Bu sabah yine kan verdim artık su negatifi görüp ilacı içmeye başlayayım ya bugün çıksın da sonuçeşim izin vermedi yoksa ben eminim hamile olmadığıma başlardım ilaca
YalnızYusra-61 seni yalnız bırakmıcam deyip aynı kaderi yaşamama kaç puan
Kızlar ne durumdasınız çok sayfa vardı okuyamadım ya son durumlarinizi bi özet geciverir misinizArsoney T tulperde E elifafraeminatlasinannesi bebişler gözüktü mü kalp atışları duyuldu mu?
Z zesamu93 seninkine denk geldim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah 17sinde bebisin kalp atışlarını da duyarsın.
Şekerler inşallah iyisinizdir yeni uyandım ben gözler şişcik yine.Günaydın kızlarr E elifafraeminatlasinannesi senin sabah mesajlarına bayılıyorum iç rahatlatıyor güzel anneI ipti cim sonucunu merakla bekliyoruz T tulperde canım bende çarşamba gideceğim en son cuma günü kan verdim 1855 çıktı değerim gittigimde 5 haftalık olacak inşallah tam kese görünür umarım senin kaç haftalık olacak gittiğinde? Yusra-61 canımm nasılsın var mı gelen giden Arsoney Arzum canım bende endişelendim şimdi sen hemen git bir hastaneye normal yazıyor her yerde baktım internete ama içini rahatlat bebeğimizin sağlıklı olduğunu bilelim inşallah birde hep derler ya ikinci hamileliğim hep farklı oldu diye ondan lekelenme olmuştur dualarım seninle haydi güzel haberlerle.
Çarşamba benim 5+2 oluyor canım inşallah görürüz keseyi.Günaydın kızlarr E elifafraeminatlasinannesi senin sabah mesajlarına bayılıyorum iç rahatlatıyor güzel anneI ipti cim sonucunu merakla bekliyoruz T tulperde canım bende çarşamba gideceğim en son cuma günü kan verdim 1855 çıktı değerim gittigimde 5 haftalık olacak inşallah tam kese görünür umarım senin kaç haftalık olacak gittiğinde? Yusra-61 canımm nasılsın var mı gelen giden Arsoney Arzum canım bende endişelendim şimdi sen hemen git bir hastaneye normal yazıyor her yerde baktım internete ama içini rahatlat bebeğimizin sağlıklı olduğunu bilelim inşallah birde hep derler ya ikinci hamileliğim hep farklı oldu diye ondan lekelenme olmuştur dualarım seninle haydi güzel haberlerle gel @Haso18 kan sonucunu bekliyoruz merakla fotoğraftan bende goremefim ama en net sen görürsün kuzum inşallah
Amin cankm
Hiç endişe etme devlet hastanesi işte canım aletleri emin ol eski göremezler. Ben ilk çocuğumda bı doktor kalbini duydu biri boş gebelik dedi düşün makina farkından yani.Kızlaarr şimdi çıktım doktorun yanından keseyi göremedibizim cihazla alakalı olabilir kan ver ona göre Bi değerlendirelim dedi 2 de sonum çıkacak bakalım
Üzerine görme dedikleri durum olabilir benceİnşallah canım inşallah 1 saat sonra gidecem randevu aldım dua edin bana yaa
14 kiloluk kızım hiç kucağımdan inmiyorKuzum bize doktorum ilk uc ay anneyi el bebek gul bebek tutmaliyiz dedi ve sunlari ekledi
-10 kg dan agir bisey kaldirmak yok
-1 saatten uzun yuruyus yok
-Ani hareket, ziplama, kosma, spor yok
-8 saatten uzun yolculuk yok
-Ayakta kalma suredi max 45 dk
Ilk uc ay bunlara dikkat etmeye calis, ha yaparsan bebek duser mi hayir dusmez ama kanaman olur canini sikar uzulursun his gerek yok dedi. Senin de aklinda bulunsun
Amannnnn diyimmm sanaaaaaa kucağında otururken dursun ok ama kucağına laip asla taşıma. Oğlumla konuştum artık tasiyamacagimi vs vs izah ettim kabul etti hamdolsun bu arada 24 kg imkansiz taşımam yani14 kiloluk kızım hiç kucağımdan inmiyor
Herşeye güzel tarafından bakmak lazım derler ye masallah Allah nasip etti hepsini tuttun Allah kabul etsin mükâfatını bebeginle versin inşallah canım benimmmŞekerler inşallah iyisinizdir yeni uyandım ben gözler şişcik yine.Benim gece çok az kanamam oldu pembe pembe arkası gelecek gibi diyerek niyette etmedim gelmedi ama adet gibi arada sancım var kesiyor. İlaçların bitmesine 4 gün kaldı perşembe gününden sonra tam olmam lazım ilaç bitince olunurmuş. Ramazanı bitirdim ben böyle böyle.
