Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben çok kötüyüm yaa günlerdir akşam olunca karnım şişiyor taş gibi oluyor yırtılacak gibi hissediyorum sanki 8 aylık hamileymişim gibi neden oluyor normal mi yaa valla napıcam 🤦‍♀️
Bendede şişkinlik ve ödem var aynı şekilde kabızlık ta yaşıyorum aynı durumdayız karnım sis benimde

Çorabını ihmal etme derim yada yediklerin gaz yapıyordur 🤭
Ya inanır mısın ya çorap olur ayağımda ya terlik mutlaka kahvaltı ve akşam yemeği harici gün içinde meyve süt vs tüketiyorum öyle ağırda değil yani ben öyle düşünüyorum tabi ama mutlaka bişey etkiliyor demekki

Kizlar ye eksiyi doğur Ayşe'yi derler ekşi canı isteyip te erkek doğuran var mı 🤭🤭 oğlumda tatlıydı as erme değilde nasi diyim canım ekşi istiyor bol bol ağzım sulanio hatta limonlu çorbalar için 🤣🤣

Ya inanır mısın ya çorap olur ayağımda ya terlik mutlaka kahvaltı ve akşam yemeği harici gün içinde meyve süt vs tüketiyorum öyle ağırda değil yani ben öyle düşünüyorum tabi ama mutlaka bişey etkiliyor demekki
Ya şimdi aklıma geldi bende mesela kiloluyum evet ama göbeğim yoktu çok fazla şuan görsen varya 4 aylık hamile gibi göbeğim var bu sefer aşırı erken çıktı yaa neden anlamadım

Ya şimdi aklıma geldi bende mesela kiloluyum evet ama göbeğim yoktu çok fazla şuan görsen varya 4 aylık hamile gibi göbeğim var bu sefer aşırı erken çıktı yaa neden anlamadım
Ben artık kilolarımı çocuğa bağlıyorum hahah boşver bahanemiz var artık çıksın 🤭😜

Kız dayanmasan ne yapacan cocugu çöpe mi atican Allah seni 🤣 Allah sana sabır versin bol bol dua et sadece bu rahatsızlık olsun gelip geçici bunlar inan sabret hakkaten çok zor anlıyorum. Şimdi benim 2. Yolda oda öyle olursa sende bana bak benimki geçti die telkin vericen 🤲 sonra da yaaaa ne kusardi beeee die konusucaksiniz sadece emin ol Allah'ın izniyle
İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına al sıkıntısız sağlıklı doğsun hiç kimseden telkin almana gerek kalmasın arkadaşım sağol allah razı olsun atılmaz satılmaz evlat tabi ama zor kuzum işte biliyosun yaşayan olarak en iyi sen anlarsın ama 6. Ay dedin ya ben bi umutlanmadım değil 😂hep diyorum umutlanmicam düşünmicem diye ama dur bakalım 6. Ayı da bekleyim de belki geçer yahu 😂 tekrar teşekkür ederim yazdığın için

İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına al sıkıntısız sağlıklı doğsun hiç kimseden telkin almana gerek kalmasın arkadaşım sağol allah razı olsun atılmaz satılmaz evlat tabi ama zor kuzum işte biliyosun yaşayan olarak en iyi sen anlarsın ama 6. Ay dedin ya ben bi umutlanmadım değil 😂hep diyorum umutlanmicam düşünmicem diye ama dur bakalım 6. Ayı da bekleyim de belki geçer yahu 😂 tekrar teşekkür ederim yazdığın için
Teşekkür ederim saolasin güzel duan için ,,🤲 rabbim sana da tez vakitte rahatsızlığının geçmesini nasib etsin 6 ay die sartlama ek gıda ile birlikte zamanla geçecektir inşallah. Yine doktor tavsiyelerini ihmal etme 🤲

Kızlar reglime 1 hafta var siz kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız ve cikti?
20.gunum 28gune 1 oluyorum
Yumurtlayali 6 7 gün oldu
Canım 12 günden önce çıkmıyor diye biliyorum ovulasyon takibi yapmadım ama benim tam Bi regl günüm yoktu 32,35, 38 değişiyordu takvime sat 13 mart bat 19 Nisandı floya göre 5i yumurtlamaydı 15inde çok çok hayalet bir çizgi gördüm 16sında kan verdim 95ti bat günü 19unda 356ydı değer umarım yardımcı olabilmişimdir bende böyleydi Allah gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin 🙏

Canım 12 günden önce çıkmıyor diye biliyorum ovulasyon takibi yapmadım ama benim tam Bi regl günüm yoktu 32,35, 38 değişiyordu takvime sat 13 mart bat 19 Nisandı floya göre 5i yumurtlamaydı 15inde çok çok hayalet bir çizgi gördüm 16sında kan verdim 95ti bat günü 19unda 356ydı değer umarım yardımcı olabilmişimdir bende böyleydi Allah gönlüne göre versin inşallah vardır bebişin 🙏
Benim folaya gore 3 u yumurtlama o zaman perşembe falannyapsam belkincikar elimde çok test var yapayım bari=)

X