Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah sağsalim kucağına alirsinCanımm çok teşekkür ederim bende seni sıkı takip ediyorummm kendinisi gördü doktorum söyledi ve 5. Haftada oluşur sen hiç dert etme eminim gittiğinde sende goreceksinbizde kan uyuşmazlığı var test yaptı bugün negatif çıktı en çok korktuğum oydu indirekt coombs diye bir test uyuşmazlığı olanlara yapılıyormus bebisim bana hep iyi davranıyor uyuştuk baya masallah
Canım gözün aydınKarından mı baktı canım?
Evet canım benim hemen koydu buldu içinde gösterdi banadaKarından mı baktı canım?
Amin canım inşallahCanım gözün aydındarisi bana ve tüm bekleyenlere ins
Senin de hayırlı olsun canım darısı kalp atışınaEvet canım benim hemen koydu buldu içinde gösterdi banada
Canım benim estağfurullah yanlış anlama bunu duyduğuma biraze sevindim çünkü en azından beraber hareket ederiz bu kan uyuşmazlıktaCanım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah sağsalim kucağına alirsin❤bizimde kan uyuşmazlığı var ben 0 rh negatif eşim 0 rh pozitif doktorum bize hiç bu testten bahsetmedi yada şimdi yapıldığından bahsetmedi ilerleyen haftalarda belden iğne vuruluyor falan dedi nasıl yapılıyor bu test kandanmi test sonucuna göre uyuşmazlık olmadığınimi tespit ettiniz? Negatif çıktı demissinde. Kusura bakma soru yağmuruna tutuyorum seni canım bizdede kan uyuşmazlığı olduğu için dikkatimi çekti bu test olayı ❤ ❤
Amin amin seninde hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah keseyi oluşturup kalbini duyurur sana sende bizlereSenin de hayırlı olsun canım darısı kalp atışına
Evet canım en azından birlikte hareket ederiz yok yanlış anlamadım canım ne demek istediğini anladimCanım benim estağfurullah yanlış anlama bunu duyduğuma biraze sevindim çünkü en azından beraber hareket ederiz bu kan uyuşmazlıktaşöyleki doktor ilk muayene sonrasi geçen hafta bir sürü tahlil istedi içinde buda vardı ama ben hepsini devlette yaptırdim 1100 TL tuttuğu için. Bunu yaptırmamistim devlette yoktu. Bugün doktora gittiğimde özelde yaptırdım doktor bu değerin negatif çıkması önemli dedi genelde negatif çıkıyor korkma dedi hemen çıktı bir saatte birde 28. Haftada yapılıyormus test ve ona göre iğne yapılıyormus. Sen telaş yapma doktora gittiğinde hemen sor bunu en azından bakalım o ne diyecek belkide gerçekten ssdce 28. Haftada yapılması yeterli çünkü internette 28. Haftada yapılıyor yazıyor birde seninde mi ilk gebelik canım
SüperAnnemler Göztepe de bı kolum orda
Ooo Süper yakınızBende Kartal'dayım :)
Ah çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kuzumGeldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
Ayy çok şükürKızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebe kalırsın en kısa zamandanasipten öte yok Allah sana sağlık sıhhat versin inşallah yine olur
Demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş bebeğin için. Üzülme lütfen. O en doğru en güzel zamanda gelir bulur seni.
Canım inş korktuğun gibi değildir ama olmasa demekki sağlıklı değildi bebiş sen sağlıklı olda birdaha olur Allah'ın izniyle inşallah canım hayırlısı olsun hakkında bizide haberdar et olurmu
Çok büyük geçmiş olsun canim en az hasarla atlatirsin inşallah hayırlı böyleymiş belkide üzme kendini
Çok sağolun kızlar inşallah çok zarar almadan atlatırım yarın randevum yine haber veririm Allah'a emanet olunCanım kimyasaldır büyük ihtimal. dış gebelikte değerler baya yükseliyor. bi iniyor bi yükseliyor diye biliyorum.
Hiç üzülme birkaç aya yeniden gebe kalırsın inşallah bak ben de 2 ay önce kimyasal yaşamıştım çok şükür çok bekletmedi rabbim senin de öyle olur inşallah
Teşekkür ederim iptim darısı sana inşallahAh çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kuzum
Benimde 1500 4+7 tim keseyi göremedik inşallah görürüm bendeYok canım ben yazıyorum sen görmemişsin heralde aktifim benevet keseyi gördk çok şükür darısı başına inşallah ama daha çok küçük olduğu için içinde bebek görünmüyor şimdilik doktor ona daha zaman var biraz dedi ben 4 haftalikken gitmistim onu için beklemem gerekiomus darısı isteyen herkesin başına inslalah
Çok rahatladı kuzum Allah'a şükür olsun yani huzursuzdum Allah razı olsun canım benim mavişim sağlıkla huzurlar alalım bebişlerimizi inşallah iyiki varsınOy ben seni yerimmm nasıl rahatlamış içi nasıl Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallahatan kalbinden öperim bebiş Aferin sağlıkla gel annişine
Beta hcg 2000in üstüne çıkınca görünüyor canım senin daha 1500 mus merak etme görürsün bazı insanların böle geç görünüyor gec dollenme olmussa ondanda olabilir anormal bi durum yok yani az kalmış. Görmeye için ferah olsun müjdeli haberi ver bize burdan bi gelişme olursaBenimde 1500 4+7 tim keseyi göremedik inşallah görürüm bende
Allahtan o yok bende o da olsa yandık iyiceHerkesde farklı bişey yapıyor işte ya bende de oluyor ama çok değil benide kabızlık mahfediyor
6 haftada başladı canım şu an 7+3 üm. İyice şiddetli olduçok geçmiş olsun canim ya ınslalah en kısa zamanda düzelirsin tam olarak kaçıncı haftada başladı bulantıları?