- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Valla tutamam canım Allah affetsin zaten halsizlik oluyor biraz geç yemek yediğimde kız desen 5 dk yerinde durmuyor ne yatırıyor ne bişey hep üstümde onun yerine dua ederim bol bol namazımı kılarım napayımAaa neden acaba canım kötü birşey yoktur inşallah yoksa hormonları nie keyfimiz kaçsın aşk olsun yarına oruç tutcanmı canım kandilya bende tutsmmı tutmasammı bilemedim
Bende hiç denemedim bu sene bide geçen leke geldi benden korkuyorum da güvenemedim kendime yaValla tutamam canım Allah affetsin zaten halsizlik oluyor biraz geç yemek yediğimde kız desen 5 dk yerinde durmuyor ne yatırıyor ne bişey hep üstümde onun yerine dua ederim bol bol namazımı kılarım napayım
Seferi sayılıyoruz ya bir mecburiyetimiz yok hamileyken canım istersen riske atma uzmanlarda ilk 3 ay organ gelişimi için önemli diye tutulmasını önermiyor yine de sen bilirsin tabi kiBende hiç denemedim bu sene bide geçen leke geldi benden korkuyorum da güvenemedim kendime ya
Evet önermiyorlar doğru bende ondan tutmak istemiyordum yarın da kandil olunca neyse riske atmayın bari napim demi dua ederim tesbih çekerim Allah'ım kabul ederse inşallahSeferi sayılıyoruz ya bir mecburiyetimiz yok hamileyken canım istersen riske atma uzmanlarda ilk 3 ay organ gelişimi için önemli diye tutulmasını önermiyor yine de sen bilirsin tabi ki
Kuzum ilk gebeliğim benim☺Canım yaaaa senin yaş kaç canım 2.mi seninde
Oyy sen taze sayılırsın ilk yaa ondan canım Bizim 2.Kuzum ilk gebeliğim benim☺yaşım 27
Benim de öğleden sonra açılıyor değişik bi istahim var sabahlari devredışiO bende yok işte.. aksine iştahım bi hayli açık
Evet canım ilk daha çok değişik bi duyguOyy sen taze sayılırsın ilk yaa ondan canım Bizim 2.
Tabi ilk birde çok acemilik oluyor ben herşeye koşardım aman sen öyle olma tadını çıkar ama 2.de daha bir ağır olup tadını çıkarma aşamasına geçiyorsunEvet canım ilk daha çok değişik bi duyguböle mutlusun ama kendini deisik hissediosun içinde bişey büyüyor çok ilginç göğüs uçlarımda falan yağ bezeleri gibi bişeyler çıkmış her geçen gün dahada şaşırıyorum vücudumdaki degisikliklere
Aymaz mı çart çurtt off pufff oldum sancım varr çoookama bunu da özlemek varmış
Demi canım aynen ya tadını çıkarmak lazım birsuru ev işi var ama yapmıyorum içimden yapmak gelmiyo biyandanda içim rahat deil dağınıklığı hiç sevmiyorum ama şuan bebek dahaa önemli ilk 3 ay yorulmamak gerekiomusTabi ilk birde çok acemilik oluyor ben herşeye koşardım aman sen öyle olma tadını çıkar ama 2.de daha bir ağır olup tadını çıkarma aşamasına geçiyorsun
Yap ama yavaş yavaş canım kendini yorma herzaman dikkat etmek lazım ilk 3 da değilde 9 ay boyuncaDemi canım aynen ya tadını çıkarmak lazım birsuru ev işi var ama yapmıyorum içimden yapmak gelmiyo biyandanda içim rahat deil dağınıklığı hiç sevmiyorum ama şuan bebek dahaa önemli ilk 3 ay yorulmamak gerekiomus
İlkinde ben de öyleydim. Her sabah uyandığımda hamile olduğumu düşünüp mutlu olurdumEvet canım ilk daha çok değişik bi duyguböle mutlusun ama kendini deisik hissediosun içinde bişey büyüyor çok ilginç göğüs uçlarımda falan yağ bezeleri gibi bişeyler çıkmış her geçen gün dahada şaşırıyorum vücudumdaki degisikliklere
Bebeğin süt içmesi için hazırlanıyor canım memeler..Evet canım ilk daha çok değişik bi duyguböle mutlusun ama kendini deisik hissediosun içinde bişey büyüyor çok ilginç göğüs uçlarımda falan yağ bezeleri gibi bişeyler çıkmış her geçen gün dahada şaşırıyorum vücudumdaki degisikliklere
Yoook daha hafiflemeye geçemedim açıldı ağzı durmak bilmiyorOlsun kuzum ya adet ol da çilesine katlanırsın bişey olmaz ohh ne guzel kus gibi hafiflemissindir
Yoook daha hafiflemeye geçemedim açıldı ağzı durmak bilmiyorsancım hala var
Çok ilginç gerçekten ya Allahın mucizesi herşey bi düzene göre kurulmuş hayretler içinde kaliyo insan gerçekten muazzam bişey annelik ❤Bebeğin süt içmesi için hazırlanıyor canım memeler..
Daha göğüs ortasından aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşacak. Ben aşıktım o çizgiye ama doğumdan sonra pek hoş görünmüyor.. neyse ki 6 ay sonra falan kayboluyor.
O da bebek doğduğunda kahverengi çizgiyi takip ederek memeleri bulması içinmiş. İlginç değil mi
Yap ama yavaş yavaş canım kendini yorma herzaman dikkat etmek lazım ilk 3 da değilde 9 ay boyunca
Bu bende 4 aydır yoktu bu ay olamadım geç oldum ya ondan mı acaba duyguları depreşti yaabenimde aşırı sancılı oluyor ya bi çözüm bulamadım o ağrı olayına ilk regl olduğum zamandan beri yerlerde kıvranıyorum 2 tane ağrı kesici üst üste atardımda anca öle hafiflerdi
İlkinde ben de öyleydim. Her sabah uyandığımda hamile olduğumu düşünüp mutlu olurdumşimdi sabahları Blntkbra nın da dediği gibi sürünerek uyanıyorum
Senin yerinde olsam hiç iş miş yapmazdım. Bol bol kitap okur, dizi film falan izlerdim. Yasak kalksın akşamları yürüyüş falan da yaparsın. Ahh ilk gebelik her zaman derim prenseslik gibidir
Eşin de daha bi düşkün oluyo ilkinde. Şimdikinde beni sıkıştırıp duruyo doktoru ara sor ilişki olur mu diye.. sırf bunun için doktor mu aranır rezillik..