Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızçeler 💕💕 hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı🥰🥰 insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor 🕊️🕊️ağaçlar çiçek açmış🌺🌺 ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor🔨🔨 😂😂 umudumuz hep var🙏🙏 bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz 🙏🙏 gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun 🙏🙏 olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın 🙏🙏 evlatlar hastalık yüzü görmesin 🙏🙏 analar babalar başımızdan eksik olmasın 🙏🙏 inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin 🙏🙏❤️❤️ hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum 😘😘🧿🧿
Yine içimiz ışıl ışıl
Var ol kuzu😍
Gün aaaayyy dııın

Günaydın kızçeler 💕💕 hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı🥰🥰 insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor 🕊️🕊️ağaçlar çiçek açmış🌺🌺 ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor🔨🔨 😂😂 umudumuz hep var🙏🙏 bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz 🙏🙏 gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun 🙏🙏 olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın 🙏🙏 evlatlar hastalık yüzü görmesin 🙏🙏 analar babalar başımızdan eksik olmasın 🙏🙏 inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin 🙏🙏❤️❤️ hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum 😘😘🧿🧿
Anam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğiniz 🤣🤣

Heh bak unuttum bile günaydın demeyi
GU NAYYYY DİNNNN 🤭🤭

Günaydın güzel Anna aminnn aminnnn çok güzel du etmişsin ALLAHrazı olsun inşallah canım benim

Anam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğiniz 🤣🤣
Ben de 😂
benim kız 6 da başlıyor tepeme binmeye anne kalk acıktım, anne kahvaltı hazırla, anne çişim geldi.
Güne 6 da başlayınca şu an akşam olması gerekiyo ama saat daha 10 😂
Sağlıklı olsunlar da sürünerek kalkalım napalım 😍
Günaydın herkese 😍😍

Ben de 😂
benim kız 6 da başlıyor tepeme binmeye anne kalk acıktım, anne kahvaltı hazırla, anne çişim geldi.
Güne 6 da başlayınca şu an akşam olması gerekiyo ama saat daha 10 😂
Sağlıklı olsunlar da sürünerek kalkalım napalım 😍
Günaydın herkese 😍😍
Oyyy anammmm sukredeyim bide uyumuyor benimki diorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahaha benimkide baktı kaldiramiyor anneeee çok acıktım bennnnn dio o zaman firliyorum işte bunu bı keşfetti şimdi direk anne çok acıktım ben dio çakal 🤣🤣 Allah canlarını sağ etsin kimse uykusuzluktan ölmüyor 🙏🙏🙏🙏🙏

Selamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim 😅. Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha 😂. Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 36
Selamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim 😅. Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha 😂. Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım 🤷🏻‍♀️
Ben goruyorum cizgiyi bence erken gebeligi yap daha belirgin çıkar

Çizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?

Çizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?
Evet oyleymis ade tgecikmeye baslamasi rshmim kendini gebelige hazirlamasi demekmis bunu banada doktor demisti

X