Gözün aydınKizlar doktora erken geldim keseyi gördük haftamla uyumlu haftaya Çarşamba kalbini duymak için gel dedi 17.91 mm
Gözün aydın canımKizlar doktora erken geldim keseyi gördük haftamla uyumlu haftaya Çarşamba kalbini duymak için gel dedi 17.91 mm
Oyyy maşallah maşallah hadi gözün aydın canımKizlar doktora erken geldim keseyi gördük haftamla uyumlu haftaya Çarşamba kalbini duymak için gel dedi 17.91 mm
Hadi astık gözün aydın darısı bebişe inşallah canım benimAs bayraklari as as
Regl oldum
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kalp atışını duymayı da nasip etsinKizlar doktora erken geldim keseyi gördük haftamla uyumlu haftaya Çarşamba kalbini duymak için gel dedi 17.91 mm
canım bence artık bi doktora gitmelisin..Bir negatif vakasi daha merk edenler icin
Bncedecanım bence artık bi doktora gitmelisin..
Aynen canım seni doktor paklar artık git bakalım ne dicekBir negatif vakasi daha merk edenler icin
Gözün aydın canımAs bayraklari as as
Regl oldum
Gözün aydın canim cok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah❤❤ bugun tam olarak kaç hafta kaç günlükken gittin canim ?☺bende erken gitmeyeyim diyorumda boşu boşuna heycan yapıyorum yoksa bikereden kalp atışınıda duyayım bari diyorumKizlar doktora erken geldim keseyi gördük haftamla uyumlu haftaya Çarşamba kalbini duymak için gel dedi 17.91 mm
Teşekkür ederim canımGözün aydın canim cok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah❤❤ bugun tam olarak kaç hafta kaç günlükken gittin canim ?☺bende erken gitmeyeyim diyorumda boşu boşuna heycan yapıyorum yoksa bikereden kalp atışınıda duyayım bari diyorum
İnşallah kuzusumHadi astık gözün aydın darısı bebişe inşallah canım benim
Yanlis yazmışım 7+1 de çağırdıTeşekkür ederim canımAy anam bende hep öyle istedim ama şimdiden 2 kez gittim yok duramiyorum hem devlette takip ettiricem hem özelde mesela tam 5+5 bugün. Haftaya işte 6+1 de çağırdı kalbi için umarım duyabiliriz
İnşallah kuzusum
Yusra-61 testleri sipariş ettim. Kargoya verdiler ama benim teslim subemle aynı sube bilsem yürüyerek gidip alırdim
Gelir inşallah en geç pazartesi gelir zaten henuz tam sökülemedim 47 gün olmuş acısını çıkartıyorYaa insan tahmin edemiyor ki gelir ya adetib bitine kadarsevindim olmana adet
Hala da içimde bir şüphe var kendi dr randevum ayın 25 inde ona da tekrar sorucam nasıl geçicek zaman bilmiyorumCanım ben hamilelikte yüz kremi bile kullanmadım kimyasal olan; vücut her şeyi emiyor bebeğe geçiyor.
Bir kereden bir şey olmaz Allahın izniyle şükür ki aklına gelmiş sormuşsun
Benimde var loreal sorucam gittiğimdeE ben kullanıyorum yüz kremi loreal bişey olurmuki