Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar resmen her yediğimi çıkarıyorum suyu bile kusuyorum Allahım çabuk geçsin bu zamanlar

Bata yarar yap canım şuan belli değil bence

Bende de onun 3 yaşı var
Dün bana ayyy anne beni biraz rahat bırak dedi çok fenalar
Ya tabi öyle ama benimkine markete gidicez deyince 1 saatte 10 kere anne markete gidicez di mi gidecek miyiz diyor
Ben hamile kalırsam da söyleyemem yani 9 ay geçmez çünkü

Ooo hadi yaaa Allah yardım etsin 3 aydan sonra düzeliyor diyorlar bende sabahları biraz bulantı oluo ama çok yoğun değil sadece iştahsızlık var bende
İnşallah ya yoksa yani yediklerim hep boşa tvde yemek reklamı görünce bile midem bulanıyor mutfağa bile giremiyorum burnumda hep yemek kokusu

Canlar ben çıktım doktordan masallah keseyi de bebişide gördük yolk kesesini dualarım sizinle iki hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah ve adet tarihime gore 5+0 di ama doktor 5+5 dedi Arsoney sen ne yaptın kuzum Rapunzel90 inşallah çabucak geçer yaaa ama merak etme sen vitaminini alıyorsun yediklerinden yinede canımm

bende bata 3 gün kala öğrendim ama erken gebelik testiyle öğrendim bence erken gebelik yap

T tulperde beni listeden çıkarabilirsin canım, malesef sağlıksız bi gebelik yaşıyorum betam 1 haftada 80den anca 242ye çıkabildi kimyasal veya dış gebelik yarın önerilen bi doktora gidicem netleştirmek için. Lütfen dua edin en az hasarla atlatayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…