soracağım bu 1 hafta kala gebelik öğrenenler nasil öğreniyor sondan 14gun önce yumurtluyorsak 7gunde mi salgilamis hcg yi
Yok canım erken yumurtlamis oluyorlar
Yat yat kavun karpuz da yata yata büyür derdi annem sana da öyle diyesim geldi🤣🤣🤣

Şimdi biz kesin mayista ogrenemeyecegiz hamileligi napicaz senin grup bize göre değil 😁
Bu ay takvime göre reglm 6 haziranda
Evlilik yildonumumuz. Hadi bakalım hayırlısı 😄
Ben kendi grubumda devam edeceğim canım. 👍
Bize göre olan haziran grubu canım orayı istemiyor 😄si sende istersen benim grubum da devam edebilirsin istersen biliyorsun neyse 🙈

Ben kendi grubumda devam edeceğim canım. 👍
Bize göre olan haziran grubu canım orayı istemiyor 😄si sende istersen benim grubum da devam edebilirsin istersen biliyorsun neyse 🙈
Burdan devam edelim ya şimdi ben bi daha mayistakilerle tanismim
Zaten hamile miyim değil miyim anam o belirti mi bu nedu daaa olayları beni geriyor 😄

Burda bol bol hamile var dua da ediyorlar Allah razı olsun
Hamile kalıp hep beraber burdan yazisicaz inşallah

Burdan devam edelim ya şimdi ben bi daha mayistakilerle tanismim
Zaten hamile miyim değil miyim anam o belirti mi bu nedu daaa olayları beni geriyor 😄

Burda bol bol hamile var dua da ediyorlar Allah razı olsun
Hamile kalıp hep beraber burdan yazisicaz inşallah
Sen bilirsin 😉sıkıntı yok canım devam et buradan 👍

Benim grubum var buraya çok giremiyorum zaten girince onlarla ancak ilgileniyorum 185 kişi 😂yani kaybolmam ama giremem buraya fazla 😉
Olsun arada etiketleriz birbirimizi 😄 seviliyorsun
İyi gecelerrrrrr
Allaha emanet ol canım

Kızlar saat kaç oldu uyuyamıyorum🤷‍♀️🤷‍♀️ hem bugün temizlik yaptım kızı yıkadım baya yoruldum hemde baya baya uykum kaçtı yarın 12 buçukta Dr randevum var içimde bir sıkıntı hayır olsun inşallah heyecandan uyuyamıyorumdur da bişey yoktur🙄🙄valla 2 haftadır tek düşündüğüm bu resmen bu günleri ne çabuk da unutmuşum hakikatten doğurduğun an herşeyi siliyor beyin herhalde 🤔🤔bugün benim için dua eder misiniz güzel haberlerle dönerim inşallah 🙏🙏 hepinizi öpüyorum bugünkü günaydın ramazanın son sahuruna denk geldi kısmet 🙂 Allah tuttuğunuz orucunuzu, ettiğiniz duanızı kabul etsin inşallah🙏🙏
cümleten günaydın kızçeler 💕💕

Kızlar saat kaç oldu uyuyamıyorum🤷‍♀️🤷‍♀️ hem bugün temizlik yaptım kızı yıkadım baya yoruldum hemde baya baya uykum kaçtı yarın 12 buçukta Dr randevum var içimde bir sıkıntı hayır olsun inşallah heyecandan uyuyamıyorumdur da bişey yoktur🙄🙄valla 2 haftadır tek düşündüğüm bu resmen bu günleri ne çabuk da unutmuşum hakikatten doğurduğun an herşeyi siliyor beyin herhalde 🤔🤔bugün benim için dua eder misiniz güzel haberlerle dönerim inşallah 🙏🙏 hepinizi öpüyorum bugünkü günaydın ramazanın son sahuruna denk geldi kısmet 🙂 Allah tuttuğunuz orucunuzu, ettiğiniz duanızı kabul etsin inşallah🙏🙏
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. İçindeki skinti değil yorgunluktur bence yani inşallah öyledir 😇 bende uyuyamam çok yorulunca ...
Yine her zaman ki gibi sürünerek tek gözüm kapalı atılmaya calismalardan kocaman günaydın cümleten

Ayyy canım günaydın hayırlı sabahlar güzel geçsin. Günümüz inş kalbini karartma herşey çok güzel gidiyor bebiş seninle hayırlı haberlerle gel inş canım dularımız seninle canım benim 🥰🥰😘😘

X