Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim en hayırlısı neyse o olsun senin için canım Canım naptin doktora gidicem demişsin gittimmi canım?

Aynen canim en hayırlısı neyse o olsun senin için canım Canım naptin doktora gidicem demişsin gittimmi canım?
Evet canim degerim dusmus 92 den 28e regli oldum dun ztn 2 gundur inanilmaz kanamam var.rahatladim resmen insallah haftaya gidip beta sifirlanmis mi ona bakcaz.kimyasal dedi doktor. Cok sukurr diyorum dis gebelikten o kdr korkuyorumki..ben ilk cocukta hic boyle seler yasamadim Rabbim cocuk sahibi olmanin ne degerli ve bircok kadin icin nasilda zor oldugunu gosterdi o kdr cok bilgi edindimki su 10 gunde anlatamamm

Doğru diyorsun canım ben çok uğraştım bu kadar hızlı vermemiştim şimdi istemsiz gidiyor yasak kallksa bi yürüyüşler yapacağım 58 e inmem lazım
İnşallah inersin canım
Hamilelikte de hamileyim kafasına girilmeyince son 2 aya kadar pek alınmıyor ben ilk 3 ay sadece 1 kilo almıştım 7. Ayda 5 kilo almıştım ne olduysa son 2 ay oldu

Ay çok güldüm çok yaşa emi yeminle öyle ama resmen prenseslik... Dün evde kombi değiştirildi ustalar vardı korona yüzüne evi kirladim ustalardan sonra sabah 8 den yemin ederim gece 12.5 tü koltuğa uzandım ama nasi ağrı içinde anlatamam dedim ki bu bebeğe bugün bişi olmazsa daha da olmaz eşimde dio bırak yapma ben yaparım len nereye yapion sen bu işe dayan ben kurban keserim dedim gene Allah razı olsun yardım etti akşam gelince buna şükür cümleten hayırlı kandiller sağlıkla ailelerimizle seneye yeniden bu günü görmemiz nasib olsun inşallah

Amin canim herkesin kadir gecesi mubarek olsun su mubarek gunde hepimize saglikla hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

Off zor olmuştur canım tek başına. Ben de sonunda benimkini evde yakalayınca eline süpürgeyi verdim bugün
O süpürdü ben sildim . buna rağmen canım çıktı valla. Bizim burda bi de yaz gelince halılar kaldırılır bi de o işe giriştik..
Ay bizim bir de bir ay içinde taşınma durumu var daha nasıl olacak gözümde büyüyor şimdiden

Acaip severim taşınmayı şipşak hallederim kolileri çok taşındım Türkiye'nin en doğusundan tut en batısına ama hamile değilken tabi ailede dalga geçerler hatta benle nakliyeci geldi die sana da gelimm hahahhaah Allah yardımcın olsun hem elde çocuk hem taşınma wala çok zor Allah rast getirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…