Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim aynen bu kan verme olaayina cok takmistim.bir de ne cesaretse tek gidiyorum en basindan beri bugun kan gelmeyince baya damarimi zorladilar onu hissetmek icimi gicikladi, sonra diger kola gectiler ama ben anladim boyle olcagimi:) tekrar yasamak istemiyorum derken simdi doktoruma sonucumu attim haftaya gel demis.senin yazini da okuyunca rahatladim.bir sknti hisedersem giderim ztn insallah hisetmem..disgebelikten cok korkuyorum ve 2 gunde 1 aldircagim kanlar asiri evham yapti bende.8 9 kere daha kanmi aldircam diye yedim kendimi :) neyse haftaya gitcek olmak beni bir nebze rahattlatti.insallah guzel haberler veririm
Çok sevindim senin adına canımmm... aynen bende mesela canım çok tatlıdır bide kan iğne falan bni tutuyooo başım falan boşalıyoo sanki bi gidiyorum yani sende öylesin demek ki... bende diyorm bi gün olursa bunları yaşarsam geciktikten snra gidicem sadece hamile olduğumu öğrenip bi sorun olmazsa ara ara gidicem diye çünkü bende bayılıyormmm😂😂😂 zaten bisey diyimmi sağlıksız gebelikse kendiliğinden de değer düşüyooo kanama ağrı falan.. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere isteyenlere. senin gebeliğini de Rabbim sağlıkla sıhhatli geçirsin. sağlıkla al kucağına inşallah.

Ay hadi darısı başıma ilaci icerken mi oldun bitince olucaksin dedilerdiii
Canım bana doktorum bitince olacaksın dedi bugün 6 günüm hazırlıyor kendini sankim hafif lekelerle yol aldı geliyo 😔oyyy oyy. Perşembe son ilacım bitiyor. Ama kimisi bitmeden de olblymş artarsa kesin oldum artık.

Çok sevindim senin adına canımmm... aynen bende mesela canım çok tatlıdır bide kan iğne falan bni tutuyooo başım falan boşalıyoo sanki bi gidiyorum yani sende öylesin demek ki... bende diyorm bi gün olursa bunları yaşarsam geciktikten snra gidicem sadece hamile olduğumu öğrenip bi sorun olmazsa ara ara gidicem diye çünkü bende bayılıyormmm😂😂😂 zaten bisey diyimmi sağlıksız gebelikse kendiliğinden de değer düşüyooo kanama ağrı falan.. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere isteyenlere. senin gebeliğini de Rabbim sağlıkla sıhhatli geçirsin. sağlıkla al kucağına inşallah.
Evet canim kan verdikten sonra bazen olan bisey bendeki bu durum...dunyamkarariyor..beklemeye alinmis bilgisayar gibi oluyorum goruntu ses gidihor :))kendimi olunsuz herseyden izaklastirip 1 hafta beklicem,rabbim sana bana tum isteyenlere nasip etsin insallah..

Bence dusuk riski olanlarda canim bu, benim dusuk riskim yok ama evden calisiyorum o yuzden belki de ev isi yapmiyim die de demis olabilir esimin yaninda😂
😁😁ya iyiymis o zaman.ben esime daha soylemedim kalp atisini duyunca soyleyecektim sanirim o da kaldi😅tek pismanligim o yaa.nazlanamiyorum damacana suyu getirirmisin iceri diyorum sen getiriyordun biseyinmi var diyor😅

kızlar dün dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. az önce çok hafif kan geldi pembe gibi. düşüyor mu yoksa:KK43:
Canım çok geçmiş olsun doktora git belkide yerleşme kanaması falandır daha cok yeni çünkü 4 haftalikmis sen yinede bi en kısa zamanda doktora görün hatta acile git canım korkma hemen düşüugee yorma ayaklarını uzat uzan dinlen iş yapma canim

Kızlar demin bi anda adet olmuşum gibi kan boşaldı çok korktum hastaneye gittik hemen. Alttan muayene etti doktor kese hala duruyor şekli çok güzel içinde bebek oluşumu da var kese 16.44mm olmuş çok iyi dedi pruluton depot diye bir iğne yaptılar bir de. Şimdilik bir sıkıntı yok haftaya tekrar gel yine kanaman olursa hemen gel dediler. Lütfen bana dua edin herhangi bir sıkıntı olmasın, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?
Canım çok çok geçmiş olsun Allah esirgesin ınslalah uzan dinlen asla iş falan yapma afedersinde evi bok götürsün boşver uzan dinlen ayaklarını uzat kendini yormamaya calis dikkat et kendine rabbim korusun insallah

