- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Aminnn aminnGünaydın kızçelerparçalı bulutlu bir sabahtan hepinize kucak dolusu sevgiler hayırlı, bereketli sabahlar olsun
Rabbim bu 1000 aydan daha hayırlı olan bu gecede yar ve yardımcımız olsun.Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, gebelere sağlıkla bebelerine kavuşmayı, olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Son 4 günüm kaldı doktora günler yıl gibi geçiyor, inşallah sağ salim önce ben sonra tüm bekleyen bacılarım bebelerimizin kalp atışlarını duyarız inşallahBende ne Bi göğüs dolgunluğu, ne bir ağrı, ne de bir bulantı var. Böyle olunca da içimde hep bir korku var, bi duysam şu pıtpıtı o kadar rahatlıcam ki anlatamam. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın, ana baba eksikliği göstermesin inşallah Allah hepimizi bağışlasın Kadir gecemiz mübarek olsun Allah ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah
Hepinizi öpüyorum, hayırlı günler, mutlu haftasonları geçirelim inşallah
"Allahümme inneke afüvvün tühibbül afve fa'fü anni"
"Allah'ım sen affedersin ve affetmeyi seversin. Benim günahlarımı da bağışla”
" Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
"Allâhümme innî es-elüke bi ennî eşhedü enneke entellâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus-samedüllezî lem yelid ve lem yûled ve lem yeküllehû küfüven ehad."
” Ey Allâh! Muhakkak ki ben Senden başka hiçbir ilah olmadığına,Senin Tek olan,bir olan hiçbir kimeye muhtaç olmayan,doğurmamış ve doğrulmamış ve kendisine denk hiç kimse bulunamamış yüce Allâh olduğuna şahitlik ediyor olmam vesilesiyle dualarımın kabulünü Senden istiyorum”
Amin ecmain
Her vücut farklı reaksiyonlar gösterebilir ama vücut sıcaklığı ile ayak sic farkı belirti sayılmaz diye biliyorum malesef inşallah öyledir Allah gönlünüze göre versinKızlar merhaba yine ben vücudum yanıyo fakat ayaklarım buz gibi hamile olanlara bu sorum sizde böyle bişey oldu mu belirti mi bu acaba
TeşekkürlerHer vücut farklı reaksiyonlar gösterebilir ama vücut sıcaklığı ile ayak sic farkı belirti sayılmaz diye biliyorum malesef inşallah öyledir Allah gönlünüze göre versin
Ben de olmadı ama sıcak basmasının belirti olduğunu söylüyorlar bilmiyorum. Kaç gün var adete?Kızlar merhaba yine ben vücudum yanıyo fakat ayaklarım buz gibi hamile olanlara bu sorum sizde böyle bişey oldu mu belirti mi bu acaba
Adete 9 gün var ama çatlatma iğnesinin 12. GünüBen de olmadı ama sıcak basmasının belirti olduğunu söylüyorlar bilmiyorum. Kaç gün var adete?
Neden öyle, geç mi adet oluyorsun? Başka belirtilerin var mı?Adete 9 gün var ama çatlatma iğnesinin 12. Günü
Aslında geç değil 32 günde adet oluyorum ama femara kullandığım İçin erken yumurtlama olduNeden öyle, geç mi adet oluyorsun? Başka belirtilerin var mı?
O halde çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerekmez mi?Aslında geç değil 32 günde adet oluyorum ama femara kullandığım İçin erken yumurtlama oldu
Bu konu da net bişey bulamadım bn böyle düşünüyorum ama bazı arkadaşlara normal batın da regl olacaksın demiş doktorları çarşamba regl olmazsam test yapcm inşallah hamileyimdirO halde çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerekmez mi?
Birkaç gün sonra test yapsan çıkabilir aslında varsa hadi inşallah.
