Bende oraya gittim infertilite ye hangi doktorAynen ilgileniyolar zaten hep oraya gidiyodum infertiliteye adet olunca gel tekrar baklm demişlerdi olamadim
Değer 10 ve üstü olunca şaibeli gebelik olabilir diyor doktorlar ve w güne bir takibe aliyorlar ancak benim hislerimde pek yanildigim görülmemiştir umarım yine aynısı olmuşturBenmde aklimi krcalayan su ilk baktirdigimda 0.0 di ikincide 0.24 olmudtu ki benm kan testim hep 0.2 çıkar kafami cok karistiriyo acaba normalmi
Valla ismi kadriyede soyismini hatirlayamadimBende oraya gittim infertilite ye hangi doktor
İnsallah insallah Allah razi olsun Allah kalbimden geceni biliyoya benmse icimden o his hic gitmiyo her ne kada aklimdan cikarmaya calissamda dun kuzenimi ayagimda salliyodum ksrnima tepince karnima teome diye bagirdimDeğer 10 ve üstü olunca şaibeli gebelik olabilir diyor doktorlar ve w güne bir takibe aliyorlar ancak benim hislerimde pek yanildigim görülmemiştir umarım yine aynısı olmuşturdün gece aklıma düştün isim hatırlamıyorum etiket yapamadım merakla bekliyorum rabbim gakkinda hayırlısını nasob etsin inşallah
Yok benimki o değildiValla ismi kadriyede soyismini hatirlayamadim
Hayır ya bir korkuyorsun en azından için rahat etmiş olur ve önüne bakarsın olmicak die bı kanun yok sonucta sadece var olan durumu öğrenmeye calisiyorsun öle düşün negatifse de dünyanın sonu değil aklından çıkarmaİnsallah insallah Allah razi olsun Allah kalbimden geceni biliyoya benmse icimden o his hic gitmiyo her ne kada aklimdan cikarmaya calissamda dun kuzenimi ayagimda salliyodum ksrnima tepince karnima teome diye bagirdimannemler falan kostu geldiler bende bilemiyom valla korkuyorum negatif cikarsa diye test yapmayayapmaya
Oylede uzuluyorum yinedeHayır ya bir korkuyorsun en azından için rahat etmiş olur ve önüne bakarsın olmicak die bı kanun yok sonucta sadece var olan durumu öğrenmeye calisiyorsun öle düşün negatifse de dünyanın sonu değil aklından çıkarma
Vallah sorma canım benim ne suyu ne kayısı yok bi kür yapıyom işte canım oda iyimi değilmi anlamadım henüz
Bazen tam içiyorsam bazen az içiyorum canım ya bal yiyen baldan usanıyor yaa miğdem bulanıyor sudanda bazenBende bilmem ki iyi mi kötü müyinede suyu aşırı içmek iyi. Bende hamile değilim ama bu ayım hep öyle geçti kabızlık cabası sinir hatlarımı bozdu.
Haha valla benimki kendi tövbeledi çocuğuna bişey olacak diye ödü kopuyorHangisi duruyor ki anacim
Ya o tamam dolanıyo peste ama dün bıktım tamam gel dedim yokkkk bişi olur dio vicdani el vermio ama doktor sorun yok dese affetmez saldırırHaha valla benimki kendi tövbeledi çocuğuna bişey olacak diye ödü kopuyor
Yapacak birşey yok su hayattır herşeyden usan ama sudan asla.Bazen tam içiyorsam bazen az içiyorum canım ya bal yiyen baldan usanıyor yaa miğdem bulanıyor sudanda bazen
Biz kadınlar iflah olmayızAyyyy o bende de varrrr
Kuzum bebeğe gorebilecegin bir zararı olmaz ama vücudunda kordonda kimyasal birikirE ben kullanıyorum yüz kremi loreal bişey olurmuki
Ben az önce regl oldum darısı başına canımYok baslamadim gitmedim de tekrar hastaneye son kez bir test daha yapip oyle bsamayi dusunuyom Baklm hayirlisi olsun
Gözün aydın canım Allah hayırlısıyla son regl olup hamile kalmayı nasip etsinAs bayraklari as as
Regl oldum
İnşallah kusum ya hayırlısıGözün aydın canım Allah hayırlısıyla son regl olup hamile kalmayı nasip etsin