Geçmiş olsun canım üzüldüm..Kizlar selamlar doktora gittim kan verdim bugun 2 gundur regl oldum bence ama doktora gore reglde olmayabilir dedi takip etcez dedi.kimyasal gebelikte regl olunca aninda sifirlandi mi degerleriniz yoksa birkac gun surdu mu sifirlanmasi bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
1.beta 12
2. Beta 18
3.beta 92 idi 2 gundur regl oldum buginki kan sonucum
4.beta 28
Sağ ol canım. Ben de aksine öyle çok taşınmamışımdır. Bekar evimde yıllarca durmuştum. Burası da yeni gelin evimdiAcaip severim taşınmayı şipşak hallederim kolileri çok taşındım Türkiye'nin en doğusundan tut en batısına ama hamile değilken tabiailede dalga geçerler hatta benle nakliyeci geldi die sana da gelimm hahahhaah Allah yardımcın olsun hem elde çocuk hem taşınma wala çok zor Allah rast getirsin canım.
Sana da nasip olsun canımGunaydin kadir gecemiz mubarek olsun rabbim bu gun ettigimiz tum dualari ksbul etsin evladi olanlari rabbim evladiyla sinamasin hamile olanlara bebislerine biran once kavusmayi nasip etsin bebek isteyen tum herkese en kısa zmaanda nasip etsin insallah
Evet hareketleniyo hareketlenmesine de ben hala adet olmadim bat temmuza kalcak gibiSana da nasip olsun canım
Haziran başlığın hareketlenmiş bakıyorum da.
Kız deme öyle en kötü ihtimal ilaçla olursun sen de.Evet hareketleniyo hareketlenmesine de ben hala adet olmadim bat temmuza kalcak gibi
İki hamile ayaklarımızı uzatıp çocuklarımızı alırız adamları ırgat gibi çalıştırıriz hahahahahahSağ ol canım. Ben de aksine öyle çok taşınmamışımdır. Bekar evimde yıllarca durmuştum. Burası da yeni gelin evimdi
Yakın olsan gel dicem de çok uzaksın
Bilmyrm valla 2 gundur kasiklarima aea ara giren agrilar var ama olmadim halaKız deme öyle en kötü ihtimal ilaçla olursun sen de.
Ya sende geç döllenme vs olmasınBilmyrm valla 2 gundur kasiklarima aea ara giren agrilar var ama olmadim hala
Uyuma şeklime doktor bana hiçbir şey demiyordu nasıl rahat edersen öyle yat diyordu. Ama 20.haftadan sonra sol tarafına yatman daha iyi olur diyordu bebeğe kan akışı daha iyi oluyor diye. Böyle hatırlıyorum. Şu an hiç dikkat etmiyorum her türlü yatıyorum zaten sonlara doğru uyuyamıyordum hiç.İki hamile ayaklarımızı uzatıp çocuklarımızı alırız adamları ırgat gibi çalıştırıriz hahahahahah
ya bu arada ben yüz üstü yatmadan uyuyamam oğlumda da en özlediğim şeydi yüzüstü uyumak şuan gece dönüyorum ama ağrı oluyor belkide pskolojik bilemiyorum kaç aydan sonra yüz üstü uyumak yasak ti ?
Yakındır o zaman.Bilmyrm valla 2 gundur kasiklarima aea ara giren agrilar var ama olmadim hala
Evet 20. Haftadan sonra sol olayını hatırlıyorum da tuz ustude yatınca işte kan mi gelmiomus vs vs unuttum onu hatirlamiyorum hiç neyse ayın 20 sinde randevum var sorarım artık. Son zamanlar bende asla uyuyamıyorum zombi gibi geziyordum gele son 15 gün ağladım resmen yeterrrrr doğsun uyumak istiyorum die meğer doğunca hiç uyumuyormussun ahhhh cahillikk hahahahahaUyuma şeklime doktor bana hiçbir şey demiyordu nasıl rahat edersen öyle yat diyordu. Ama 20.haftadan sonra sol tarafına yatman daha iyi olur diyordu bebeğe kan akışı daha iyi oluyor diye. Böyle hatırlıyorum. Şu an hiç dikkat etmiyorum her türlü yatıyorum zaten sonlara doğru uyuyamıyordum hiç.
Sanmiyorum 1 hafta arayla iki kez kan verdim ilkinde 0.0 iki cide 0.24 ckti olsa cikardiYa sende geç döllenme vs olmasın
Evet 20. Haftadan sonra sol olayını hatırlıyorum da tuz ustude yatınca işte kan mi gelmiomus vs vs unuttum onu hatirlamiyorum hiç neyse ayın 20 sinde randevum var sorarım artık. Son zamanlar bende asla uyuyamıyorum zombi gibi geziyordum gele son 15 gün ağladım resmen yeterrrrr doğsun uyumak istiyorum die meğer doğunca hiç uyumuyormussun ahhhh cahillikk hahahahaha
Son kan tahlili üzerinden kaç gün geçti ?Sanmiyorum 1 hafta arayla iki kez kan verdim ilkinde 0.0 iki cide 0.24 ckti olsa cikardi
5Son kan tahlili üzerinden kaç gün geçti ?
Ayyy bende onun uyuyusunu izlerdim
Ben uyumamaya o kadar çok alışmıştım ki gebeliğin sonlarında; bebek doğduğunda uyurken bile uyumuyordum. Hazır uyumuşken yat dinlen di mi.
Bidaha yaptır derim şiddetle....
Bakalm pzetesiye kadar olmazsam belKi bi idrar testi yaparimBidaha yaptır derim şiddetle....
Ay o vardı bi de. Ya uyurken bi şey olursa korkusuyla defalarca kontrol etmekAyyy bende onun uyuyusunu izlerdim
Kız benim ki bide reflusu vardı 6 ay neler çektim gece kusacak die... Reflü yataginda yatiriordum ama gene içime sinmez gözümün önünde yatırirdim vala. Ahhh analık ahhhh. Allah'ım su mübarek günlerde hayırlısı ile nerde bebek bekleyen varsa nasib etsin inşallahAy o vardı bi de. Ya uyurken bi şey olursa korkusuyla defalarca kontrol etmek