- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Evet kalirsin hamilelik tutsun diye vrrilir ben tup bebekte kullanmistimProgestan kullanirken de hamile kalabilirmiyim bugün progestan kullanali 7. Gün. Adetim geceli 2. Gun. Doktor progestan devam et dedi bitene kadar
Ates varmi rengi nasil bebegin dikkat edin benjm yigenimde 5 aylikken inatci kusmalar basladi ve genetik hastalik olan sistinozis cikti teshis zor konuldu 2 ay sürdüReflülü bebeği olan anneler varmış bu sayfada arayınca çıktı canım anneler bana bi yardım edin lütfen 5 ay 8 günlük oğlum var doğduğu günden beri kusuyo reflü dediler bütün reflü ilaçlarını kullandım onları da kustu thickener verdiler onuda kustu sonra alerjiden kusuyo dediler zaten bissürü alerji belirtisi de vardı cilt testi yapıldı nitekim yumurta süt ve fındığa alerjisi çıktı diyet yapıyorum ama kusması geçmiyo çok yoruldum artık doktora soruyorum mutlaka başka bi şeye daha alerjisi vardır ondan kusması geçmemiştir ama daha küçük olunca ana besin öğelerine bakılır dedi biraz büyüsün özel bir test var Ankara'ya gönderiliyo 295 besine bakılıyo fiyatı 1500 lira civarında onu yaptıralım dedi böyle olan var mıdır aranızda çok zor bişeymiş bu durum rabbim dert verip derman aratmasın
Ben de ilk hamileligimde buna alismakta çok zorluk çekmiştim doktorum yüzüstü uyumanda bir behis yok zaten 5 aydan sonra sağına yatmani öneriyoruz 5. Ayda da göbeğin çıkacağı için zaten yüzüstü yatamazsin demiştiİki hamile ayaklarımızı uzatıp çocuklarımızı alırız adamları ırgat gibi çalıştırıriz hahahahahah
ya bu arada ben yüz üstü yatmadan uyuyamam oğlumda da en özlediğim şeydi yüzüstü uyumak şuan gece dönüyorum ama ağrı oluyor belkide pskolojik bilemiyorum kaç aydan sonra yüz üstü uyumak yasak ti ?
Emziriyorsanız eliminasyon diyeti yapmanızı öneririm. En başta tüm süt ürünlerini, içinde az da olsa süt olan her şeyi kesip 15 gün deneyinReflülü bebeği olan anneler varmış bu sayfada arayınca çıktı canım anneler bana bi yardım edin lütfen 5 ay 8 günlük oğlum var doğduğu günden beri kusuyo reflü dediler bütün reflü ilaçlarını kullandım onları da kustu thickener verdiler onuda kustu sonra alerjiden kusuyo dediler zaten bissürü alerji belirtisi de vardı cilt testi yapıldı nitekim yumurta süt ve fındığa alerjisi çıktı diyet yapıyorum ama kusması geçmiyo çok yoruldum artık doktora soruyorum mutlaka başka bi şeye daha alerjisi vardır ondan kusması geçmemiştir ama daha küçük olunca ana besin öğelerine bakılır dedi biraz büyüsün özel bir test var Ankara'ya gönderiliyo 295 besine bakılıyo fiyatı 1500 lira civarında onu yaptıralım dedi böyle olan var mıdır aranızda çok zor bişeymiş bu durum rabbim dert verip derman aratmasın
Günaydın canımGünaydın kızçeler
Bir gün değil her gün ANNEYİZ
Allah anne olanları evlatlarının başından, bizim de annelerimizi başımızdan eksik etmesinYüreğinde merhamet ve şefkat olan her kadına anneliği nasip etsin Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah
Doğurmuş doğurmamış
doğurduğunu bağrına basmış doğurduğunu bağrına bile basamamış doğurmadığını bile bağrına basmış
kendi anne olan
vicdanı anne olan
ruhu anne olan bütün kocaman yürekli kadınlara ve
bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun
gidenler nur olsun
kalanlar sağolsun
Anneler gününüz kutlu olsun
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler
Hepinizi öpüyorum
