Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 5 mayıs pik miymiş sizce o günü degerlendiremedim koyulasmamis diye. Ama bugün siliklesti acaba yumurtlama mı oldu ya ?

Eklentiler

• 20210507_140832.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 22
Okadar olur canım benimde aklımda oluyordu ama kendimi dinlemiyordum inş seninde tez zamanda güzel haberlerini alırız aşılamayla uğraşmadan kendiliğinden oluveriri bende çok şükür iyiyim canım bebiş de iyi teyzesi Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip etsin tez zamanda sizlerede inşallah

Amin canım saglıkla dünyaya gelsin. Biz teyzelerine de hayırlı zamanda hayırlısıyla bebiş versin ona kardesler gelsin

Harika insan sın gerçekten tüm dua ve dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kabul etsin aynı dilek ve duaları bende senin için dliyorım canım
Sağol canım benim senden de Allah razı olsun
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7 haftalık gebeyim. Keseyi de bebeği de gördük çok şükür. Bende hiç mide bulantısı olmadı olmuyor diyebilirim. Var mı benim gibi olan?
Canım hayırlı olsun ilk gebeliğin mi benim 2. Allaha şükür bundada bulanmıyor, ilkinde de olmamıştı. Aman maşallah de herkese de söyleme nazar değer

Sağol canım benim senden de Allah razı olsun

Canım hayırlı olsun ilk gebeliğin mi benim 2. Allaha şükür bundada bulanmıyor, ilkinde de olmamıştı. Aman maşallah de herkese de söyleme nazar değer
Evet ilk gebeliğim o kadar bulanmıyor ki acaba bi terslik mi var dedim ama maşallah o zaman ikimize de

Nerelerdesin bugün gecikdin canım

Ben de diyorum bi eksiklik var
Evet bugün günaydın mesajı alamadık..
Ya bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi daha doğrusu başım ağrıyor cuma cuma kalktığımdan beri ondan sizinde keyfinizi kaçırmayım diye yazmadım sessizce bakıyorum yazılanlara şimdi Bi kahve içiyorum kendime gelirim inşallah

Aaa neden acaba canım kötü birşey yoktur inşallah yoksa hormonları nie keyfimiz kaçsın aşk olsun yarına oruç tutcanmı canım kandilya bende tutsmmı tutmasammı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…