Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn aminn canımm

Kızlar merhaba yine ben vücudum yanıyo fakat ayaklarım buz gibi hamile olanlara bu sorum sizde böyle bişey oldu mu belirti mi bu acaba

Kızlar merhaba yine ben vücudum yanıyo fakat ayaklarım buz gibi hamile olanlara bu sorum sizde böyle bişey oldu mu belirti mi bu acaba
Her vücut farklı reaksiyonlar gösterebilir ama vücut sıcaklığı ile ayak sic farkı belirti sayılmaz diye biliyorum malesef inşallah öyledir Allah gönlünüze göre versin

O halde çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerekmez mi?
Birkaç gün sonra test yapsan çıkabilir aslında varsa hadi inşallah.
Bu konu da net bişey bulamadım bn böyle düşünüyorum ama bazı arkadaşlara normal batın da regl olacaksın demiş doktorları çarşamba regl olmazsam test yapcm inşallah hamileyimdir

Bu konu da net bişey bulamadım bn böyle düşünüyorum ama bazı arkadaşlara normal batın da regl olacaksın demiş doktorları çarşamba regl olmazsam test yapcm inşallah hamileyimdir
Tatlim bende 32 ve 35 gun icinde adet goruyorum iki kere femara kullndim tam 14 veya 15 gun sonra adet gordum catlamadan sonra uzamiyo yani unarim hamilesindir kardesim

Hakkında hayırlısı olsun insalah canim Allah gönlüne göre versin

Şimdiye kadar mama vermemiştim hiç hep anne sütü aldı ama doktor yoğurt ve yumurta yemice için içindeki proteinleri alması lazım bunlarda mamada parçalanmış şekilde var dedi hipoalerjenik mama verdi onu veriyorum bakalım şimdilik bencede alerji değil artık bu taşın kökünü mü yiyeyim daha önce buğdaya falan da yaptım yok geçmedi yani

Banada 4. Ayda geçer 5. Ayda geçer dedi doktorlar şimdide 6. Ayda geçer diyolar sizinki tamamen geçti mi 6. Ayda umut olsun bana bir ay daha dayanabilmem için o yüzden soruyorum dayanacak güç lazım bana inanın çocuğumu sevmeye kim aldıysa kucağına herkesin üstüne kustu o kadar kötü oluyorum ki anlatamam

Evet 6. Ayda şıp diye kendiliğinden geçti. Hatta eşim severken agzinin içine bile kustu düşün ek gıdaya başla doktorunuza danışarak yavaş yavaş

Kız dayanmasan ne yapacan cocugu çöpe mi atican Allah seni Allah sana sabır versin bol bol dua et sadece bu rahatsızlık olsun gelip geçici bunlar inan sabret hakkaten çok zor anlıyorum. Şimdi benim 2. Yolda oda öyle olursa sende bana bak benimki geçti die telkin vericen sonra da yaaaa ne kusardi beeee die konusucaksiniz sadece emin ol Allah'ın izniyle

Ay ben çok kötüyüm yaa günlerdir akşam olunca karnım şişiyor taş gibi oluyor yırtılacak gibi hissediyorum sanki 8 aylık hamileymişim gibi neden oluyor normal mi yaa valla napıcam

Ay ben çok kötüyüm yaa günlerdir akşam olunca karnım şişiyor taş gibi oluyor yırtılacak gibi hissediyorum sanki 8 aylık hamileymişim gibi neden oluyor normal mi yaa valla napıcam
Ayaklarını usutuyor olabilir misin gün içinde ? Bende akşam olunca kasıklarda ağrı başlıyor yorgunluk çıkıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…