Allah razı olsun tatlım darısı size inşallahOh çok şükür gözün aydın canim cokkk sevindimm❤❤❤
Demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş bebeğin için. Üzülme lütfen. O en doğru en güzel zamanda gelir bulur seni.
Bende Kartal'dayım :)Ben Ataşehirdeyim
Tüh kıtayı tutturamadik
Bayramdan sonra duyarız inşallah kalp atışlarını pıt pıt. 17 Mayıs'ta sabahtan randevum bakalımKızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Allah razı olsun tatlım darısı size inşallah
Amin canimmAllah razı olsun tatlım darısı size inşallah
Nasıl beklicem 2 hafta hiç bilmiyorum. İlkinde 9 ayı nasıl geçirmiştim acabaBayramdan sonra duyarız inşallah kalp atışlarını pıt pıt. 17 Mayıs'ta sabahtan randevum bakalımgünler geçmiyor adeta. Kimseye de söyleyemiyorum daha erken diye :)
Canım kimyasaldır büyük ihtimal. dış gebelikte değerler baya yükseliyor. bi iniyor bi yükseliyor diye biliyorum.
Amin canım inşallah duyarız onu daGözün aydın canim çokk sevindim sanada darısı kalp atışlarını duymaya insallah
Benim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.Çok Cok sevindim canım gözün aydın olsun senle tulperde aklimdaydiniz valla sanki Arsoney de gidecekti oda klap atisini duydu ama bidaha gidecem falan yazmisti sanki oda aklimdaydi doktora daha bende etiket yapacaktım tam girdim baktım yazmışsınçok sevindim senin adına yolk kesesini senmi sordun doktor kendisimi gösterdi? Bende sanırım bu cumartesi yolk kesesi oluşmuşmu diye gidicem cunku ayın 17 sine kadar bekleyemecem heralde yolk kesesini görünce rahatlayacam sanırım bende . daha göremedik 4. Haftada gittiğim için ben cumartesi gidersem 5+1 oluyor sence 5+1 Ken gitsem gorunurmu yolk kesesi ?
Kuzucum çook teşekkür ederimmm
Hepsinin heyecanı farklı demişti doktorum. Ne kadar da haklıymış :)Nasıl beklicem 2 hafta hiç bilmiyorum. İlkinde 9 ayı nasıl geçirmiştim acaba
Çoook şükürGeldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebe kalırsın en kısa zamanda
Canım gözün aydın darısı başımızaKızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Canım gözün aydın inşallah darısı benim başıma inşallah sağlıkla devam ederGeldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
Anladım canim gidersem srf yolk kesesi için gidecektim ama seninde dediğin gibi belli bir boyuta ulaşmadan yolk kesesi de görünmüyormus boşu boşuna para döküp gelicem en iyisi ayın 17 sini beklemek napalim bekliycez artık sabırla.Benim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.
İstersen vajinal bakalım ama öyle de görünmeyebilir bence bekleyelim 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi.
❤❤Kuzucum çook teşekkür ederimmm
Oy ben seni yerimmm nasıl rahatlamış içi nasıl Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallahGeldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
Canımm çok teşekkür ederim bende seni sıkı takip ediyorummm kendinisi gördü doktorum söyledi ve 5. Haftada oluşur sen hiç dert etme eminim gittiğinde sende goreceksinÇok Cok sevindim canım gözün aydın olsun senle tulperde aklimdaydiniz valla sanki Arsoney de gidecekti oda klap atisini duydu ama bidaha gidecem falan yazmisti sanki oda aklimdaydi doktora daha bende etiket yapacaktım tam girdim baktım yazmışsınçok sevindim senin adına yolk kesesini senmi sordun doktor kendisimi gösterdi? Bende sanırım bu cumartesi yolk kesesi oluşmuşmu diye gidicem cunku ayın 17 sine kadar bekleyemecem heralde yolk kesesini görünce rahatlayacam sanırım bende . daha göremedik 4. Haftada gittiğim için ben cumartesi gidersem 5+1 oluyor sence 5+1 Ken gitsem gorunurmu yolk kesesi ?
Canım benim 10 mm di ve gördü direk ben sormadan söyledi bilginiz olsun fotoda var maşallahBenim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.
İstersen vajinal bakalım ama öyle de görünmeyebilir bence bekleyelim 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi.