- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
0özleriim ben de seniiiiBenim grubum var buraya çok giremiyorum zaten girince onlarla ancak ilgileniyorum 185 kişi yani kaybolmam ama giremem buraya fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0özleriim ben de seniiiiBenim grubum var buraya çok giremiyorum zaten girince onlarla ancak ilgileniyorum 185 kişi yani kaybolmam ama giremem buraya fazla
İptim anca beraber kanca beraber devamkeBurdan devam edelim ya şimdi ben bi daha mayistakilerle tanismim
Zaten hamile miyim değil miyim anam o belirti mi bu nedu daaa olayları beni geriyor
Burda bol bol hamile var dua da ediyorlar Allah razı olsun
Hamile kalıp hep beraber burdan yazisicaz inşallah
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah. İçindeki skinti değil yorgunluktur bence yani inşallah öyledir bende uyuyamam çok yorulunca ...
Yine her zaman ki gibi sürünerek tek gözüm kapalı atılmaya calismalardan kocaman günaydın cümleten
Hadi inşallah kalbim yerinden çıkıcak ne heyecan yaptım varya sanki ilk defa hamileyim tövbe estağfurullah tansiyonum da çıkıcak bide tek gidicem malum yasak var kız var eşim kızla kalıcak çıkıyorum şimdi evden haydi bismillah hayırla gelirim inşallah dua edin banaAyyy canım günaydın hayırlı sabahlar güzel geçsin. Günümüz inş kalbini karartma herşey çok güzel gidiyor bebiş seninle hayırlı haberlerle gel inş canım dularımız seninle canım benim
0özleriim ben de seniiii
Haydi breeee pehlivannnn gördüm seniHadi inşallah kalbim yerinden çıkıcak ne heyecan yaptım varya sanki ilk defa hamileyim tövbe estağfurullah tansiyonum da çıkıcak bide tek gidicem malum yasak var kız var eşim kızla kalıcak çıkıyorum şimdi evden haydi bismillah hayırla gelirim inşallah dua edin bana
Hayırlısı olsun inşallahSag taraftan yumurtladim bu ay geçen ay doktordayken soldan yumurtlamissin yeni demişti ordan biliyorum ve dunden beri sag tarafım çok ağrıyor ayağıma vuruyor erken gebelik yaptım cikmadi ama 6gun var bilmiyorum ne olacak
Insallah 6gun var ya çıkmaması normal mi sen kaç gün kala ogrenmistin=)Hayırlısı olsun inşallah
Ben bat gününe 1 gün vardı evde kaset test yaptım pozitif görünce bat günü kan verdim canım die hatırlıyorumInsallah 6gun var ya çıkmaması normal mi sen kaç gün kala ogrenmistin=)
Sabırlı kiz=)Ben bat gününe 1 gün vardı evde kaset test yaptım pozitif görünce bat günü kan verdim canım die hatırlıyorum
Yapcak bişi yok evvelsi ay erkenden baktım çok silikti herkese hamileyim diye yaydim kimyasal oldu bu ay bekledim wala ama gunmu saydım gün beni mi saydı belli değilSabırlı kiz=)
Canımsın biliyorsun bende senin kalbini severimHep girmiyorm canımcım buralardayım
Ahh senin pamuk kalbini seveyim
Gözün aydın canım adına çok sevindim darısı tüm bekleyenlere insallahhhKızlar ben geldim 7+3 gözüktü çok şükür 1 hafta geç döllenme olmuş regl tarihimi değiştirdi Dr kalp atışını da duydum yolksacı da gördüm nokta bebeğimi de gördüm allahıma şükürler olsun hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile huzur veriyor rabbim gebelerde sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlar bir an önce gebe kalsın hayırlısıyla kalp atışı duymayı bekleyen tüm bacılarım bir an önce hayırlı sağlıklı pıtpıt seslerini duysun inşallah öpüyorum hepinizi
Testin çoksa her gün dene yoksa 3 gün daha sabret benimde hep sol tarafım ağrıdı ayak bileğime kadar vuruyordu ayy hadi güzel haberlerini alalım inşallahSag taraftan yumurtladim bu ay geçen ay doktordayken soldan yumurtlamissin yeni demişti ordan biliyorum ve dunden beri sag tarafım çok ağrıyor ayağıma vuruyor erken gebelik yaptım cikmadi ama 6gun var bilmiyorum ne olacak
Çokk sevindim gözün aydın darısıı pazartesi günü bana olsun inşallahhhKızlar ben geldim 7+3 gözüktü çok şükür 1 hafta geç döllenme olmuş regl tarihimi değiştirdi Dr kalp atışını da duydum yolksacı da gördüm nokta bebeğimi de gördüm allahıma şükürler olsun hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek bile huzur veriyor rabbim gebelerde sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin olmayanlar bir an önce gebe kalsın hayırlısıyla kalp atışı duymayı bekleyen tüm bacılarım bir an önce hayırlı sağlıklı pıtpıt seslerini duysun inşallah öpüyorum hepinizi
Evet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dediHaso18 ne yaptın akşam gittin mi doktora merak ettim söylediyse de ben kaçırdım sanırım
Sağol canım darısı bekleyenlere inşallahGözün aydın canım adına çok sevindim darısı tüm bekleyenlere insallahhh
Sağol canım darısı sana inşallah güzel haberini bekliyorum pazartesiÇokk sevindim gözün aydın darısıı pazartesi günü bana olsun inşallahhh
Kadın vücudu gerçekten bir muamma her gün yeni bir şey duyup hayret ediyoruz ne kadar sıkıntılı bir durum olsa da bende bekleme taraftarıyım ilaç mecbur kalmadan asla kullanmıyorum herşeyde bir hayır vardır canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah vardır bebişinEvet gittim sokturucu vrmeyi dusunmuyorum 2 gun once 4 aydir adet gorememe sikayetiyle gelen hastanin gebe oldugunu farkettik dedi idrar testinde de kan testindede cikmayan gebelik uktrasonda çıkmış kadin karnimda surekli atar damar atiyo demis kendin olabiliyosan bekle dedi
Hayırlısı olsun nasip insallahSağol canım darısı bekleyenlere inşallah
Sağol canım darısı sana inşallah güzel haberini bekliyorum pazartesi
Kadın vücudu gerçekten bir muamma her gün yeni bir şey duyup hayret ediyoruz ne kadar sıkıntılı bir durum olsa da bende bekleme taraftarıyım ilaç mecbur kalmadan asla kullanmıyorum herşeyde bir hayır vardır canım Allah seninde gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin