Ankara canımŞehir hastanesi neresi kız
Sanki herkes benimle aynı şehirde hahahahahaha kafaya bak benim ayyyyAnkara canım
Sen ne yaptın keseyi gördün mü geçen perşembe yazmışsın en sonOmzumda muhabbet kuşu vardı tam kahkaha atarken oda nasibini aldı zavallı kuscuk
Kızlar resmen her yediğimi çıkarıyorum suyu bile kusuyorum Allahım çabuk geçsin bu zamanlarArzum ben takip ediyorunm hep sizi gayet iyiydim.bel ağrısı dışında bugün tam beş haftalık ve baya mide bulantım oldu aynıRapunzel90 gibi şimdi kalktım daha ve saat iki de keseyi görmeye gideceğiz canımmm sende güzel haberlerini yaz hemen
Bata yarar yap canım şuan belli değil benceKızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Ooo hadi yaaa Allah yardım etsin 3 aydan sonra düzeliyor diyorlar bende sabahları biraz bulantı oluo ama çok yoğun değil sadece iştahsızlık var bendeKızlar resmen her yediğimi çıkarıyorum suyu bile kusuyorum Allahım çabuk geçsin bu zamanlar
Yaaa okadar kötümü kuzum tüh yaaa inş çabuk geçer canım benimKızlar resmen her yediğimi çıkarıyorum suyu bile kusuyorum Allahım çabuk geçsin bu zamanlar
Öyle oluyor yaaa şehir nere senin canımSanki herkes benimle aynı şehirde hahahahahaha kafaya bak benim ayyyy
İstanbul canımÖyle oluyor yaaa şehir nere senin canım
Aman çogu kişi İstanbul'daİstanbul canım
Bende de onun 3 yaşı varHe wala bekliyormusuz pusudahepimizi Allah güldürsün inşallah. 3.5 yaşında oğlum ama gör 13.5 sanki herşeyi o bilir ve yapabilir o bir Superman geçen anne camdan bı atliyim bakayım ucabiliyormuyum bende diyor dedim çok güzel ucarsin tobe estf kalbim ağzımda yaşıyorum resmen. Sanırım 3 yaş sendromu kendini ispatlamaya çalışıyor oysa çokda adaletliyizdir ama içgüdüsel sanırım
Ya tabi öyle ama benimkine markete gidicez deyince 1 saatte 10 kere anne markete gidicez di mi gidecek miyiz diyorÇoğu uzmana çok kızıyorum bazı konularda ben yaaa tamam eğitimliler ama Her çocuk farklı elbette. Bir kalıba sokup yok pskolojisi bozulur yok şöyle yapma yy ok böyle yapma vala ben annemden terlik görünce ödüm patlardi terlikle büyüdük ama hiçte pskolojimiz bozulmadıpedegoglara kalsa sustalı maymun oluruz bu bebelerin elinde
İnşallah ya yoksa yani yediklerim hep boşa tvde yemek reklamı görünce bile midem bulanıyor mutfağa bile giremiyorum burnumda hep yemek kokusuOoo hadi yaaa Allah yardım etsin 3 aydan sonra düzeliyor diyorlar bende sabahları biraz bulantı oluo ama çok yoğun değil sadece iştahsızlık var bende
Valla bu kadar olacağını tahmin etmezdim sabah başlıyor akşama kadar devamYaaa okadar kötümü kuzum tüh yaaa inş çabuk geçer canım benim
Ay benim de İstanbul sonunda ayni sehirdenİstanbul canım
Herkesde farklı bişey yapıyor işte ya bende de oluyor ama çok değil benide kabızlık mahfediyorValla bu kadar olacağını tahmin etmezdim sabah başlıyor akşama kadar devam
Küçükçekmece canım senin neresiAy benim de İstanbul sonunda ayni sehirden
Neresinden canım
bende bata 3 gün kala öğrendim ama erken gebelik testiyle öğrendim bence erken gebelik yapKızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Korkuyorum yapmaya valla negatif görürüm diye varsa eğer silik de olsa pozitif çıkar mi canım negatif çıkarsa tekrar yapmama gerek olur mubende bata 3 gün kala öğrendim ama erken gebelik testiyle öğrendim bence erken gebelik yap