Kizlar herkese selamlar..
17 00 de kan verdim hemen sonuc cikmis
Ilk beta 12
2.beta 18
3.beta hcg 92,76 cikmis bugun
Bugun hastanede kan gelmeyince baya damarlarimi zorladilar,resmen canimin acidigini hisettim,bir koldan kan gelmedi digerine gectiler, ben ki kan aldiramayan insan 2 gunde 1 kan vermeye gidiyorum...dinlendim, 2 dk sora kalktm yurudum,tekrar oturdum...ben kotu oluyorum dedim..sora gozlerim karardi hemen beni kyaolidorda yere yatirdilar, ayaklarimi kaldirdilar burnuma amonyak sanirim koklattilar,kendime geldim birkac dk sora..birde tektim..cok caresiz hisettim..Surekli dua ediyorum saglikla gelecekse bunlara raziyim..ama eger bir sknti varsa saglikli bir gebelik degilse,kimyasal,dis gebelik vs ise bir an once sonlansin dedim.cok yipranmis hisediyorym kizlar..surekli forumlari okuyorum.kendimi cok yiprattimm..kollarimda mosmor oldu..
Tum bu kotu olaylarin yaninda degerimde nasil yukselcek merak ediyorum acikcasii...1 hafta icinde belli olur heralde
.daha kan vermek istemiyormmm..hizlica yukselse de ultrasondan bakarak gitsek :KK43:((
Ya kıyamam canım çok uzuldum rabbim şifa versin inşallah sabret ve dua et cNim Allahın izniyle bu zor günler geçecek rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah yalnız deilsin bak biz burdayız aklına bişey takılırsa sor üzgün olduğunda yaz dertleşelim üzme kendni lutfen

Canım bana doktorum bitince olacaksın dedi bugün 6 günüm hazırlıyor kendini sankim hafif lekelerle yol aldı geliyo 😔oyyy oyy. Perşembe son ilacım bitiyor. Ama kimisi bitmeden de olblymş artarsa kesin oldum artık.
Ol da kurtul artık çok şükür

Ya kıyamam canım çok uzuldum rabbim şifa versin inşallah sabret ve dua et cNim Allahın izniyle bu zor günler geçecek rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah yalnız deilsin bak biz burdayız aklına bişey takılırsa sor üzgün olduğunda yaz dertleşelim üzme kendni lutfen
Amin canim cok sagolun sizin varliginiz cok iyi geliyor burayi oyuzden cok seviyorum, birbirini tanimayan insanlar ortak umutlarla, canyoldasi oluyor..mutlaka paylasirim yeni bir gelisme olursa..ben de herzaman elimden geldigince destek olmak icin burdaym.tskler destegin icin Allah razi olsun

Amin canim cok sagolun sizin varliginiz cok iyi geliyor burayi oyuzden cok seviyorum, birbirini tanimayan insanlar ortak umutlarla, canyoldasi oluyor..mutlaka paylasirim yeni bir gelisme olursa..ben de herzaman elimden geldigince destek olmak icin burdaym.tskler destegin icin Allah razi olsun
Cümlemizden razı olsun canım ne demek haber et mutlaka Allaha emanetsin😙💋

Günaydın kızçeler 💕💕 hayırlı sabahlar ne güzel bir bahar sabahı🥰🥰 insanın içi enerji doluyor balkonda hava alıyorum kuşlar ötüyor 🕊️🕊️ağaçlar çiçek açmış🌺🌺 ilerde Bi inşaattan tak tak sesler geliyor🔨🔨 😂😂 umudumuz hep var🙏🙏 bu virüsten inşallah bir an önce kurtuluruz 🙏🙏 gebeler bebişlerine sağlıkla kavuşsun 🙏🙏 olmayanlar hemen bu ay gebe kalsın 🙏🙏 evlatlar hastalık yüzü görmesin 🙏🙏 analar babalar başımızdan eksik olmasın 🙏🙏 inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırsıyla her duamız kabul olsun inşallah amin 🙏🙏❤️❤️ hepiniz Allah'a emanet olun çok öpüyorum 😘😘🧿🧿

X