Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ben ilk hamileligimde bilmeden 20 kg.lik valizi ordan oraya taşıyıp ucaga bin ordan in otobuse bin vs yapmıştım 🤣 isyerinde de 2. Kattan günde 20 kere koşarak inip çıkıyordum
Allah koruyunca bir şey olmuyormuş zaten 2. Nasip olursa artık 16 kiloluk bir valizim var aneehgg hadi beraber dans edelim sen beni kucağına al uçur diyor🤣🤣
İşte ilklerde çok cahillik oluyor yaa valla bende öyleyim çalışıyordum at gibi gidip geliyordum şimdi yapamam hiç kendimi yormam sende öyle olursun bak gör

Arkadaşlar selam,
Pazar günü bhcg 147'di,
Dün doktora gittim. Çooook belli belirsiz bir kese gördü (ben onu da göremedim)

Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktor daha çok yeni yerleşiyor, henüz gözükmeyebilir dedi. 5 hafta 4 günlüktü dün.

Bu zamanlarda kontrole gidenlerin ultrasonşarı nasıl merak ettim
Bende pazartesi gitmiştim 5 haftalık tı keseyi göremedi ama kan değerim iyidi banada olabilir daha küçük dedi biraz cihazla alakalı olabiliyor özel hastaneye mi gittiniz

Su an göbeğim öyle şişti ki ödemden sanki 5 aylık hamileyim
Patlamadan regl olursam inşallah 🙈
Senin ilaç bittiginde mi başlamıştı tam olarak canım ilacın ortasında lekelenmen başlamıştı ya
Benim ilacın 6.günü damla damla 7.Günü lekelenmem oldu meğersem adet olmuşum olunca bırakmam lazımmış tabi ben içtim 2 gün daha 😊buradan arkadaşım regli görünce bırak dedi o zaman sökülür dedi öyle oldu bırakmasaydım 10 gün kullansam ileri atacaktım günümü. Yani 8.günü ilacı bıraktım şuan öyle kanamam var ki çözüldüm resmen adet oldum kendimi buldum çok sümüksü kanamam varya bu ayy çılgınca adet oluyorm 🤣 ben bir şişer bir inerdimm ama çok su içtim fırsat vermedim ödeme şişkin kalmasına 🙈

Benim ilacın 6.günü damla damla 7.Günü lekelenmem oldu meğersem adet olmuşum olunca bırakmam lazımmış tabi ben içtim 2 gün daha 😊buradan arkadaşım regli görünce bırak dedi o zaman sökülür dedi öyle oldu bırakmasaydım 10 gün kullansam ileri atacaktım günümü. Yani 8.günü ilacı bıraktım şuan öyle kanamam var ki çözüldüm resmen adet oldum kendimi buldum çok sümüksü kanamam varya bu ayy çılgınca adet oluyorm 🤣 ben bir şişer bir inerdimm ama çok su içtim fırsat vermedim ödeme şişkin kalmasına 🙈
Ay canım darısı başıma benim salı akşamı bitiyor. Ben de hemen olsam keşke
Regl masajı da yapıyorum bakalım

Ay canım darısı başıma benim salı akşamı bitiyor. Ben de hemen olsam keşke
Regl masajı da yapıyorum bakalım
Canım naparsan yap o istediği zaman geliyor 😍ben masajlar yaptım çaylar içtim sıcak çözülsün diye bşr hareket var burada kızlar attı yaptım tık yok 🤣🤣ilaç içerken oldum yani geldi kafasına göre şimdi ki halim adete karşı 🤣🤣

Canım naparsan yap o istediği zaman geliyor 😍ben masajlar yaptım çaylar içtim sıcak çözülsün diye bşr hareket var burada kızlar attı yaptım tık yok 🤣🤣ilaç içerken oldum yani geldi kafasına göre şimdi ki halim adete karşı 🤣🤣

Yaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂

Bittim ipttiiii bittim gardaşııımmm 🤣🤣🤣
Sıra sendee Allahım çook bekletmesin yaa bunu 🙈
Valla öyle sistim ki buw regl ile sanki 5 kilo verecek gibiyim
Ağrılar da basladi. Ay istegim arefe günü aksam 9 gibi olmak aslında 😂😂🤣 Ramazanı tam tutaydim yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim

Valla öyle sistim ki buw regl ile sanki 5 kilo verecek gibiyim
Ağrılar da basladi. Ay istegim arefe günü aksam 9 gibi olmak aslında 😂😂🤣 Ramazanı tam tutaydim yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim
Bende kuyruk bedenle gidiyor 🤣ne heves ettim Allahın sevdiği kulum diyerek 🤣oldum kaç gündür oruç yok 5 gündür 🙈ramazan bitecek şimdi diyorum hangi günahın bedeli bu 🤣🤣🤣🤣
Ben çok kilo verdim çook şuan 61 varım 65 dim adet öncesi 🤣🙈

Bende kuyruk bedenle gidiyor 🤣ne heves ettim Allahın sevdiği kulum diyerek 🤣oldum kaç gündür oruç yok 5 gündür 🙈ramazan bitecek şimdi diyorum hangi günahın bedeli bu 🤣🤣🤣🤣
Ben çok kilo verdim çook şuan 61 varım 65 dim adet öncesi 🤣🙈
Maşallah maşallah hamilelik öncesi ne kadar az kiloda olsan o kadar kâr canım 🤩

