Benimde. Göbüş çıktı canım ilkinde hemen çıkmamıştıYa şimdi aklıma geldi bende mesela kiloluyum evet ama göbeğim yoktu çok fazla şuan görsen varya 4 aylık hamile gibi göbeğim var bu sefer aşırı erken çıktı yaa neden anlamadım
En az 5 gün kala yap canım daha erken göstermesi çok düşük ihtimal.Kızlar reglime 1 hafta var siz kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız ve cikti?
20.gunum 28gune 1 oluyorum
Yumurtlayali 6 7 gün oldu
Elevitin muadili decavit onda domuz jelatini yok. Doktorunuza danışın yine de.MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN AYDINLATABILIRMI ELEVİT PRONATAL MULTİVİTAMİN ADLI İLACI VERDİ DOKTOR VITAMIN ICIN BENDE ARAŞTIRMA YAPTIM içeriğinde domuz jelatini bulunan multivitamin OLARAK ADLANDIRILIYOR VE BUNU ICTIKTEN SONRA MIDEM BULANMAYA BASLADI HAP BAYA BUYUK FARKLI BI VITAMIN YADA FOLIK ASİT KULLANSAM SİZİN KULLANDIKLARINIZ NELER YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
Az bekle canım çıkmaz hemen regl den 1 gün önce bi ovu testi yap bakalımKızlar reglime 1 hafta var siz kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız ve cikti?
Kız o kadar beklenir miAz bekle canım çıkmaz hemen regl den 1 gün önce bi ovu testi yap bakalım
Neden giremedin canım nerelerdeydin?Slm canlar anneler gününüz kutlu olsun giremedim ctesiden beri pek naptınız ne ettiniz şekerler
Beklesin kuzum ya 1 hafta varmış regl hüsrana uğramasın geçen aylarda bizde öyleydik inşKız o kadar beklenir mi
Bende bir göbek var, sanırsın 5 aylıkBenimde. Göbüş çıktı canım ilkinde hemen çıkmamıştı
Evdeydim bahçeye çıktım sonra uyudum yattım bu hafta bulantımda çokdu bi tuhaftum yaNeden giremedin canım nerelerdeydin?
İnşallah canım üşenmeyenin çocuğu olur..Beklesin kuzum ya 1 hafta varmış regl hüsrana uğramasın geçen aylarda bizde öyleydik inşHali o yatmaların mukafatını verir rabbim normalde yatana değil çalışana verir rabbim de sen yatarak çalıştığın için verir hayırlısıyla
Nie böyle olduk acaba yaa gaz kabızlık millet valla bi hamile kalır hiç bi yeri çıkmazBende bir göbek var, sanırsın 5 aylıkama gaz ya gaz aslaaa kilo değil
Deme canım ya başladı mı bulantılarEvdeydim bahçeye çıktım sonra uyudum yattım bu hafta bulantımda çokdu bi tuhaftum ya
Tabiii anlıyorum onu bende öyle yattım yastıkla inş bebiş vardır inşallahİnşallah canım üşenmeyenin çocuğu olur..yatmak da bi marifet kolay mı bel altında yastıkla öyle beklemek
Canım ben kabızlığa şalgam suyuyla çare buldum. İstersen bi araştır gebelikte zararlı falan değilse bi dene bakalım sen de.Nie böyle olduk acaba yaa gaz kabızlık millet valla bi hamile kalır hiç bi yeri çıkmaz
Bir öğün muhakkak çıkarıyorum canım akşamları çok rahatsız ediyor beni sabaha sanki akşam yediklerim erimemiş gibi 2 tande soda içiyorum limonluDeme canım ya başladı mı bulantılarben de arada çoookkk hafif oluyo ama varla yok gibi artmaz inşallah..
Ne zaman içecem kuzumCanım ben kabızlığa şalgam suyuyla çare buldum. İstersen bi araştır gebelikte zararlı falan değilse bi dene bakalım sen de.
Ben bata 3 gün kala erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıkmıştı hemen buraya atmıştım inanamayıp inşallah seninde güzel haberini alırızKızlar reglime 1 hafta var siz kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız ve cikti?
Üzüldüm canım ya çok zor mide bulantısı inşallah bir an önce geçer uzun sürmez.Bir öğün muhakkak çıkarıyorum canım akşamları çok rahatsız ediyor beni sabaha sanki akşam yediklerim erimemiş gibi 2 tande soda içiyorum limonlu