İpticim bende cevre zoruyla biraz içmedim eşim filan yüzünden ama artık tek çarem içmek oldu masajlar yaptım olmadım yaramadı masajyedi beni bu seninki inşallah pozitiftir bir mucize olsun negatifse iç ilacı da gelsin uzamasın günlerin. Benim beklemekle geçen günüm bugün 20gün oldu. Bat günüm geçeli olmayalı toplamda 47 gündür yoksunum bundan
Hamile değilim ona eminimŞekerler inşallah iyisinizdir yeni uyandım ben gözler şişcik yine.Benim gece çok az kanamam oldu pembe pembe arkası gelecek gibi diyerek niyette etmedim gelmedi ama adet gibi arada sancım var kesiyor. İlaçların bitmesine 4 gün kaldı perşembe gününden sonra tam olmam lazım ilaç bitince olunurmuş. Ramazanı bitirdim ben böyle böyle.
İpticim bende cevre zoruyla biraz içmedim eşim filan yüzünden ama artık tek çarem içmek oldu masajlar yaptım olmadım yaramadı masajyedi beni bu seninki inşallah pozitiftir bir mucize olsun negatifse iç ilacı da gelsin uzamasın günlerin. Benim beklemekle geçen günüm bugün 20gün oldu. Bat günüm geçeli olmayalı toplamda 47 gündür yoksunum bundan
Benimkide 12 kilo ısrarla ya kucağımda ya üstüme yatıyor yada elini kolunu bacağını karnıma bastırıyor14 kiloluk kızım hiç kucağımdan inmiyor
İnşallah canımmÇarşamba benim 5+2 oluyor canım inşallah görürüz keseyi.
Benimki de çok ani hareketler yapar bir anda atlar kucağıma yatarken falan dikkat etmemiz lazım canım.Benimkide 12 kilo ısrarla ya kucağımda ya üstüme yatıyor yada elini kolunu bacağını karnıma bastırıyor
İnşallah canımm
Öyle ama hiç laf anlamıyor ki daha 20 aylık ne dur ne yapma ne etme valla tedirgin oluyorum bende bide 1 hafta küçük gözüktü ya ondan hep aklımda sanki bişey olucak gibi korkuyorumBenimki de çok ani hareketler yapar bir anda atlar kucağıma yatarken falan dikkat etmemiz lazım canım.
Son adet tarihine göre tam 5 haftalık oldu bugün inşallahCanım ne kadarlık şuan tam olarak 5 haftalık oldu mu ? İnşallah güzel gelir kan sonucun
Yok alttan bakmadı sadece karından baktı inşallah cihazla alakalıdır saat 2 de belli olacak bakalımKuzum hayırlı haberler ver bize ınslalah korkma cihazla alakalıdır bencede alttan bakmayı denedimi?
İnşallah yani içimde kötü bişey hissetmiyorum doktorda sağolsun öyle endişe edilecek bişey demedi şuanda cihazdan dolayı olabilir keseyi göremedim dedi sonuca göre bakacak artıkHiç endişe etme devlet hastanesi işte canım aletleri emin ol eski göremezler. Ben ilk çocuğumda bı doktor kalbini duydu biri boş gebelik dedi düşün makina farkından yani.