- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Hayırlısı inşallah canım benimOlmadı işimiz desene neyse canım inşallah bu ay reglden sonra hemen gebe kalırsın 2022 bebişi olur bende öyle düşündüm ama 1 ay erkene kısmet oldu hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah canım benimOlmadı işimiz desene neyse canım inşallah bu ay reglden sonra hemen gebe kalırsın 2022 bebişi olur bende öyle düşündüm ama 1 ay erkene kısmet oldu hayırlısı
Yine içimiz ışıl ışılGünaydın kızçeler hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor ağaçlar çiçek açmış ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor umudumuz hep var bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın evlatlar hastalık yüzü görmesin analar babalar başımızdan eksik olmasın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum
Anam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğinizGünaydın kızçeler hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor ağaçlar çiçek açmış ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor umudumuz hep var bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın evlatlar hastalık yüzü görmesin analar babalar başımızdan eksik olmasın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum
Heh bak unuttum bile günaydın demeyiGünaydın kızçeler hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor ağaçlar çiçek açmış ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor umudumuz hep var bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın evlatlar hastalık yüzü görmesin analar babalar başımızdan eksik olmasın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum
Sende var ol canımYine içimiz ışıl ışıl
Var ol kuzu
Gün aaaayyy dııın
Valla kız 7 de başladı kalk anne demeye istersen enerjisiz kalk senin ilk bebiş miydi canımAnam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğiniz
Günaydın güzel Anna aminnn aminnnn çok güzel du etmişsin ALLAHrazı olsun inşallah canım benimGünaydın kızçeler hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor ağaçlar çiçek açmış ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor umudumuz hep var bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın evlatlar hastalık yüzü görmesin analar babalar başımızdan eksik olmasın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum
Hayırlısı olsun 2.meryem ana geç olsun güç olmasın vardır bundada bir hayır inşallah canım benimNögatifi gördüm sonunda inşallah kırmızılari da görürüm
Yok canım 2. Benimde ama hamdolsun 8 9 gibi kalkıyor ben böyle dedim ya yrn 6 da kalkar hahahahahahahSende var ol canım
Valla kız 7 de başladı kalk anne demeye istersen enerjisiz kalk senin ilk bebiş miydi canım
Ben deAnam masallahhhh enerjinizeeeee ben sürünerek kalkıyorum bildiğiniz
Oyyy anammmm sukredeyim bide uyumuyor benimki diorumBen de
benim kız 6 da başlıyor tepeme binmeye anne kalk acıktım, anne kahvaltı hazırla, anne çişim geldi.
Güne 6 da başlayınca şu an akşam olması gerekiyo ama saat daha 10
Sağlıklı olsunlar da sürünerek kalkalım napalım
Günaydın herkese
Allah da sizden razı olsun canım benimGünaydın güzel Anna aminnn aminnnn çok güzel du etmişsin ALLAHrazı olsun inşallah canım benim
Ben goruyorum cizgiyi bence erken gebeligi yap daha belirgin çıkarSelamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Çizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun daSelamünaleyküm kızlar. Bişey danışıcaktım. Biz 9 aydır deniyoruzda. Geçen ay ilk kez 4 gün geçiktim ama gebe değildim. Annemde geçikmeler başlarsa bir iki aya hamile kalırsın dedi. Adetime 5 gün var daha. Sabırsızlık ettim . Ama testime bi bakıverseniz ben mi hayal görüyorum diye. Elimde bir tanede erken gebelik testi var ama beklicem. Çünkü eşim dün Covid pozitif çıktı eczaneye gidemem daha . Hayal mi gerçek mi yoksa daha erken diye yanılma mı anlamadım
Evet oyleymis ade tgecikmeye baslamasi rshmim kendini gebelige hazirlamasi demekmis bunu banada doktor demistiÇizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?
Tülperde benim hamile kalmam yüksek o zamanÇizgi var madem dışarı çıkman zor erken gebeliği yarın yap derim hayırlı olsun da
Annenizin sözüne takıldım gecikmeler başlarsa gebe mi kalınıyormuş sonraki aylar?
Aklıma direk senle ipti geldi zatenTülperde benim hamile kalmam yüksek o zaman
Nögatifi gördüm sonunda inşallah kırmızılari da görürüm