Günaydın kızçeler💕💕 parçalı bulutlu bir sabahtan hepinize kucak dolusu sevgiler🥰🥰hayırlı, bereketli sabahlar olsun🙏
Rabbim bu 1000 aydan daha hayırlı olan bu gecede yar ve yardımcımız olsun.🙏 Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, gebelere sağlıkla bebelerine kavuşmayı, olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🙏
Son 4 günüm kaldı doktora günler yıl gibi geçiyor, inşallah sağ salim önce ben sonra tüm bekleyen bacılarım bebelerimizin kalp atışlarını duyarız inşallah 🙏 Bende ne Bi göğüs dolgunluğu, ne bir ağrı, ne de bir bulantı var. Böyle olunca da içimde hep bir korku var, bi duysam şu pıtpıtı o kadar rahatlıcam ki anlatamam.🙏 Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın, ana baba eksikliği göstermesin inşallah🙏Allah hepimizi bağışlasın🙏Kadir gecemiz mübarek olsun🙏Allah ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah🙏
Hepinizi öpüyorum, hayırlı günler, mutlu haftasonları geçirelim inşallah🙏
❤️❤️🌺🌺

"Allahümme inneke afüvvün tühibbül afve fa'fü anni"
"Allah'ım sen affedersin ve affetmeyi seversin. Benim günahlarımı da bağışla”

" Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”

"Allâhümme innî es-elüke bi ennî eşhedü enneke entellâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus-samedüllezî lem yelid ve lem yûled ve lem yeküllehû küfüven ehad."
” Ey Allâh! Muhakkak ki ben Senden başka hiçbir ilah olmadığına,Senin Tek olan,bir olan hiçbir kimeye muhtaç olmayan,doğurmamış ve doğrulmamış ve kendisine denk hiç kimse bulunamamış yüce Allâh olduğuna şahitlik ediyor olmam vesilesiyle dualarımın kabulünü Senden istiyorum”

Amin ecmain🙏

Valla çaydan olabilir 😁
Ben bugün gittim doktora. Yumurta dün çatlamış. Zaten salı çarşamba perşembe değerlendirdik. Bakalım inş bu kez olur. Doktor, herşey normal görünüyor ama bu ayda olmazsa uğraşmaz tüp bebek yaparız dedi. 20 mayıs Bat. Bakalım beklicem. Rabbim hayırlısını versin hepimize.. Kafamızı rahatlatınca beklemediğimiz an geliveriyor bazen güzel haber..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤗
Insallah canom . Degerlendirmeler bulsun yerini . Tup bebege falan gerek kalmadan gelsin bebidler😁

Onu hiç bilmiyorum canım neden kullanıyorsun?
Bu ay aşılama olucaktı benim ama çoğul gebelik riski olduğu için yapmadı doktor progestan yazdı dostinex yazdı dostinexi 2 kere yutabildim bidaha yutmadım progestanida döngümün 26. Günü kullanmaya başladım bugün 7. Gün progestani kullanali

Günaydın kızçeler💕💕 parçalı bulutlu bir sabahtan hepinize kucak dolusu sevgiler🥰🥰hayırlı, bereketli sabahlar olsun🙏
Rabbim bu 1000 aydan daha hayırlı olan bu gecede yar ve yardımcımız olsun.🙏 Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, gebelere sağlıkla bebelerine kavuşmayı, olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🙏
Son 4 günüm kaldı doktora günler yıl gibi geçiyor, inşallah sağ salim önce ben sonra tüm bekleyen bacılarım bebelerimizin kalp atışlarını duyarız inşallah 🙏 Bende ne Bi göğüs dolgunluğu, ne bir ağrı, ne de bir bulantı var. Böyle olunca da içimde hep bir korku var, bi duysam şu pıtpıtı o kadar rahatlıcam ki anlatamam.🙏 Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın, ana baba eksikliği göstermesin inşallah🙏Allah hepimizi bağışlasın🙏Kadir gecemiz mübarek olsun🙏Allah ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah🙏
Hepinizi öpüyorum, hayırlı günler, mutlu haftasonları geçirelim inşallah🙏
❤️❤️🌺🌺

"Allahümme inneke afüvvün tühibbül afve fa'fü anni"
"Allah'ım sen affedersin ve affetmeyi seversin. Benim günahlarımı da bağışla”

" Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”

"Allâhümme innî es-elüke bi ennî eşhedü enneke entellâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus-samedüllezî lem yelid ve lem yûled ve lem yeküllehû küfüven ehad."
” Ey Allâh! Muhakkak ki ben Senden başka hiçbir ilah olmadığına,Senin Tek olan,bir olan hiçbir kimeye muhtaç olmayan,doğurmamış ve doğrulmamış ve kendisine denk hiç kimse bulunamamış yüce Allâh olduğuna şahitlik ediyor olmam vesilesiyle dualarımın kabulünü Senden istiyorum”

Amin ecmain🙏
Aminnnnn

Kizlar selamlar doktora gittim kan verdim bugun 2 gundur regl oldum bence ama doktora gore reglde olmayabilir dedi takip etcez dedi.kimyasal gebelikte regl olunca aninda sifirlandi mi degerleriniz yoksa birkac gun surdu mu sifirlanmasi bilgisi olanlar paylasabilirse cok sevinirim
1.beta 12
2. Beta 18
3.beta 92 idi 2 gundur regl oldum buginki kan sonucum
4.beta 28

X