- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.301
Aynen canim en hayırlısı neyse o olsun senin için canım Canım naptin doktora gidicem demişsin gittimmi canım?Cok sagol canim hic uzulmedim biraz da rahatladim cunku 10 gundur kendimi korkudan yedim bitrdim....biraz once idrar testi yaptim cok belli belirsiz hayalet golge gibi bir cizgi var ama yok gibi de ... hayirlisiyla beta sifirlaniyor sanirim ...Yarin sabah randevum var bakalim dr nasil yorumlayacak, testim nasil cikacak merak ediyorum acikcasi.eger hayirlisyla vucudum attiysa tamamen ya da atiyorsa ve kimyasalsa hamilelik icin kontrillerimi yaptiririm, folik asit vs hicbsey kullanmiyordum ilk kontrollu denememizdi ama doktora gitmemistim hic daha bilincli baslariz..vardir herseyde bir hayir
Evet canim degerim dusmus 92 den 28e regli oldum dun ztn 2 gundur inanilmaz kanamam var.rahatladim resmen insallah haftaya gidip beta sifirlanmis mi ona bakcaz.kimyasal dedi doktor. Cok sukurr diyorum dis gebelikten o kdr korkuyorumki..ben ilk cocukta hic boyle seler yasamadim Rabbim cocuk sahibi olmanin ne degerli ve bircok kadin icin nasilda zor oldugunu gosterdi o kdr cok bilgi edindimki su 10 gunde anlatamammAynen canim en hayırlısı neyse o olsun senin için canım Canım naptin doktora gidicem demişsin gittimmi canım?
İnşallah inersin canımDoğru diyorsun canımben çok uğraştım bu kadar hızlı vermemiştim şimdi istemsiz gidiyor yasak kallksa bi yürüyüşler yapacağım 58 e inmem lazım
Ay çok güldüm çok yaşa emiİlkinde ben de öyleydim. Her sabah uyandığımda hamile olduğumu düşünüp mutlu olurdumşimdi sabahları Blntkbra nın da dediği gibi sürünerek uyanıyorum
Senin yerinde olsam hiç iş miş yapmazdım. Bol bol kitap okur, dizi film falan izlerdim. Yasak kalksın akşamları yürüyüş falan da yaparsın. Ahh ilk gebelik her zaman derim prenseslik gibidir
Eşin de daha bi düşkün oluyo ilkinde. Şimdikinde beni sıkıştırıp duruyo doktoru ara sor ilişki olur mu diye.. sırf bunun için doktor mu aranır rezillik..
Amin canim herkesin kadir gecesi mubarek olsun su mubarek gunde hepimize saglikla hayirli evlatlar nasip etsin RabbimKızlar Kadir gecemiz mübarek olsun dua kapımızın açık olacağı bu gece de hamile olanlara hayırlı sağlıklı bebeklerini kucaklarına almalarını hamile olmayanlara da hayırlı sağlıklı bebekler diliyorum tez zamanda amin
Dündü o dun bugün bosumKz
Kız Allah seniiii
Doluların taşsın inşallah boşlarında dolsunnnn inşallahDündü o dun bugün bosum
Amin insallh hepimizinDoluların taşsın inşallah boşlarında dolsunnnn inşallah
Benimki doldu Allah'ın izniyle darısı boşlara inşallah civciniz çalkalansın inşallahAmin insallh hepimizin
Off zor olmuştur canım tek başına. Ben de sonunda benimkini evde yakalayınca eline süpürgeyi verdim bugünAy çok güldüm çok yaşa emiyeminle öyle ama resmen prenseslik... Dün evde kombi değiştirildi ustalar vardı korona yüzüne evi kirladim ustalardan sonra sabah 8 den yemin ederim gece 12.5 tü koltuğa uzandım ama nasi ağrı içinde anlatamam dedim ki bu bebeğe bugün bişi olmazsa daha da olmaz eşimde dio bırak yapma ben yaparım len nereye yapion sen bu işe dayan ben kurban keserim dedim gene Allah razı olsun yardım etti akşam gelince buna şükür cümleten hayırlı kandiller sağlıkla ailelerimizle seneye yeniden bu günü görmemiz nasib olsun inşallah
Ayyy Amin canım ya. İnşallahInsallah canom . Degerlendirmeler bulsun yerini . Tup bebege falan gerek kalmadan gelsin bebidler
Acaip severim taşınmayı şipşak hallederim kolileri çok taşındım Türkiye'nin en doğusundan tut en batısına ama hamile değilken tabiOff zor olmuştur canım tek başına. Ben de sonunda benimkini evde yakalayınca eline süpürgeyi verdim bugün
O süpürdü ben sildim . buna rağmen canım çıktı valla. Bizim burda bi de yaz gelince halılar kaldırılır bi de o işe giriştik..
Ay bizim bir de bir ay içinde taşınma durumu var daha nasıl olacak gözümde büyüyor şimdiden