Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam yavrum sen kaset test al testi 10 dk kadar kontrol et mutlaka varsa çıkar bilmeden bişi yapma tekrar bı özel hast yokmu yakınında akşam bile doktor var gidiversen ?
Var ama uzak baklm annemler egidivem bu gun gece acile gideyim en kotu ihtimal onlara yakin etlik zubeyde kadij dogum

Bu Benm kocam dhjxjxjfjfjfd cukur yoksa bile isntagramdan cuckur videolsri izler surekli arabalara bakar ahhh cukurda bitiyo simdik napcak
Geçen TV de YouTube açık saatlerce ve eski videolar anammm dedim artık çukur kusucam sanırım 🤣🤣 işin kötüsü bende alıştım çukur varken iş bile yapamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 ama tutupta eski bölümleri defalarca izlemiyorum

Geçen TV de YouTube açık saatlerce ve eski videolar anammm dedim artık çukur kusucam sanırım 🤣🤣 işin kötüsü bende alıştım çukur varken iş bile yapamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣 ama tutupta eski bölümleri defalarca izlemiyorum
Ayyyyy cukur serisini 9 ayda 2 kez bitirdik simdi de diyoki bitsin bende eski bölümleri izlerim valla bende alistim cukur bitiyo diye uzuluyorm

Haber ver bize özellikle şu 6. Hissim tutacakmi çok merak ediyorum 🤣🤣
Benmde aklimi krcalayan su ilk baktirdigimda 0.0 di ikincide 0.24 olmudtu ki benm kan testim hep 0.2 çıkar kafami cok karistiriyo acaba normalmi

X