Ben Bi silik çizgi gördüm inşallah vardır 2 gün sonra testi tekrarla yada emin olmak için bir kan ver istersen canım hakkında hayırlısı olsunSizce var mı biseyler
Inşallah inşallahEvet kalirsin hamilelik tutsun diye vrrilir ben tup bebekte kullanmistim
Benimkinin de kilo alımı normal fizyolojik reflü diyolar adına zaten aylardır yumurta süt ve kuruyemiş diyeti yapıyorum doktorlar önermedi ama ilaçları ben kullanmak istedim belki geçer biraz rahatlarım diye ama yok geçecek diyolar da güneşli havalarda kapının önüne çıkaramıyorum bu çocuğu ben dakka başı kusuyo artık yoruldum anne olduğumdan da bişey anlamadım inan çocuğu alıp anneme kayınvalideme gidemiyorum milletin evine halısına koltuğuna kusuyo bişey demiyolar tabiki evlatları olarak görüyolarda ben yükcül oluyorum bide üstlerine kustuysa tamam baştan üst değiştiriyolar namaz olmuyormuş çünkü bebek kusmuğundandsAh ayrıca oğlumun doktoru bize neden test önermedi söylemeyi atladım... Kilo alımı güzeldi kilo kaybediyor olsa test olurdu dedi bebeğinizde kilo alımı takibi yapabilirsiniz ama yine en doğrusunu doktorunuz bilir elbette her çocuk farklıdır
Yapıyorum kuzum aylardır yumurta süt ve ürünleri kuruyemiş hepsini yapıyorum da sonuç alamayınca diyettende sıkıldım kusması geçer belki diye yapıyorum hevesle ama yokEmziriyorsanız eliminasyon diyeti yapmanızı öneririm. En başta tüm süt ürünlerini, içinde az da olsa süt olan her şeyi kesip 15 gün deneyin
Bende görüyorum silik çizgi erken gebelik varsa onuda yap benceSizce var mı biseyler
Kilo alımı normalse o aylarda fışkırır tarzda kusmadığı sürece çok normal. 2 yıla kadar bile uzayabiliyormuş. Bence ek gıdaya geçtiğinizde düzelecek. Diyet yaparak hiç kendinizi yıpratmayın derim.Reflülü bebeği olan anneler varmış bu sayfada arayınca çıktı canım anneler bana bi yardım edin lütfen 5 ay 8 günlük oğlum var doğduğu günden beri kusuyo reflü dediler bütün reflü ilaçlarını kullandım onları da kustu thickener verdiler onuda kustu sonra alerjiden kusuyo dediler zaten bissürü alerji belirtisi de vardı cilt testi yapıldı nitekim yumurta süt ve fındığa alerjisi çıktı diyet yapıyorum ama kusması geçmiyo çok yoruldum artık doktora soruyorum mutlaka başka bi şeye daha alerjisi vardır ondan kusması geçmemiştir ama daha küçük olunca ana besin öğelerine bakılır dedi biraz büyüsün özel bir test var Ankara'ya gönderiliyo 295 besine bakılıyo fiyatı 1500 lira civarında onu yaptıralım dedi böyle olan var mıdır aranızda çok zor bişeymiş bu durum rabbim dert verip derman aratmasın
Valla bende sizin gibi dusunmeye başladım kahvaltı da ne yicemi şaşırdım emzirdiğim için acıkıyorum bi kraker atamıyorum ağzıma peki siz ek gıdaya başladığınız da ne verdiniz bebeğe şimdi alerji çıkınca onda yumurta yok yoğurt yok ne vererek başlayayım ki şimdiKilo alımı normalse o aylarda fışkırır tarzda kusmadığı sürece çok normal. 2 yıla kadar bile uzayabiliyormuş. Bence ek gıdaya geçtiğinizde düzelecek. Diyet yaparak hiç kendinizi yıpratmayın derim.
Benim kızımın o aylarda kusması değil de kanlı mukuslu kakası vardı üstelik kilo alımı da çok çok azdı. Doktor çoklu gıda alerjisi olabilir demişti. Besin gruplarını önce sıra sıra kestim ama asla düzelmedi. Geriye her şeyi yememek kaldı. Tek yediğim patates, zeytin, mısır unlu ekmek. Onda bile düzelmedi.5 kilo verdim o süreçte. Çok yıprandım.. noldu ek gıdaya geçince kendiliğinden düzeldi. şu an 3 buçuk yaşında ve her şeyi yiyebiliyor. Boşuna diyet yaptığımı düşünüyorum.
