Canım çok geçmiş olsun sen gebelik geçirmişsin daha önceden bu tarz lekelenme ler normal daha hamileligin basindasin için ferahlarsin istiosan doktora git inşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım Allahın izniyle geçende doktorum bu dönem vajinal lekelenmelerin olması çok normal demişti banaErken gebelik testi yapsana canım ben pek göremedim
Fotoğrafta net çıkmıyor geneldeGidiyorum ben kan vermeye ben testte cizgi gordugume eminim
Fotoğrafta net çıkmıyor genelde
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Çok saol amin kuzucum duanı eksik etmeBu sabah yine kan verdim artık su negatifi görüp ilacı içmeye başlayayım ya bugün çıksın da sonuçeşim izin vermedi yoksa ben eminim hamile olmadığıma başlardım ilaca
Yalnız @Yusra30 seni yalnız bırakmıcam deyip aynı kaderi yaşamama kaç puan
Kızlar ne durumdasınız çok sayfa vardı okuyamadım ya son durumlarinizi bi özet geciverir misinizArsoney T tulperde E elifafraeminatlasinannesi bebişler gözüktü mü kalp atışları duyuldu mu?
Z zesamu93 seninkine denk geldim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah 17sinde bebisin kalp atışlarını da duyarsın.
Ya işte bende hiç hiç belirti olmaz zaten hareket edene kadar hep korku edince de bu sefer çok etmiyor diye korku doğurana kadar takıcak şeyler buluyorum maalesef inşallah canımCanım içini ferah tut benimde kasık ağrım ignelenme ve batmalar kayboldu bazı kadınlar hiç belirti yaşamadan hamilelik geçiriyor bence bi sorun yoktur büyüyordur minik bebisin
Canım çok geçmiş olsun bu kanama olayını yaşamadığım için bişey diyemiyorum ama bir Dra görünmende fayda var diye düşünüyorum haber ver bize mutlakaKızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya
Kız dur sakin ol en iyi sen hatırlarsın zaten belirtiler geçiyor yavaş yavaş. Güzel düşün lütfen kızarım baaaak
Yok be canım aksine ilkinde ne midem bulandı ne bişey ondan zaten böyle korku oluyor içimde ama kalp atışını duysam daha Bi rahatlarım zaten bu yasaklar bunaltıyor beni dışarı falan çıksam biraz kafam rahatlar evde insan hep kendini dinliyor çok şükür rahatım inşallah olmaz Bi sıkıntı Allaha emanetiz zaten günler geçmiyor 12 sine yıl var baksanaKusum zaten ne olacak başka
İlkinde çok mu mide bulantısı yaşamıştın
Amin inşallah kuzumYa işte bende hiç hiç belirti olmaz zaten hareket edene kadar hep korku edince de bu sefer çok etmiyor diye korku doğurana kadar takıcak şeyler buluyorum maalesef inşallah canımhepimiz sağlıkla kavuşuruz
Canım çok geçmiş olsun bu kanama olayını yaşamadığım için bişey diyemiyorum ama bir Dra görünmende fayda var diye düşünüyorum haber ver bize mutlaka
Yok be canım aksine ilkinde ne midem bulandı ne bişey ondan zaten böyle korku oluyor içimde ama kalp atışını duysam daha Bi rahatlarım zaten bu yasaklar bunaltıyor beni dışarı falan çıksam biraz kafam rahatlar evde insan hep kendini dinliyor çok şükür rahatım inşallah olmaz Bi sıkıntı Allaha emanetiz zaten günler geçmiyor 12 sine yıl var baksana
canım bence bi doktora görünmen iyi olur kanaman için ilaç verir. inşallah normal bi lekelenmedir bazen oluyormuş çünkü ama her ihtimale karşı bi görün derim.Kızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya
merhaba canım ben çarşamba gideceğim doktora şimdilik her şey yolunda gibi bakalım inşallah keseyi de görürüm. senin sonucun yarın mı çıkacak yine?Bu sabah yine kan verdim artık su negatifi görüp ilacı içmeye başlayayım ya bugün çıksın da sonuçeşim izin vermedi yoksa ben eminim hamile olmadığıma başlardım ilaca
Yalnız @Yusra30 seni yalnız bırakmıcam deyip aynı kaderi yaşamama kaç puan
Kızlar ne durumdasınız çok sayfa vardı okuyamadım ya son durumlarinizi bi özet geciverir misinizArsoney T tulperde E elifafraeminatlasinannesi bebişler gözüktü mü kalp atışları duyuldu mu?
Z zesamu93 seninkine denk geldim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah 17sinde bebisin kalp atışlarını da duyarsın.
Hep aklımda dualarımdasınızÇok saol amin kuzucum duanı eksik etme
Valla ben ilkinde hareketleri hissedene kadar rahat edememiştimYa işte bende hiç hiç belirti olmaz zaten hareket edene kadar hep korku edince de bu sefer çok etmiyor diye korku doğurana kadar takıcak şeyler buluyorum maalesef inşallah canımhepimiz sağlıkla kavuşuruz
Canım çok geçmiş olsun bu kanama olayını yaşamadığım için bişey diyemiyorum ama bir Dra görünmende fayda var diye düşünüyorum haber ver bize mutlaka
Yok be canım aksine ilkinde ne midem bulandı ne bişey ondan zaten böyle korku oluyor içimde ama kalp atışını duysam daha Bi rahatlarım zaten bu yasaklar bunaltıyor beni dışarı falan çıksam biraz kafam rahatlar evde insan hep kendini dinliyor çok şükür rahatım inşallah olmaz Bi sıkıntı Allaha emanetiz zaten günler geçmiyor 12 sine yıl var baksana
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar al canım. Valla sizin güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyormerhaba canım ben çarşamba gideceğim doktora şimdilik her şey yolunda gibi bakalım inşallah keseyi de görürüm. senin sonucun yarın mı çıkacak yine?
Oğlumda hiç yaşamadım böle bişey canım bilemedimki yaa sıvı birikmesi var diyordu acaba onla ilgili bişemikiCanım çok geçmiş olsun sen gebelik geçirmişsin daha önceden bu tarz lekelenme ler normal daha hamileligin basindasin için ferahlarsin istiosan doktora git inşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım Allahın izniyle geçende doktorum bu dönem vajinal lekelenmelerin olması çok normal demişti bana
Aynen canım giderim yacanım bence bi doktora görünmen iyi olur kanaman için ilaç verir. inşallah normal bi lekelenmedir bazen oluyormuş çünkü ama her ihtimale karşı bi görün derim.
inşallah senden de güzel haberler alırız canımAy hadi inşallah güzel sonuçlar al canım. Valla sizin güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor
Sanırım yarın çıkar canım geçen sefer sağlık ocağı kanları aksam 17de verdiği için lab.a öyle çıkmıştı bakalım bu kadar bekledim bunu da beklerim. Sonucu zaten biliyorum ben de kocama gösterip ilacı alabilmek için bekliyorum
Silik bir çizgi var sanki ben mi yanlış görüyorumKızlar dün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım çıktı ama bugün yaptım aynı testten çıkmadı .5. Gün embriyosu transferim yapıldı
8. Gün testim buda
Var canım var ama bugğn çıkmadı ya anlamadım bişeySilik bir çizgi var sanki ben mi yanlış görüyorum
İnşallah canım inşallah 1 saat sonra gidecem randevu aldım dua edin bana yaaHaber et canım inşallah sorun yoktur
Bir kaç gün bekleyip tekrar edebilirsin ya da kan versen çıkar canım geçen silik çizgi çıktıysa. Hcg önce kana geçiyor sonuçtaVar canım var ama bugğn çıkmadı ya anlamadım bişey
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına aldirsin canım kötüyü düşünme doktora gidince rahatlayacaksin inşallahİnşallah canım inşallah 1 saat sonra gidecem randevu aldım dua edin bana yaa
İnş canım inşallah yazarım mutlakaBir kaç gün bekleyip tekrar edebilirsin ya da kan versen çıkar canım geçen silik çizgi çıktıysa. Hcg önce kana geçiyor sonuçta
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına aldirsin canım kötüyü düşünme doktora gidince rahatlayacaksin inşallah