Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım
Sen keseyi görmeye gidecektin sanki?

Amin canım
Sen keseyi görmeye gidecektin sanki?
Kız cuma gidicektimde Çarşamba kovit mevzusu çıktı başımıza gittik gitmiskende özelde k doğuma da girdim ama makina eskiymis oluşan boşluğu gördük ama içinde keseyi çok küçük göremem dedi haftaya görünür belki dedi bekliyorum şimdi bide devletten de 20. Sine randevu aldım bide orda bakar ondan sonra kısmetse aksilik yoksa doğum yapacağım hastaneye yonlenirim artık

Doktor ne dio peki gittin mi yazdiysanda kaçırmışım wala. Olsaydı kanda çıkardı neredeyse 2 ay geçmiş
Doktora gittim zaten evelndigimden beri bu sekilde 2 ayda 1 goruyorum tum tahlillerime bakildi hormonlsrima bakildi hem alttan hem karindan uktrasona girdim hicbir sorun yok ovulasyon test onerdi bu ay kullandim 11 nisan ve 20 nisanda 2 kez yumurtlama gordum bekliyorum hala

Heh bünye böyle demek ki... Sorun olmamasına sevindim o zaman 20 nisandan ümit etmeye devam

Heh bünye böyle demek ki... Sorun olmamasına sevindim o zaman 20 nisandan ümit etmeye devam
Valla artik bunyemi boyle vozulemeyen bir sebepmi var bilmiyorum uzman bir doktorla gorustum yaskalardan sonra Gidicem inslalah dahs once gittigim iki doktorda yasimin kucuk oldugunu vucudumun evlilige alisamadigini soyledi baklm nssip insallah hayirlisi olsun su mubarrek gece hurnetine rabbim benim ve isteyen kimsenin kucagini bos koymasin

Aminn canım kaç yaşındasın ki die sormadan edemicem

Reflülü bebeği olan anneler varmış bu sayfada arayınca çıktı canım anneler bana bi yardım edin lütfen 5 ay 8 günlük oğlum var doğduğu günden beri kusuyo reflü dediler bütün reflü ilaçlarını kullandım onları da kustu thickener verdiler onuda kustu sonra alerjiden kusuyo dediler zaten bissürü alerji belirtisi de vardı cilt testi yapıldı nitekim yumurta süt ve fındığa alerjisi çıktı diyet yapıyorum ama kusması geçmiyo çok yoruldum artık doktora soruyorum mutlaka başka bi şeye daha alerjisi vardır ondan kusması geçmemiştir ama daha küçük olunca ana besin öğelerine bakılır dedi biraz büyüsün özel bir test var Ankara'ya gönderiliyo 295 besine bakılıyo fiyatı 1500 lira civarında onu yaptıralım dedi böyle olan var mıdır aranızda çok zor bişeymiş bu durum rabbim dert verip derman aratmasın

Merhaba. Benim oğlum doğumdan yaklaşık 1 saat sonra kusmaya başladı ve giderek dayanılmaz bir hal aldı... ama doktorumuz oğluma asla ilaç kullandirmadi test flanda yapmadı bebek reflusu 2 yaşına kadar muhakakk geçecek sık disini dedi bende ağlaya ağlaya doktora giderdim bı tulum anca 10 dk kalırdı üzerinde çocuğa yedirmeye korkar olduydum artık çok zor Allah yardım etsin ancak dediğim gibi biz herhangi bişi yapmadık ilaç yüklemesi yapmam dedi doktoru ve kendiliginden tam 6 aylık olduğunda hafifleyerek geçti 2 yıl surseydi kafayı yerdim heralde ne yorgan ne battaniye kuru temizleme ortak olacaktık neredeyse... Allah yardımcınız olsun en kısa sürede geçer inşallah
Sadece anne sütü mü alıyor ? Eğer öyleyse kendinize yiyecek diyeti uygulayın mesela nasi diyim 3 gün sadece patates yemeği ( mecazen ) yiyin kusma azalıyor mu artiyormu 3 gün sonra değiştirin kendinizde zorda olsa dokunan yiyecekleri keşfedebilirsiniz

Ah ayrıca oğlumun doktoru bize neden test önermedi söylemeyi atladım... Kilo alımı güzeldi kilo kaybediyor olsa test olurdu dedi bebeğinizde kilo alımı takibi yapabilirsiniz ama yine en doğrusunu doktorunuz bilir elbette her çocuk farklıdır

3 senede 4 kere taşındım en sonuncu yılbaşı günüydü heryer heryerde 2021e girdim ve her zaman herşeyi tek başıma yaptım çok zor ama alıştım artık taşınmaya çocukla daha Bi zordu tabi benimki daha küçük 3+1 evi 2+1 e sığdırmak ayrı Bi zordu valla yakın olsak bende gelirim bugün yazlık kışlık dolapları düzenledim ama kızın odası yarına kısmetse ne dertler bitiyor nede ev işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…