Normalde kaçtı kuzum günün benimde düşük çıktı çünkü inşallah canım inşallah sağlıkla alalım bebişlerimiziCanımm ben şükür keseyi gördümPzt si tekrardan gel kese büyümüş mü bakalım dedi. 5+2 çıktı kese. İnşallah sağlıkla ilerler Sen nasılsınn
Aynennnnn ve ben asla inanmıyorum reelde öyle olduklarına cameralar önünde mesela bizde video çekerken aşırı kibariz ama reelde vala bagriorumda yalan değil bazen sabır zorluyorlarYaa sorma hele şu instagram pedagogları yok mu bi de çocukları da var. Öyle bi konuşuyolar ki insan onlar anneyse ben neyim diyor
Hiçbirimiz mükemmel değiliz ya peygamber sabrımız yok. ben de bağırıyorum bazen ama gönlünü almasını da biliyorum. Günün sonunda vicdanım rahatsa dünyanın en iyi annesi benimAynennnnn ve ben asla inanmıyorum reelde öyle olduklarına cameralar önünde mesela bizde video çekerken aşırı kibariz ama reelde vala bagriorumda yalan değil bazen sabır zorluyorlar
Aminnn canım benimmmmmmGözün aydinnnsağlıkla büyüsün inşallah darısı vekleyenlerin başına
İnşallahhh kuzucummm..1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dediNormalde kaçtı kuzum günün benimde düşük çıktı çünkü inşallah canım inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi
Aynen öyle canım o yüzden hiçbir pedegogu takıp etmiyorum asabimi bozuyorlar hahahahahah. Bı adem güneşe bakıyorumHiçbirimiz mükemmel değiliz ya peygamber sabrımız yok. ben de bağırıyorum bazen ama gönlünü almasını da biliyorum. Günün sonunda vicdanım rahatsa dünyanın en iyi annesi benim
Ooo sonradan haftasını yakalarda geçer bile1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dedi
Benimde öyle canım sata göre 7+1 ama ultrason da 6 yada 6 buçuk haffaİnşallahhh kuzucummm..1 hafta geride dedi 6+2 olmam gerekirken 5+1 çıktı benim. Olabilir böyle şeyler dedi
Ayy inşallah inşallahhhOoo sonradan haftasını yakalarda geçer bilesağlıkla inşallah
Kalp atışı için çağırdımı doktorBenimde öyle canım sata göre 7+1 ama ultrason da 6 yada 6 buçuk haffa
Pazartesi duydum kalbi çok şükür özel de bugünde devlete gidecem sonuç bakıp kalp dinlicez teyzesiKalp atışı için çağırdımı doktor
Devlette kalbini dinletttiriyorlar mi canımPazartesi duydum kalbi çok şükür özel de bugünde devlete gidecem sonuç bakıp kalp dinlicez teyzesi
Evet canım dinletiyorlar tabiiDevlette kalbini dinletttiriyorlar mi canım
Ayyy maşallahhh kuzumaaPazartesi duydum kalbi çok şükür özel de bugünde devlete gidecem sonuç bakıp kalp dinlicez teyzesi
Oğlumda dinletmedilerdi kız hattaaa cinsiyeti bile devlet sırrı gibi saklıyorlar di. Bebek nasıl die sormasam açıklama yapmıyorlardiEvet canım dinletiyorlar tabii
Canım kaset çok hassas değil gebelikte bu süreçte çıkmayabilir. Erken test daha doğru sonuç verirdiKızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum
Sağolasın kuzum darısı sana inşallah yazarım canımAyyy maşallahhh kuzumaaçook mutlu oldum canım benimm mutlaka yaz gelince
Kesinlikle şans işi ozaman kuzum ya doktoruna düşersen birde ben oğlumda da devlete gittim özel den farksızdı çok iyiydi doktorlar herşeyi söyleyip gösterdiler canım şimdide şehir Hastanesi'ne gidiyorum doktor biraz uyuşuk gibi ilkden beğenmedim ama pek övüyorlar adamı bide gece ebesi bulduk orda çok iyi olduOğlumda dinletmedilerdi kız hattaaa cinsiyeti bile devlet sırrı gibi saklıyorlar di. Bebek nasıl die sormasam açıklama yapmıyorlardiişlerinin ehlilerdi o ayrı memnundum yani muayene kontrol açısından
Şehir hastanesi neresi kızKesinlikle şans işi ozaman kuzum ya doktoruna düşersen birde ben oğlumda da devlete gittim özel den farksızdı çok iyiydi doktorlar herşeyi söyleyip gösterdiler canım şimdide şehir Hastanesi'ne gidiyorum doktor biraz uyuşuk gibi ilkden beğenmedim ama pek övüyorlar adamı bide gece ebesi bulduk orda çok iyi oldu