Çok kıskancım bennBu ben
Evet o benimKaset test yap. Sen degilmiydin geçen konustugumuz 19 yaşında olan ? 2 ayda bir regl olan ?
Telefonu alırım elinden sanırımBizimki instada video izlemeyi sever
Ozaman kafana göre alma pazartesi sağljk ocağına olsun git danış öyle al canımYazmadi
Gidebilirsem gidiyim baklmOzaman kafana göre alma pazartesi sağljk ocağına olsun git danış öyle al canım
Onuda yapıyom telefonunu kurcalarım takip ederim sessizTelefonu alırım elinden sanırımwala ne diyim Allah akıl fikir versin inşallah
Tamam yavrum sen kaset test al testi 10 dk kadar kontrol et mutlaka varsa çıkar bilmeden bişi yapma tekrar bı özel hast yokmu yakınında akşam bile doktor var gidiversen ?Evet o benim
Var ama uzak baklm annemler egidivem bu gun gece acile gideyim en kotu ihtimal onlara yakin etlik zubeyde kadij dogumTamam yavrum sen kaset test al testi 10 dk kadar kontrol et mutlaka varsa çıkar bilmeden bişi yapma tekrar bı özel hast yokmu yakınında akşam bile doktor var gidiversen ?
Ben de ilk hamileliğimde eşim yatakta çok telefona bakardı. gizli gizli bakardım neler izliyo diyeGeçen video izliyordu hopladım sen onlara bakıyon diye başka karılara bakınca deli oluyorum varya gözüm dönüyor
Benimkininde işi çukur izlesin araba gündemini takip etsin haber baksın.... HamdolsunBen de ilk hamileliğimde eşim yatakta çok telefona bakardı. gizli gizli bakardım neler izliyo diyegaribim haber sitelerinden çıkmıyodu hiç
Yapacak bişey yok çekecekler bizi böyle bide ben dırdır ederim ondan pek uzatmazBen de ilk hamileliğimde eşim yatakta çok telefona bakardı. gizli gizli bakardım neler izliyo diyegaribim haber sitelerinden çıkmıyodu hiç
Sen eczaneden kasetini al yap akşama da git bı güzel görüş o zaten gerekli görürse verir söktürücü vsVar ama uzak baklm annemler egidivem bu gun gece acile gideyim en kotu ihtimal onlara yakin etlik zubeyde kadij dogum
Aynen mantıklı oraya git çok güzel ilgililenşyorlar acilde kan alır ultrason bakarVar ama uzak baklm annemler egidivem bu gun gece acile gideyim en kotu ihtimal onlara yakin etlik zubeyde kadij dogum
Bu Benm kocam dhjxjxjfjfjfd cukur yoksa bile isntagramdan cuckur videolsri izler surekli arabalara bakar ahhh cukurda bitiyo simdik napcakBenimkininde işi çukur izlesin araba gündemini takip etsin haber baksın.... Hamdolsun
TamamdirSen eczaneden kasetini al yap akşama da git bı güzel görüş o zaten gerekli görürse verir söktürücü vs
Geçen TV de YouTube açık saatlerce ve eski videolar anammm dedim artık çukur kusucam sanırımBu Benm kocam dhjxjxjfjfjfd cukur yoksa bile isntagramdan cuckur videolsri izler surekli arabalara bakar ahhh cukurda bitiyo simdik napcak
Aynen ilgileniyolar zaten hep oraya gidiyodum infertiliteye adet olunca gel tekrar baklm demişlerdi olamadimAynen mantıklı oraya git çok güzel ilgililenşyorlar acilde kan alır ultrason bakar
Ayyyyy cukur serisini 9 ayda 2 kez bitirdik simdi de diyoki bitsin bende eski bölümleri izlerim valla bende alistim cukur bitiyo diye uzuluyormGeçen TV de YouTube açık saatlerce ve eski videolar anammm dedim artık çukur kusucam sanırımişin kötüsü bende alıştım çukur varken iş bile yapamıyorum ama tutupta eski bölümleri defalarca izlemiyorum
Haber ver bize özellikle şu 6. Hissim tutacakmi çok merak ediyorumAynen ilgileniyolar zaten hep oraya gidiyodum infertiliteye adet olunca gel tekrar baklm demişlerdi olamadim
Benmde aklimi krcalayan su ilk baktirdigimda 0.0 di ikincide 0.24 olmudtu ki benm kan testim hep 0.2 çıkar kafami cok karistiriyo acaba normalmiHaber ver bize özellikle şu 6. Hissim tutacakmi çok merak ediyorum