Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa neden acaba canım kötü birşey yoktur inşallah yoksa hormonları nie keyfimiz kaçsın aşk olsun yarına oruç tutcanmı canım kandilya bende tutsmmı tutmasammı bilemedim
Valla tutamam canım Allah affetsin zaten halsizlik oluyor biraz geç yemek yediğimde kız desen 5 dk yerinde durmuyor ne yatırıyor ne bişey hep üstümde onun yerine dua ederim bol bol namazımı kılarım napayım

Valla tutamam canım Allah affetsin zaten halsizlik oluyor biraz geç yemek yediğimde kız desen 5 dk yerinde durmuyor ne yatırıyor ne bişey hep üstümde onun yerine dua ederim bol bol namazımı kılarım napayım
Bende hiç denemedim bu sene bide geçen leke geldi benden korkuyorum da güvenemedim kendime ya

Seferi sayılıyoruz ya bir mecburiyetimiz yok hamileyken canım istersen riske atma uzmanlarda ilk 3 ay organ gelişimi için önemli diye tutulmasını önermiyor yine de sen bilirsin tabi ki
Evet önermiyorlar doğru bende ondan tutmak istemiyordum yarın da kandil olunca neyse riske atmayın bari napim demi dua ederim tesbih çekerim Allah'ım kabul ederse inşallah

Oyy sen taze sayılırsın ilk yaa ondan canım Bizim 2.
Evet canım ilk daha çok değişik bi duygu böle mutlusun ama kendini deisik hissediosun içinde bişey büyüyor çok ilginç göğüs uçlarımda falan yağ bezeleri gibi bişeyler çıkmış her geçen gün dahada şaşırıyorum vücudumdaki degisikliklere

Tabi ilk birde çok acemilik oluyor ben herşeye koşardım aman sen öyle olma tadını çıkar ama 2.de daha bir ağır olup tadını çıkarma aşamasına geçiyorsun

Tabi ilk birde çok acemilik oluyor ben herşeye koşardım aman sen öyle olma tadını çıkar ama 2.de daha bir ağır olup tadını çıkarma aşamasına geçiyorsun
Demi canım aynen ya tadını çıkarmak lazım birsuru ev işi var ama yapmıyorum içimden yapmak gelmiyo biyandanda içim rahat deil dağınıklığı hiç sevmiyorum ama şuan bebek dahaa önemli ilk 3 ay yorulmamak gerekiomus

Yap ama yavaş yavaş canım kendini yorma herzaman dikkat etmek lazım ilk 3 da değilde 9 ay boyunca

İlkinde ben de öyleydim. Her sabah uyandığımda hamile olduğumu düşünüp mutlu olurdum şimdi sabahları Blntkbra nın da dediği gibi sürünerek uyanıyorum
Senin yerinde olsam hiç iş miş yapmazdım. Bol bol kitap okur, dizi film falan izlerdim. Yasak kalksın akşamları yürüyüş falan da yaparsın. Ahh ilk gebelik her zaman derim prenseslik gibidir
Eşin de daha bi düşkün oluyo ilkinde. Şimdikinde beni sıkıştırıp duruyo doktoru ara sor ilişki olur mu diye.. sırf bunun için doktor mu aranır rezillik..

Bebeğin süt içmesi için hazırlanıyor canım memeler..
Daha göğüs ortasından aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşacak. Ben aşıktım o çizgiye ama doğumdan sonra pek hoş görünmüyor.. neyse ki 6 ay sonra falan kayboluyor.
O da bebek doğduğunda kahverengi çizgiyi takip ederek memeleri bulması içinmiş. İlginç değil mi

benimde aşırı sancılı oluyor ya bi çözüm bulamadım o ağrı olayına ilk regl olduğum zamandan beri yerlerde kıvranıyorum 2 tane ağrı kesici üst üste atardımda anca öle hafiflerdi
Yoook daha hafiflemeye geçemedim açıldı ağzı durmak bilmiyor sancım hala var

Çok ilginç gerçekten ya Allahın mucizesi herşey bi düzene göre kurulmuş hayretler içinde kaliyo insan gerçekten muazzam bişey annelik ❤

benimde aşırı sancılı oluyor ya bi çözüm bulamadım o ağrı olayına ilk regl olduğum zamandan beri yerlerde kıvranıyorum 2 tane ağrı kesici üst üste atardımda anca öle hafiflerdi
Bu bende 4 aydır yoktu bu ay olamadım geç oldum ya ondan mı acaba duyguları depreşti yaa çatlasın bu kadın diyor

erkek her zaman erkek valla hamile kalsan bile demekki icgudulerini biraz zor zannediyorlar evet canım doğru solosun bu günler elime geçmez ilk gebelik gerçekten öyle oluyormuş herkesten duyuyorum bunu aynen üyasaklar kalksa valla yürüyüş çok iyi gelecek evde bunaldım ve 1 kilo almışım galiba acilen yürüyüş yapmam lazim 72 kilodan 62 kiloya indim ben gebelik düşündüğüm için 10 kilo verdim 55 le hamile kalmayı planlıyodum ama kısmet olmadı 62 kiloyla hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…