O belli olmaz ki bu ne zaman gidecek bitecek kananması belli değilNapayim canım adetimi bekliyorum ben dedarısı başıma inşallah satlarimizin arası gene 1 hafta falan olacak inşallah
Amin inşallahhhAyyy canım benim kim ne yaşıyorsa o zor rabbim tez zamanda geçirtsin inş
Amin inşallah canımAmin amin canımmm hadi bakalım Allah ım sağlıkla kucağımıza alıp bu günleri anımsayarak bebisimize bakıp gülümsemeyi nasip etsin@zesamu93 Rapunzel90 @dilaa55 T tulperde daha bir sürü hamislereee
Bu ay bakicaz inşallah beraber ne zaman yumurtladikO belli olmaz ki bu ne zaman gidecek bitecek kananması belli değilorası var işin
Selamünaleyküm canlar ben bugün yakı yapıştırdım bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar vardı 2 gün mü durması gerekiyor acaba ovulasyon takibine de başladım bugün belki bu ay vesile olur Rabbım ol der belki❤
Ahahahhahahahs tabi ne sandınız
Ben de yumurtlamaya yakin yapıştırdım ama belim ağrıdığı için denk geldi=) faydası olur mu 1 gun durdu=)Ahahahhahahahs tabi ne sandınız
Bilmyrm ki valla olur insallah yumurtlama doneminde 2 gün durmasigerekiyor diyorlar ama illaki bir ise yararBen de yumurtlamaya yakin yapıştırdım ama belim ağrıdığı için denk geldi=) faydası olur mu 1 gun durdu=)
Testttler aldımBu ay bakicaz inşallah beraber ne zaman yumurtladik
Ne ise yarıyor acaba onu cozemedimBilmyrm ki valla olur insallah yumurtlama doneminde 2 gün durmasigerekiyor diyorlar ama illaki bir ise yarar
Sen adet oldun mu takip edemedim merak ettimBilmyrm ki valla olur insallah yumurtlama doneminde 2 gün durmasigerekiyor diyorlar ama illaki bir ise yarar
Allah allah nolcak böyle acep
Valla bilmyrm bende adet sokturucu masaja baslsdim baklmAllah allah nolcak böyle acep
Haydi hayirlisiValla bilmyrm bende adet sokturucu masaja baslsdim baklm
Ben regl olmayı bekliyorum testleri sipariş etmek içinTestttler aldımyakalarım inşallah yumurtayı
Boyle silik cikiyormuydu gebelik olmasadaBen 3 ay boyunca artı med kullandım çok net çıkarıyor aslında ilk kez memnun kalmayan görüyorum, neden beğenmediniz?