Günaydın kızçeler... Uzun zamandır giremedim, arada girdikçe okuyabildim ancak, hiç yazamadım.
Bu ay benim çok karışık oldu, başka işlerimiz vardı ovulasyon testi de yapamadım. 10 gün kadar önce doktora gittim ama, sağda yumurta var çok yakında çatlar dedi, soldaki çikolata kistlerim büyümüş tabi yine. Hatta bu kez kistlerin ultrason fotoğrafını verdi
çok büyük çikolata kisti olan bir hastası gebe kalabilmiş ve 26. Haftadayiz ultrasonda kist göremedik dedi mesela, çikolata kisti olanlar varsa benim gibi umut olsun
Ben bu ay sağdan yumurtladığım için umut ediyorum biraz ama umutlanmak bile korkutuyor beni.
Geçenlerde rüya görmüştüm, doğum yapmışım bebek 2-3 günlüktü emziriyordum. Regl de yaklaştı ama pek belirti yok, sadece biraz sıcak hissediyorum vücudumu hiç böyle sıcak hissetmemiştim. Sağ tarafımda batma oldu bir süre ama o da bitti neredeyse, sadece ayakta çok gerilirse oradaki kaslar ancak öyle bir hafif sancı oluyor. Göğüs hassasiyeti falan asla yok
biraz uykuluyum bu sıralar ama insülin direncim olduğu için onu da belirti olarak göremiyorum. o yüzden bu ay da yok işte diyorum
ama bu ay olsaydı iyi olurdu. Yine de hayırlısı olsun
resmen yazdım da yazdım ne birikmiş ya