6 aylıkken başladık ek gıdaya. Doktor sebzeyle başlattı önce havuç, kabak, patates şeklinde. Sonra yoğurttu sanırım. Yumurta sarısı en sonda meyvelerle devam ettik. Hiçbirine tepki vermedi vücudu. Kakası da düzeldi sonra zamanla. Yine de doktorunuza danışmanızda fayda var.Valla bende sizin gibi dusunmeye başladım kahvaltı da ne yicemi şaşırdım emzirdiğim için acıkıyorum bi kraker atamıyorum ağzıma peki siz ek gıdaya başladığınız da ne verdiniz bebeğe şimdi alerji çıkınca onda yumurta yok yoğurt yok ne vererek başlayayım ki şimdi
Tamam bende başladım sebzeye kabak patates falan verdim inşallah 6 ayı doldurana kadar diyeti yapayım da sonra kendi diyetimi bozucam oğlana da yoğurt yedirip denicem kusması geçmedi diyet yapsam da kusuyo yapmasam da kusuyo dimi allahım dert verip derman aratmasın ne biçim bi hastalıkmış anlamadım6 aylıkken başladık ek gıdaya. Doktor sebzeyle başlattı önce havuç, kabak, patates şeklinde. Sonra yoğurttu sanırım. Yumurta sarısı en sonda meyvelerle devam ettik. Hiçbirine tepki vermedi vücudu. Kakası da düzeldi sonra zamanla. Yine de doktorunuza danışmanızda fayda var.
Çok haklısın Çok zor bir diyetYapıyorum kuzum aylardır yumurta süt ve ürünleri kuruyemiş hepsini yapıyorum da sonuç alamayınca diyettende sıkıldım kusması geçer belki diye yapıyorum hevesle ama yok
Aynen çok zor. Hani garanti şu besinlere var diye belli olsa ve kesince düzelse tamam ama yesen de düzelmiyo yemesen de. O zamanlar çok araştırmış ben de. Son zamanlar o kadar arttı ki bi de. Herkesten duyuyorum çevremde. Bu alerji değil bence başka bir şey. Mama verdin mi mesela o da sebep olabiliyormuş. Benim kızım hiç kullanmadı mama. Bi de rotavirüs aşısı da tetikleyebiliyormuş.Tamam bende başladım sebzeye kabak patates falan verdim inşallah 6 ayı doldurana kadar diyeti yapayım da sonra kendi diyetimi bozucam oğlana da yoğurt yedirip denicem kusması geçmedi diyet yapsam da kusuyo yapmasam da kusuyo dimi allahım dert verip derman aratmasın ne biçim bi hastalıkmış anlamadım
Seni öyle iyi anlıyorum ki tarif edemem o anlarimi okurken yaşadım yeniden resmen.... Ya sabır düzelecek emin ol benimkinin kusması fışkırır tarzdaydi bide... İlaçları doktor eğer istersen vereyim içir dedi bana da ama önermiyorum deyince icirmedim. Bol miktarda onlugumuz vardı su kocaman kocaman olanlardan ama gene batıyordu her yer. Yapabilecek tek şey sabretmek ve kabul etmek başka çözümü yok şuan 3.5 yaşında 6 aydan sonra hiç kusmadi o şekilde bir daha darısı tez vakitte sana inşallahBenimkinin de kilo alımı normal fizyolojik reflü diyolar adına zaten aylardır yumurta süt ve kuruyemiş diyeti yapıyorum doktorlar önermedi ama ilaçları ben kullanmak istedim belki geçer biraz rahatlarım diye ama yok geçecek diyolar da güneşli havalarda kapının önüne çıkaramıyorum bu çocuğu ben dakka başı kusuyo artık yoruldum anne olduğumdan da bişey anlamadım inan çocuğu alıp anneme kayınvalideme gidemiyorum milletin evine halısına koltuğuna kusuyo bişey demiyolar tabiki evlatları olarak görüyolarda ben yükcül oluyorum bide üstlerine kustuysa tamam baştan üst değiştiriyolar namaz olmuyormuş çünkü bebek kusmuğundands
Ah birde oğlumun takibini yapan doktor 3 yaştan önce besin alerjisi testi kesin sonuç vermez diyordu bı araştır istersenBenimkinin de kilo alımı normal fizyolojik reflü diyolar adına zaten aylardır yumurta süt ve kuruyemiş diyeti yapıyorum doktorlar önermedi ama ilaçları ben kullanmak istedim belki geçer biraz rahatlarım diye ama yok geçecek diyolar da güneşli havalarda kapının önüne çıkaramıyorum bu çocuğu ben dakka başı kusuyo artık yoruldum anne olduğumdan da bişey anlamadım inan çocuğu alıp anneme kayınvalideme gidemiyorum milletin evine halısına koltuğuna kusuyo bişey demiyolar tabiki evlatları olarak görüyolarda ben yükcül oluyorum bide üstlerine kustuysa tamam baştan üst değiştiriyolar namaz olmuyormuş çünkü bebek kusmuğundands