Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir negatif vakasi daha merk edenler icin😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20210511_173113_5.jpg
    IMG_20210511_173113_5.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar doktora erken geldim keseyi gördük haftamla uyumlu haftaya Çarşamba kalbini duymak için gel dedi 17.91 mm 🤭
Gözün aydın canim cok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah❤❤ bugun tam olarak kaç hafta kaç günlükken gittin canim ?☺bende erken gitmeyeyim diyorumda boşu boşuna heycan yapıyorum yoksa bikereden kalp atışınıda duyayım bari diyorum

Gözün aydın canim cok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah❤❤ bugun tam olarak kaç hafta kaç günlükken gittin canim ?☺bende erken gitmeyeyim diyorumda boşu boşuna heycan yapıyorum yoksa bikereden kalp atışınıda duyayım bari diyorum
Teşekkür ederim canım 🥰 Ay anam bende hep öyle istedim ama şimdiden 2 kez gittim yok duramiyorum 🤣🤣 hem devlette takip ettiricem hem özelde mesela 🤭🤭 tam 5+5 bugün. Haftaya işte 6+1 de çağırdı kalbi için umarım duyabiliriz 🤲🤲

Canım ben hamilelikte yüz kremi bile kullanmadım kimyasal olan; vücut her şeyi emiyor bebeğe geçiyor.
Bir kereden bir şey olmaz Allahın izniyle şükür ki aklına gelmiş sormuşsun 😘
Hala da içimde bir şüphe var kendi dr randevum ayın 25 inde ona da tekrar sorucam nasıl geçicek zaman bilmiyorum

X