Maalesef hergun dus alip degistirmek gerkecek galibaGuslu nasıl alcaz kuzu yumurtlama günü çatlama günü bide çatlama sonrası ilişki diyorlar ya genelde malum oruc
He ayy ilkinde nasıl at gibiydim şimdi anında yıkılıyomYok gerçekten herkes 2.hamilelik daha zor geçiyor derdi öyleymiş gerçekten de.
Canım sıranın en arkasında olman gerekiyor yaşın itibariyle de sen acele ediyorsunSirayi bize vermeye niyetin yok herlse
Ahahahahah nasip ya ben kariyer yapicam calismaya basladim bu gun ilk is gubumCanım sıranın en arkasında olman gerekiyor yaşın itibariyle de sen acele ediyorsun
Ahahahahah nasip ya ben kariyer yapicam calismaya basladim bu gun ilk is gubumcocuk istedigi zaman gelsin ben istryince gelmiyon
Aynen bende oyle düşünerek böyle bir karar aldim biranda birde benim kilo vermem lazim vesile olur diye
İyi yapmışsın kız
Kafan dağılır biraz...
Şimdi yarın bunu çıkartayım ovülasyon takibindeyim zaten 12 mayıs vs gelecek yumurtlama diye umuyorum 12 si takarım 13 u takarım 14 ü takarım çatlama da vs de dursun demiMaalesef hergun dus alip degistirmek gerkecek galiba
Aynen dursun hatta yunurtlmaay kadar bile taksan iyi olur surekli durmasi bide sen cikarma kendini birakmasi gerekiyormusŞimdi yarın bunu çıkartayım ovülasyon takibindeyim zaten 12 mayıs vs gelecek yumurtlama diye umuyorum 12 si takarım 13 u takarım 14 ü takarım çatlama da vs de dursun demi
Öyle mi çıkartmam o zamann kendi atana kadar canım yumurtlama bitene kadar tak çıkart yaparım artıkAynen dursun hatta yunurtlmaay kadar bile taksan iyi olur surekli durmasi bide sen cikarma kendini birakmasi gerekiyormus
Aynen oyleÖyle mi çıkartmam o zamann kendi atana kadar canım yumurtlama bitene kadar tak çıkart yaparım artık
Ben kalmadim ama grupta vardi kalan ben sadece denemek için 1 gun taktim regl bekliyorum regl sonrssinda yapcam bende baklmHaso18 kuzum bide şey diycem sen yakı ile mi gebe kaldın
İnşallah kuzum vesile olur bizlere deBen kalmadim ama grupta vardi kalan ben sadece denemek için 1 gun taktim regl bekliyorum regl sonrssinda yapcam bende baklm
Anam aferim bu aklın güzel devam etAhahahahah nasip ya ben kariyer yapicam calismaya basladim bu gun ilk is gubumcocuk istedigi zaman gelsin ben istryince gelmiyon
Napiyim baktim olacagi yok az para yiyim barim çocuk olunca zaten calisamamAnam aferim bu aklın güzel devam et
Çok iyi yapmışsın seni tebrik ediyorumNapiyim baktim olacagi yok az para yiyim barim çocuk olunca zaten calisamam
BenKollarım ve bacaklarım üstümden tır geçmiş gibi ağrıyor hiç bir iş yapmamama rağmen.. bir de yapsam nolacaktı acaba
Çok yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi, ilkinde böyle değildim.. çok enerjiktim
Bendede durum aynı canım sürekli uyku halindeyim sabahları kahvaltı ağır geliyo yapamıyorum kahvaltı uyanınca bişey yiyince bi tik fazla yesem ağır geliyo banadaKollarım ve bacaklarım üstümden tır geçmiş gibi ağrıyor hiç bir iş yapmamama rağmen.. bir de yapsam nolacaktı acaba
Çok yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi, ilkinde böyle değildim.. çok enerjiktim