Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bende 4 aydır yoktu bu ay olamadım geç oldum ya ondan mı acaba duyguları depreşti yaa 🙈 😍çatlasın bu kadın diyor 🤣
O şeyden kaynaklanıyordur canım büyük ihtimalle sen regl olmadığın için rahim duvarın kalınması hani bi tane hormon varmış ya rahim duvarını kalinlastriyomus senin regl olmadığın için onun etkisiyle rahim duvarın kalinlasti baya şimdide sokulup atmaya çalışıyor rahmin ohh tertemiz olur ne varsa söker atar ondan agrin oluyodur rahim kasılıyor o kanı atmak için birazcık dayancan artık kuzum ağrı kesici falan atmaki adetin kesilmesin ha bide süt ve süt ürünlerinde cok tavsiye etmiyolarmis regl kanını kesiyor diye aynı şekilde siyah çayda içme bu ara pek oda kanamanı kesebilir😙😍😍😍

😊😀 erkek her zaman erkek valla hamile kalsan bile demekki icgudulerini biraz zor zannediyorlar evet canım doğru solosun bu günler elime geçmez ilk gebelik gerçekten öyle oluyormuş herkesten duyuyorum bunu aynen üyasaklar kalksa valla yürüyüş çok iyi gelecek evde bunaldım ve 1 kilo almışım galiba acilen yürüyüş yapmam lazim😊😊 72 kilodan 62 kiloya indim ben gebelik düşündüğüm için 10 kilo verdim 55 le hamile kalmayı planlıyodum ama kısmet olmadı 62 kiloyla hamile kaldım
Ben de 57.5 la hamile kaldım şu an 58.9 dum en son 🙈
İlk 3 ay 3 kiloyu geçmemek lazım canım.

Merhaba. Bu ay aşılama olucaktı yanlız birden fazla yumurtam büyüdü. Çoğul gebelik riski oluşacağı için yapamayız dediler. Döngümün 26. Gününde progestan ve dostinex verdi doktor dostinexi 2 günde bir aldım şimdiye kadar iki tane içtim bir daha içmedim. Sadece progestan kullaniyorum. Adet tarihim nisan 6sinda ve hafifden adet olcak gibi ağrılarım oluyor. 1 gün gecikme oldu acaba varmıdır birden fazla yumurtamda büyüdü ümit varmıdır??

Merhaba. Bu ay aşılama olucaktı yanlız birden fazla yumurtam büyüdü. Çoğul gebelik riski oluşacağı için yapamayız dediler. Döngümün 26. Gününde progestan ve dostinex verdi doktor dostinexi 2 günde bir aldım şimdiye kadar iki tane içtim bir daha içmedim. Sadece progestan kullaniyorum. Adet tarihim nisan 6sinda ve hafifden adet olcak gibi ağrılarım oluyor. 1 gün gecikme oldu acaba varmıdır birden fazla yumurtamda büyüdü ümit varmıdır??
Adet tarihiniz geçmiş test yapsanız çıkar varsa.

Ben de 57.5 la hamile kaldım şu an 58.9 dum en son 🙈
İlk 3 ay 3 kiloyu geçmemek lazım canım.
Kesinlikle öyle canım hatta benim 2 3 kilo atmam lazım gebeliğin ilk ayı geçti diyetisyenime sordum 2 aylık diyet yapabilirsin dedi 3.aydan sonra kesinlikle kilo vermeyi önermiyoruz sağlıklı beslenerek aşırı kilo alımını kontrol edebiliriz dedi 3. Ayı tamamlayana kadar 60 kiloya insem çok iyi olacak ama biraz zor görünüyor 😊☺ 60 la başlayıp maksimum 70 kiloyla doguma gitsem iyi olacak çünkü kilo vermek çok zor iş 3 4 aydır ugrasiyorum anam ağladı desem yeridir😊 yine eski kiloya döncem doguma yakın ama olsun 72 kiloyla başlasam 80 kiloyu geçerdim hatta 90 lara merdiveni dayardim heralde o iştahla ve o kiloyla gebe kalsaydım☺☺ ilk hamileligin de kaç kilo almıştın canım fazla kilo almamaya gayret ettinmi nasıl beslendin ?😍😍

