Demi yorulduk ya bittk bizde az dinlelimYumurtlama zamanı kendini naza çekti oh olsun diyorum içimden yaklaştırmıyorum.. zaten doktordan icazet almadan tövbe yapmam
Amin canim kesinlikle ben de oyle dusunuyorum Rabbim neyler neylerse guzel eyler hep boyle bakmisimdir.Saglik bu hayattaki en, en onemli sey, koru korune hic biseyi istemedim, ne kendime ne bebegime birsey olmasin, ben beklemeye raziyim..o ztn en hayirli zamanda gelecektir..dualarinizi bekliyorum kizlar.Olmadıysa hayırlı değildi demekki canım öyle düşün dilerim sağlıklı bir bebeğe kavuşursun inşallah
Ay ben o çizgiden nefret etmistimBebeğin süt içmesi için hazırlanıyor canım memeler..
Daha göğüs ortasından aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşacak. Ben aşıktım o çizgiye ama doğumdan sonra pek hoş görünmüyor.. neyse ki 6 ay sonra falan kayboluyor.
O da bebek doğduğunda kahverengi çizgiyi takip ederek memeleri bulması içinmiş. İlginç değil mi
Su an göbeğim öyle şişti ki ödemden sanki 5 aylık hamileyimYoook daha hafiflemeye geçemedim açıldı ağzı durmak bilmiyorsancım hala var
Kiz ben ilk hamileligimde bilmeden 20 kg.lik valizi ordan oraya taşıyıp ucaga bin ordan in otobuse bin vs yapmıştımYap ama yavaş yavaş canım kendini yorma herzaman dikkat etmek lazım ilk 3 da değilde 9 ay boyunca
Ben de hala taşıyorum kızı. Kucağımda döndürürdüm hep onu çok seviyor.. hala istiyor yapıyorum. napim kıyamıyorum.Kiz ben ilk hamileligimde bilmeden 20 kg.lik valizi ordan oraya taşıyıp ucaga bin ordan in otobuse bin vs yapmıştımisyerinde de 2. Kattan günde 20 kere koşarak inip çıkıyordum
Allah koruyunca bir şey olmuyormuş zaten 2. Nasip olursa artık 16 kiloluk bir valizim var aneehgg hadi beraber dans edelim sen beni kucağına al uçur diyor
Biz de aynı moddayız işte demek ki kız çocukları hep aynıBen de hala taşıyorum kızı. Kucağımda döndürürdüm hep onu çok seviyor.. hala istiyor yapıyorum. napim kıyamıyorum.
Bi de hergün müzik açar deli gibi dans ederiz kucağımda.
Allah koruyor dediğin gibi.
Eskiden gebe kadınlar sırtına çocukları iple bağlayıp tarlada çalışırlarmış.
Aynen canim ya bende ondan korkuyorum işte o yüzden diyetisyen eşliğinde besleneyim diyorum en azından aşırı kilo alımının önüne geçmiş olurum ben şahsen gidicem yoksa böyle olmayacak kendimi kontrol edemiyorum yoksa ben diyetisyen olmadan. gidiyodum ben normalde ama hamile kalmadan önce bırakmıştım diyetisyeni sanırım hata etmişim devam etmeye karar verdim şu yasaklar kalkar kalmaz direk diyetisyendeyimAyy kızlar bende diyetisyene gideyim diyorum 58 ile kaldım 59 Oldum kabızlıkldan şiştim birde ilk hamileliğimde 63 ile kaldım 82 ile doğuma girmiştim 1 sene uğraştım vermek için
İşte o kritik nokta iştah artışının olduğu nokta hamilelikte iştah bi açıldimi önüne geçemiosun maalesef . Inslalah çok kilo almadan bebeğine kavuşursun canım. Ben bu kilo olayından çok çektim o yüzden hep tedirginlik yaşıyorum minimum kilo alımıyla gebeliği düşünüyorum da bakalım artıkİlk gebeliğimde 55 kiloyla gebe kaldım. hiç iştahım yoktu başlarda 20.haftaya kadar hiç kilo almadım sonra bir iştahım açıldı 14 kilo aldım. Ama pasta, börek, tatlı abur cubur asla yemedim. Kilo almamak için değil de bebeğim sağlıklı beslensin diye uzak durdum onlardan hep.
Toplamda 69 kiloyla doğuma girdim.
Lohusalıkta da herkesin aksine hiç iştahım yoktu sırf süt olsun diye yiyordum. Kızımın 40'ı çıktığında 52 kiloya düşmüştüm bile.
