Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş bebeğin için. Üzülme lütfen. O en doğru en güzel zamanda gelir bulur seni.

Çok büyük geçmiş olsun canim en az hasarla atlatirsin inşallah hayırlı böyleymiş belkide üzme kendini

Canım kimyasaldır büyük ihtimal. dış gebelikte değerler baya yükseliyor. bi iniyor bi yükseliyor diye biliyorum.
Hiç üzülme birkaç aya yeniden gebe kalırsın inşallah bak ben de 2 ay önce kimyasal yaşamıştım çok şükür çok bekletmedi rabbim senin de öyle olur inşallah

Benim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.
İstersen vajinal bakalım ama öyle de görünmeyebilir bence bekleyelim 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi.

Çoook şükür Bak demek kapatmış arayı güzelce gelişmiş darısı tüüüm bekleyenlerin başına inşallahh

Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebe kalırsın en kısa zamanda nasipten öte yok Allah sana sağlık sıhhat versin inşallah yine olur
Kızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Canım gözün aydın darısı başımıza inşallah sağlıkla devam eder kavuşuruz bebişlere kalp atımından sonra daha rahatlayacağız ama valla vakit geçmiyor
Canım gözün aydın inşallah darısı benim başıma inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere

Anladım canim gidersem srf yolk kesesi için gidecektim ama seninde dediğin gibi belli bir boyuta ulaşmadan yolk kesesi de görünmüyormus boşu boşuna para döküp gelicem en iyisi ayın 17 sini beklemek napalim bekliycez artık sabırla.

Oy ben seni yerimmm nasıl rahatlamış içi nasıl Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah atan kalbinden öperim bebiş Aferin sağlıkla gel annişine

Canımm çok teşekkür ederim bende seni sıkı takip ediyorummm kendinisi gördü doktorum söyledi ve 5. Haftada oluşur sen hiç dert etme eminim gittiğinde sende goreceksin bizde kan uyuşmazlığı var test yaptı bugün negatif çıktı en çok korktuğum oydu indirekt coombs diye bir test uyuşmazlığı olanlara yapılıyormus bebisim bana hep iyi davranıyor uyuştuk baya masallah

Canım benim 10 mm di ve gördü direk ben sormadan söyledi bilginiz olsun fotoda var maşallah Z zesamu93

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…