Kizlar selamlar yarin doktora gitcem, bu sabah idrar testi yptm belli belirsizdi.aksam yapti koyu oldu baya soradan..neyse biraz oncede bildiginiz regl oldum..devami gelir mo bilmiyorum ama regl olduysam ve kanimda beta hcg sifirlaniyorsa sevindim cunku 10gundir ne yasadigimi nasil korktugumu anlatamam..bugun agladim allahim su mubarek gunlerde saglikla gelcekse benle kalsin ama sagliksizsa ve bitecekse biran once olsun dedim
Kizlar sizce benim yasadigim ne hala dis gebelik olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmiydi
Ilk beta hcg 12
2. Beta 18
3.beta 92 cikmisti
Yarin tekrsr gitcem ama bence bitti sanki

Kizlar selamlar yarin doktora gitcem, bu sabah idrar testi yptm belli belirsizdi.aksam yapti koyu oldu baya soradan..neyse biraz oncede bildiginiz regl oldum..devami gelir mo bilmiyorum ama regl olduysam ve kanimda beta hcg sifirlaniyorsa sevindim cunku 10gundir ne yasadigimi nasil korktugumu anlatamam..bugun agladim allahim su mubarek gunlerde saglikla gelcekse benle kalsin ama sagliksizsa ve bitecekse biran once olsun dedim
Kizlar sizce benim yasadigim ne hala dis gebelik olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmiydi
Ilk beta hcg 12
2. Beta 18
3.beta 92 cikmisti
Allah yardımcın olsun en düzgün şekilde atlatırsın insallah her sey gönlünce olsun

Kesinlikle öyle canım hatta benim 2 3 kilo atmam lazım gebeliğin ilk ayı geçti diyetisyenime sordum 2 aylık diyet yapabilirsin dedi 3.aydan sonra kesinlikle kilo vermeyi önermiyoruz sağlıklı beslenerek aşırı kilo alımını kontrol edebiliriz dedi 3. Ayı tamamlayana kadar 60 kiloya insem çok iyi olacak ama biraz zor görünüyor 😊☺ 60 la başlayıp maksimum 70 kiloyla doguma gitsem iyi olacak çünkü kilo vermek çok zor iş 3 4 aydır ugrasiyorum anam ağladı desem yeridir😊 yine eski kiloya döncem doguma yakın ama olsun 72 kiloyla başlasam 80 kiloyu geçerdim hatta 90 lara merdiveni dayardim heralde o iştahla ve o kiloyla gebe kalsaydım☺☺ ilk hamileligin de kaç kilo almıştın canım fazla kilo almamaya gayret ettinmi nasıl beslendin ?😍😍
İlk gebeliğimde 55 kiloyla gebe kaldım. hiç iştahım yoktu başlarda 20.haftaya kadar hiç kilo almadım sonra bir iştahım açıldı 14 kilo aldım. Ama pasta, börek, tatlı abur cubur asla yemedim. Kilo almamak için değil de bebeğim sağlıklı beslensin diye uzak durdum onlardan hep.
Toplamda 69 kiloyla doğuma girdim.
Lohusalıkta da herkesin aksine hiç iştahım yoktu sırf süt olsun diye yiyordum. Kızımın 40'ı çıktığında 52 kiloya düşmüştüm bile.
Bunda daha kilolu geçecek gibi geliyor. diyetisyeni çok iyi düşünmüşsün canım ben de gitmek istiyorum.

İlkinde ben de öyleydim. Her sabah uyandığımda hamile olduğumu düşünüp mutlu olurdum 😂 şimdi sabahları @Blntkbra nın da dediği gibi sürünerek uyanıyorum 😂😂
Senin yerinde olsam hiç iş miş yapmazdım. Bol bol kitap okur, dizi film falan izlerdim. Yasak kalksın akşamları yürüyüş falan da yaparsın. Ahh ilk gebelik her zaman derim prenseslik gibidir 😂😂
Eşin de daha bi düşkün oluyo ilkinde. Şimdikinde beni sıkıştırıp duruyo doktoru ara sor ilişki olur mu diye.. sırf bunun için doktor mu aranır rezillik..🙈
Kız Allah seni doktor bize yasakladı ilişki oda yanaşmıyor sağolsun daha iyi benimki kendini yorma otur diyor

Ilk beta hcg 12
2. Beta 18
3.beta 92 cikmisti
Test hala koyu çıkıyor ve kanaman da varsa Allah korusun dış gebelik olabilir. Doktora görünmende fayda var canım. Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda tekrar sağlıklısı nasip olsun 🤲

Ilk beta hcg 12
2. Beta 18
3.beta 92 cikmisti
Canım git doktora dilerim bebişin seninledir çok geçmiş olsun inş korktuğun gibi değildir

Ayy kızlar bende diyetisyene gideyim diyorum 58 ile kaldım 59 Oldum kabızlıkldan şiştim birde ilk hamileliğimde 63 ile kaldım 82 ile doğuma girmiştim 1 sene uğraştım vermek için

Çatlatma iğnemin 12. Günü erken mi yaptım acaba 🙄😔

Eklentiler

• 97719AC4-535B-4929-BD09-FF3D2B5D3CA6.jpeg
    97719AC4-535B-4929-BD09-FF3D2B5D3CA6.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 13
  • 9BA84DDC-8D23-4A93-BD64-D80B36FD0971.jpeg
    9BA84DDC-8D23-4A93-BD64-D80B36FD0971.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 10
  • BAF84343-F156-45F5-AF85-611113B2E37C.jpeg
    BAF84343-F156-45F5-AF85-611113B2E37C.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 12
  • 6AFE1EC7-17AD-456F-BB4C-7A4825AB3771.jpeg
    6AFE1EC7-17AD-456F-BB4C-7A4825AB3771.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 11
Test hala koyu çıkıyor ve kanaman da varsa Allah korusun dış gebelik olabilir. Doktora görünmende fayda var canım. Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda tekrar sağlıklısı nasip olsun 🤲
Kanamam cok yeni canim hemen duser mi deger acaba yapsam mi idrar testi bilemedim?sabah 9da randevum var hersey belli olur diye dusunuyorum zaten regli oldum bence normal regli kanama akisi ve rengi ama kesilir mi bilmiyorum
Canım git doktora dilerim bebişin seninledir çok geçmiş olsun inş korktuğun gibi değildir
Hayirlisi canim inan o kadar yiprattiki bu surec suan tek istedigim saglikli bir gebelik..eger oyle degilse bir an once neticelensin diye agladim bugun..sorada bu olay oldu.

O Kansızlık bende de var valla. çok çay içmekten midir nedir. :) bende bu ay reglim bitsin takibe baslıcam bu ay takılın haziranda aşılama yaparız dedi doktor .Bakalım bu ay hiçbişeyle ilgilenmiyorum oldugu kadar bakıcaz . Bi dahaki ay aşılamaya kadar kafamı bi rahatlatmak istiyorum. nekadar olabilirse :)))
Valla çaydan olabilir 😁
Ben bugün gittim doktora. Yumurta dün çatlamış. Zaten salı çarşamba perşembe değerlendirdik. Bakalım inş bu kez olur. Doktor, herşey normal görünüyor ama bu ayda olmazsa uğraşmaz tüp bebek yaparız dedi. 20 mayıs Bat. Bakalım beklicem. Rabbim hayırlısını versin hepimize.. Kafamızı rahatlatınca beklemediğimiz an geliveriyor bazen güzel haber..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤗

Kanamam cok yeni canim hemen duser mi deger acaba yapsam mi idrar testi bilemedim?sabah 9da randevum var hersey belli olur diye dusunuyorum zaten regli oldum bence normal regli kanama akisi ve rengi ama kesilir mi bilmiyorum

Hayirlisi canim inan o kadar yiprattiki bu surec suan tek istedigim saglikli bir gebelik..eger oyle degilse bir an once neticelensin diye agladim bugun..sorada bu olay oldu.
Olmadıysa hayırlı değildi demekki canım öyle düşün dilerim sağlıklı bir bebeğe kavuşursun inşallah

X