Ben de artimedden pek memnun kalmamistimBoyle silik cikiyormuydu gebelik olmasada
Merhaba ben de öğretmenim hamile olduğumu bilmeden(bat 30 nişandı) 14 nisanda biontwch aşısı oldum çok korkuyorum ya birşey olduysa bebeğimeBiliyorum hamileyken olunabiliyor diye. Ben öğretmenim öncelik tanındı o yüzden önden olsam daha iyi diye düşündüm. Sadece hamilelikte ilk 3 ay olunamıyormuş
Bat günümü bekliyorum regl sancısı gibi sanki modum düştü resmen
Yaaa öyle mii
Yokmus yumurtlama gunude 2 gun durmasi faydali diyolardii bence yapistirYaaa öyle miiHaso18 kuzucum napcaz adetim biteli iki gün oldu yapıştırdım bugün 2 gün durması gerek yazıyor üzerinde yumurtlamaya yakın tekrar yapıştırayim mı yumurtlama günlerinde yapılmasının bi zararı yok mu
O Kansızlık bende de var valla. çok çay içmekten midir nedir. :) bende bu ay reglim bitsin takibe baslıcam bu ay takılın haziranda aşılama yaparız dedi doktor .Bakalım bu ay hiçbişeyle ilgilenmiyorum oldugu kadar bakıcaz . Bi dahaki ay aşılamaya kadar kafamı bi rahatlatmak istiyorum. nekadar olabilirse :)))Canım çok giremedim. Aklım buralarda ama hastalık çok yordu. Sonrası işe başladım filan. Doktor kontrollerine gittim.tahlillerde hafif kansızlık harici olumsuz birşey yok dedi doktor. Çalışmalara hemen devam dediYumurta takibine başladık. Salı günü muayene de yumurta bir iki güne çatlayacak 21mm olmuş dedi Dr. Çalışmalara başladık cuma yine gideceğim kontrole. İnş bu ay olur diye umuyorum. Sende durumlar ne canım?
Senin yatak işleri bitti herhal yatmakdan Belinmş ağrıdı seninAllah allah nolcak böyle acep
Yaş geçiyor yaşş tülüm perdem ahh ahhhKollarım ve bacaklarım üstümden tır geçmiş gibi ağrıyor hiç bir iş yapmamama rağmen.. bir de yapsam nolacaktı acaba
Çok yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi, ilkinde böyle değildim.. çok enerjiktim
Kafayı ona takmıcanda kesin hamile kalırsın aşılamadan önceO Kansızlık bende de var valla. çok çay içmekten midir nedir. :) bende bu ay reglim bitsin takibe baslıcam bu ay takılın haziranda aşılama yaparız dedi doktor .Bakalım bu ay hiçbişeyle ilgilenmiyorum oldugu kadar bakıcaz . Bi dahaki ay aşılamaya kadar kafamı bi rahatlatmak istiyorum. nekadar olabilirse :)))
Hadi inşallah kuzum inşallahTestttler aldımyakalarım inşallah yumurtayı
Aynen yatmaktan belimde fıtık varmış kucucuk o fırladı ama geçti bugün yine yatarım gibiSenin yatak işleri bitti herhal yatmakdan Belinmş ağrıdı senin
Belini çeken hocalar varya ona git olmazsaAynen yatmaktan belimde fıtık varmış kucucuk o fırladı ama geçti bugün yine yatarım gibi
Olabilir valla=)Belini çeken hocalar varya ona git olmazsa
Burada sanki çok silik görüyorum ben, ama kuruma çizgisi değilse tabii, Benim ilk 5 6 dakikada çıkmıştı. Ve ben battan 5 gün kadar önce görmüştüm.Boyle silik cikiyormuydu gebelik olmasada
Bu fotografi ilk dakikalarda cektim kuruyunca dikkate almiyormBurada sanki çok silik görüyorum ben, ama kuruma çizgisi değilse tabii, Benim ilk 5 6 dakikada çıkmıştı. Ve ben battan 5 gün kadar önce görmüştüm.
O zaman gebelik vardır muhtemelen. Gün aşırı koyuluk artar varsa.Bu fotografi ilk dakikalarda cektim kuruyunca dikkate almiyorm
Kız ne varmış yaşımızda daha 3.leri yapcaz aaaYaş geçiyor yaşş tülüm perdem ahh ahhh
Aman susss yeter bu napacam azın az derdi çoğun çok derdi rabbim isteyene dileyene versin inş 2 tane yeter kuzum yaşa gelince şaka yaptım ay millet kaç yaşında doğuruyorKız ne varmış yaşımızda daha 3.leri yapcaz aaa
Yok gerçekten herkes 2.hamilelik daha zor geçiyor derdi öyleymiş gerçekten de.[QUO
Aman susss yeter bu napacam azın az derdi çoğun çok derdi rabbim isteyene dileyene versin inş 2 tane yeter kuzum yaşa gelince şaka yaptım ay millet kaç yaşında doğuruyor
Sirayi bize vermeye niyetin yok herlseKız ne varmış yaşımızda daha 3.leri yapcaz aaa
Guslu nasıl alcaz kuzu yumurtlama günü çatlama günü bide çatlama sonrası ilişki diyorlar ya genelde malum orucYokmus yumurtlama gunude 2 gun durmasi faydali diyolardii bence yapistir