Bunda daha kilolu geçecek gibi geliyor. diyetisyeni çok iyi düşünmüşsün canım ben de gitmek istiyorum.
En iyisini yaparsın canım. İnşallah planladığımız gibi olurİşte o kritik nokta iştah artışının olduğu nokta hamilelikte iştah bi açıldimi önüne geçemiosun maalesef . Inslalah çok kilo almadan bebeğine kavuşursun canım. Ben bu kilo olayından çok çektim o yüzden hep tedirginlik yaşıyorum minimum kilo alımıyla gebeliği düşünüyorum da bakalım artık
Canım çok geçmiş olsun yarın doktora git hem kan testi yaptir hem muayene ol kadın doğumcuya ultrasondan bakınca anlaşılır insalah en az hasarla atlatirsin büyük ihtimal kimyasal gebelik gibi geldi bana kimyasal gebeliği vücut zaten kendi kendine atıyor dışarı ama tabi en doğrusunu doktor bilir sen en kısa zamanda hemen doktora git canım hakkında hayırlısı olsun belkide böylesi hayırlı canım öyle düşün.Allah büyüktür bikere gebe kalabildin bak sonuçta yine kalabilirsin canım. Benim doktorum düşük yapan kadınlara ben en azından gebe kalabiliyosun diyorum dedi o çift çizgiyi testte görebilmek için yıllarını veriyo insanlar içini ferah tut canımKizlar selamlar yarin doktora gitcem, bu sabah idrar testi yptm belli belirsizdi.aksam yapti koyu oldu baya soradan..neyse biraz oncede bildiginiz regl oldum..devami gelir mo bilmiyorum ama regl olduysam ve kanimda beta hcg sifirlaniyorsa sevindim cunku 10gundir ne yasadigimi nasil korktugumu anlatamam..bugun agladim allahim su mubarek gunlerde saglikla gelcekse benle kalsin ama sagliksizsa ve bitecekse biran once olsun dedim
Kizlar sizce benim yasadigim ne hala dis gebelik olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmiydi
Ilk beta hcg 12
2. Beta 18
3.beta 92 cikmisti
Yarin tekrsr gitcem ama bence bitti sanki
İnşallah canimEn iyisini yaparsın canım. İnşallah planladığımız gibi olur
Cok sagol canim hic uzulmedim biraz da rahatladim cunku 10 gundur kendimi korkudan yedim bitrdim....biraz once idrar testi yaptim cok belli belirsiz hayalet golge gibi bir cizgi var ama yok gibi de ... hayirlisiyla beta sifirlaniyor sanirim ...Yarin sabah randevum var bakalim dr nasil yorumlayacak, testim nasil cikacak merak ediyorum acikcasi.eger hayirlisyla vucudum attiysa tamamen ya da atiyorsa ve kimyasalsa hamilelik icin kontrillerimi yaptiririm, folik asit vs hicbsey kullanmiyordum ilk kontrollu denememizdi ama doktora gitmemistim hic daha bilincli baslariz..vardir herseyde bir hayirCanım çok geçmiş olsun yarın doktora git hem kan testi yaptir hem muayene ol kadın doğumcuya ultrasondan bakınca anlaşılır insalah en az hasarla atlatirsin büyük ihtimal kimyasal gebelik gibi geldi bana kimyasal gebeliği vücut zaten kendi kendine atıyor dışarı ama tabi en doğrusunu doktor bilir sen en kısa zamanda hemen doktora git canım hakkında hayırlısı olsun belkide böylesi hayırlı canım öyle düşün.Allah büyüktür bikere gebe kalabildin bak sonuçta yine kalabilirsin canım. Benim doktorum düşük yapan kadınlara ben en azından gebe kalabiliyosun diyorum dedi o çift çizgiyi testte görebilmek için yıllarını veriyo insanlar içini ferah tut canım
Adeti 12 gun geciken meeeKaldı 10 gün
önceden 10 gün kala test yapıyordum, cahillikdaha yumurtlayali 3 4 gün oldu bakalım neler olacak=)
Bu sefer hiç takmadım günü gününe yaptım unuttum bu düşünceyi hep başka şeyle uğraştım 3 4 ay verdim kendime bu şekilde gidicem bakalm Allah kısmet ederse minnoşumu ne guzel olur=)
Test test testt test!!!Adeti 12 gun geciken meee
2 kez kan verdim negatif ise basladim artk gidemem ki hastaneye acile gitmek lazimTest test testt test!!!
Negatifse doktora git ta bise falan olur Allah korusun