Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da sabahki testim

Eklentiler

• 20210512_160241.jpg
    20210512_160241.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ben geldim 7+3 gözüktü çok şükür 1 hafta geç döllenme olmuş regl tarihimi değiştirdi Dr kalp atışını da duydum yolksacı da gördüm nokta bebeğimi de gördüm allahıma şükürler olsun hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile huzur veriyor rabbim gebelerde sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlar bir an önce gebe kalsın hayırlısıyla kalp atışı duymayı bekleyen tüm bacılarım bir an önce hayırlı sağlıklı pıtpıt seslerini duysun inşallah öpüyorum hepinizi ❤️❤️
Hadi gözün aydın canım bak korktuğun gibi olmadı maşallah bebişinede Allah'ım sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi olmayanlara da buna ay nasip etsin inş rabbim

Hadi inşallah 🙏🙏kalbim yerinden çıkıcak ne heyecan yaptım varya sanki ilk defa hamileyim tövbe estağfurullah tansiyonum da çıkıcak bide tek gidicem malum yasak var kız var eşim kızla kalıcak çıkıyorum şimdi evden haydi bismillah hayırla gelirim inşallah dua edin bana 🙄
Gerçekten öyle oluyor varya sanki ilk bebiş gibi bende çok heyecan yapıyorum içim içime sığmıyor bişey olcak diye aklım çıkıyor 🤭🤭🤭
Allah'ım yavrularımıza sağlıklı huzurlu mutlu ömürler nasip etsin inşallah

Evet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dedi 🤷🏼‍♀️
Allah Allah rabbim verince veriyor gerçekten

X