- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kotusunun iyisi inşallah kimyasal gebelik tır. En kısa sürede rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kotusunun iyisi inşallah kimyasal gebelik tır. En kısa sürede rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin
İnşallah canım sağolasın 🏵Hakkında hayırlısı olsun inşallah kotusunun iyisi inşallah kimyasal gebelik tır. En kısa sürede rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasib etsin
Bende silik şekilde çıkmıştı bende hiç beklemiyordum negatif çıkar sanıyordum ama kasık ağrılarım var diye yapmıştım çıktı çok şükür sende canını sıkma Allah nasip ettiyse bebişin seninledir negatif çıkarsa bile üzülme bazılarında bat öncesi çıkmıyor. Bana kalırsa erken gebelik yap derim kafan rahat olur yinede sen bilirsinKorkuyorum yapmaya valla negatif görürüm diye varsa eğer silik de olsa pozitif çıkar mi canım negatif çıkarsa tekrar yapmama gerek olur mu
Ayyy maşallah maşallah kuzum ohh çok şükür gözün aydın ben bekliyorum sırada canımCanlar ben çıktım doktordan masallah keseyi de bebişide gördük yolk kesesini dualarım sizinle iki hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah ve adet tarihime gore 5+0 di ama doktor 5+5 dedi Arsoney sen ne yaptın kuzum @midge inşallah çabucak geçer yaaa ama merak etme sen vitaminini alıyorsun yediklerinden yinede canımm
Canım inş korktuğun gibi değildir ama olmasa demekki sağlıklı değildi bebiş sen sağlıklı olda birdaha olur Allah'ın izniyle inşallah canım hayırlısı olsun hakkında bizide haberdar et olurmu
Ben AtaşehirdeyimKüçükçekmece canım senin neresi
Annemler Göztepe de bı kolum ordaBen Ataşehirdeyim
Tüh kıtayı tutturamadik
Hadi hayırlı haberler le gel inşallah canımAyyy maşallah maşallah kuzum ohh çok şükür gözün aydın ben bekliyorum sırada canım
Sen ne yaptın keseyi gördün mü geçen perşembe yazmışsın en son
Gözün aydın canım benimYok canım ben yazıyorum sen görmemişsin heralde aktifim benevet keseyi gördk çok şükür darısı başına inşallah ama daha çok küçük olduğu için içinde bebek görünmüyor şimdilik doktor ona daha zaman var biraz dedi ben 4 haftalikken gitmistim onu için beklemem gerekiomus darısı isteyen herkesin başına inslalah
Çok şükür gözün aydın sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşKızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Valla bu kadar olacağını tahmin etmezdim sabah başlıyor akşama kadar devam
Çok Cok sevindim canım gözün aydın olsun senle tulperde aklimdaydiniz valla sanki Arsoney de gidecekti oda klap atisini duydu ama bidaha gidecem falan yazmisti sanki oda aklimdaydi doktora daha bende etiket yapacaktım tam girdim baktım yazmışsın çok sevindim senin adına yolk kesesini senmi sordun doktor kendisimi gösterdi? Bende sanırım bu cumartesi yolk kesesi oluşmuşmu diye gidicem cunku ayın 17 sine kadar bekleyemecem heralde yolk kesesini görünce rahatlayacam sanırım bende . daha göremedik 4. Haftada gittiğim için ben cumartesi gidersem 5+1 oluyor sence 5+1 Ken gitsem gorunurmu yolk kesesi ?Canlar ben çıktım doktordan masallah keseyi de bebişide gördük yolk kesesini dualarım sizinle iki hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah ve adet tarihime gore 5+0 di ama doktor 5+5 dedi Arsoney sen ne yaptın kuzum @midge inşallah çabucak geçer yaaa ama merak etme sen vitaminini alıyorsun yediklerinden yinede canımm
Oh çok şükür gözün aydın canim cokkk sevindimm❤❤❤Geldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
gözün aydınn :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Canımm ben şükür keseyi gördüm Pzt si tekrardan gel kese büyümüş mü bakalım dedi. 5+2 çıktı kese. İnşallah sağlıkla ilerler Sen nasılsınn
Gözün aydın canim çokk sevindim sanada darısı kalp atışlarını duymaya insallahKızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Saol canisiiGözün aydın canım benim