Tatlim bende 32 ve 35 gun icinde adet goruyorum iki kere femara kullndim tam 14 veya 15 gun sonra adet gordum catlamadan sonra uzamiyo yani unarim hamilesindir kardesimBu konu da net bişey bulamadım bn böyle düşünüyorum ama bazı arkadaşlara normal batın da regl olacaksın demiş doktorları çarşamba regl olmazsam test yapcm inşallah hamileyimdir
Amin inşallah mutlu haberi sizlerle paylaşırım eğer hamileysenTatlim bende 32 ve 35 gun icinde adet goruyorum iki kere femara kullndim tam 14 veya 15 gun sonra adet gordum catlamadan sonra uzamiyo yani unarim hamilesindir kardesim
Hakkında hayırlısı olsun insalah canim Allah gönlüne göre versinEvet canim degerim dusmus 92 den 28e regli oldum dun ztn 2 gundur inanilmaz kanamam var.rahatladim resmen insallah haftaya gidip beta sifirlanmis mi ona bakcaz.kimyasal dedi doktor. Cok sukurr diyorum dis gebelikten o kdr korkuyorumki..ben ilk cocukta hic boyle seler yasamadim Rabbim cocuk sahibi olmanin ne degerli ve bircok kadin icin nasilda zor oldugunu gosterdi o kdr cok bilgi edindimki su 10 gunde anlatamamm
Amin cümlemizin evladıyla beraber benimkinede versin inşallah çok sağolunÇok haklısın Çok zor bir diyet
Hay Allah bu kadar şeye rağmen bu durumu yaşayan çocuk görmedim kusum Rabbim sifa versin hem siz hem de minik kuş rahatlasin bir an önce
Şimdiye kadar mama vermemiştim hiç hep anne sütü aldı ama doktor yoğurt ve yumurta yemice için içindeki proteinleri alması lazım bunlarda mamada parçalanmış şekilde var dedi hipoalerjenik mama verdi onu veriyorum bakalım şimdilik bencede alerji değil artık bu taşın kökünü mü yiyeyim daha önce buğdaya falan da yaptım yok geçmedi yaniA
Aynen çok zor. Hani garanti şu besinlere var diye belli olsa ve kesince düzelse tamam ama yesen de düzelmiyo yemesen de. O zamanlar çok araştırmış ben de. Son zamanlar o kadar arttı ki bi de. Herkesten duyuyorum çevremde. Bu alerji değil bence başka bir şey. Mama verdin mi mesela o da sebep olabiliyormuş. Benim kızım hiç kullanmadı mama. Bi de rotavirüs aşısı da tetikleyebiliyormuş.
Banada 4. Ayda geçer 5. Ayda geçer dedi doktorlar şimdide 6. Ayda geçer diyolar sizinki tamamen geçti mi 6. Ayda umut olsun bana bir ay daha dayanabilmem için o yüzden soruyorum dayanacak güç lazım bana inanın çocuğumu sevmeye kim aldıysa kucağına herkesin üstüne kustu o kadar kötü oluyorum ki anlatamamSeni öyle iyi anlıyorum ki tarif edemem o anlarimi okurken yaşadım yeniden resmen.... Ya sabır düzelecek emin ol benimkinin kusması fışkırır tarzdaydi bide... İlaçları doktor eğer istersen vereyim içir dedi bana da ama önermiyorum deyince icirmedim. Bol miktarda onlugumuz vardı su kocaman kocaman olanlardan ama gene batıyordu her yer. Yapabilecek tek şey sabretmek ve kabul etmek başka çözümü yok şuan 3.5 yaşında 6 aydan sonra hiç kusmadi o şekilde bir daha darısı tez vakitte sana inşallah
Evet 6. Ayda şıp diye kendiliğinden geçti. Hatta eşim severken agzinin içine bile kustu düşünBanada 4. Ayda geçer 5. Ayda geçer dedi doktorlar şimdide 6. Ayda geçer diyolar sizinki tamamen geçti mi 6. Ayda umut olsun bana bir ay daha dayanabilmem için o yüzden soruyorum dayanacak güç lazım bana inanın çocuğumu sevmeye kim aldıysa kucağına herkesin üstüne kustu o kadar kötü oluyorum ki anlatamam
Kız dayanmasan ne yapacan cocugu çöpe mi atican Allah seniBanada 4. Ayda geçer 5. Ayda geçer dedi doktorlar şimdide 6. Ayda geçer diyolar sizinki tamamen geçti mi 6. Ayda umut olsun bana bir ay daha dayanabilmem için o yüzden soruyorum dayanacak güç lazım bana inanın çocuğumu sevmeye kim aldıysa kucağına herkesin üstüne kustu o kadar kötü oluyorum ki anlatamam
Ayaklarını usutuyor olabilir misin gün içinde ? Bende akşam olunca kasıklarda ağrı başlıyor yorgunluk çıkıyor sanırımAy ben çok kötüyüm yaa günlerdir akşam olunca karnım şişiyor taş gibi oluyor yırtılacak gibi hissediyorum sanki 8 aylık hamileymişim gibi neden oluyor normal mi yaa valla napıcam