Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm ben şükür keseyi gördüm ☺️ Pzt si tekrardan gel kese büyümüş mü bakalım dedi. 5+2 çıktı kese. İnşallah sağlıkla ilerler ☺️ Sen nasılsınn 🤰
Normalde kaçtı kuzum günün benimde düşük çıktı çünkü inşallah canım inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi 🙏🙏💞💞

Yaa sorma hele şu instagram pedagogları yok mu bi de çocukları da var. Öyle bi konuşuyolar ki insan onlar anneyse ben neyim diyor 😂😂
Aynennnnn ve ben asla inanmıyorum reelde öyle olduklarına cameralar önünde mesela bizde video çekerken aşırı kibariz ama reelde vala bagriorumda yalan değil bazen sabır zorluyorlar

Aynennnnn ve ben asla inanmıyorum reelde öyle olduklarına cameralar önünde mesela bizde video çekerken aşırı kibariz ama reelde vala bagriorumda yalan değil bazen sabır zorluyorlar
Hiçbirimiz mükemmel değiliz ya peygamber sabrımız yok. ben de bağırıyorum bazen ama gönlünü almasını da biliyorum. Günün sonunda vicdanım rahatsa dünyanın en iyi annesi benim 😍

Hiçbirimiz mükemmel değiliz ya peygamber sabrımız yok. ben de bağırıyorum bazen ama gönlünü almasını da biliyorum. Günün sonunda vicdanım rahatsa dünyanın en iyi annesi benim 😍
Aynen öyle canım o yüzden hiçbir pedegogu takıp etmiyorum asabimi bozuyorlar hahahahahah. Bı adem güneşe bakıyorum

Kızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum 🤔

Eklentiler

• 3B07A7C2-14BF-42D5-BE80-C2F4F2F0BE22.jpeg
    3B07A7C2-14BF-42D5-BE80-C2F4F2F0BE22.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum 🤔
Canım kaset çok hassas değil gebelikte bu süreçte çıkmayabilir. Erken test daha doğru sonuç verirdi😌 ama ovulasyon testi ben hamile olduğumu öğrendiğim gün yaptığımda böyleydi çok kırmızı değildi t çizgisi. En doğu sonucu kan testi verir. Ama adetin geçmesini bence mutlaka bekleyin derim ☺️ Hayırlısı olsun inşallahhhh

Oğlumda dinletmedilerdi kız hattaaa cinsiyeti bile devlet sırrı gibi saklıyorlar di. Bebek nasıl die sormasam açıklama yapmıyorlardi 🤣🤣 işlerinin ehlilerdi o ayrı memnundum yani muayene kontrol açısından
Kesinlikle şans işi ozaman kuzum ya doktoruna düşersen birde ben oğlumda da devlete gittim özel den farksızdı çok iyiydi doktorlar herşeyi söyleyip gösterdiler canım şimdide şehir Hastanesi'ne gidiyorum doktor biraz uyuşuk gibi ilkden beğenmedim ama pek övüyorlar adamı bide gece ebesi bulduk orda çok iyi oldu

Kesinlikle şans işi ozaman kuzum ya doktoruna düşersen birde ben oğlumda da devlete gittim özel den farksızdı çok iyiydi doktorlar herşeyi söyleyip gösterdiler canım şimdide şehir Hastanesi'ne gidiyorum doktor biraz uyuşuk gibi ilkden beğenmedim ama pek övüyorlar adamı bide gece ebesi bulduk orda çok iyi oldu
Şehir hastanesi neresi kız 🙄

X