Üzülme bak benimkini hiç göremediler bugün ben napimYa son adet tarihim 31 martti. Baya uzun süre baktı sanki zar zor görmüş gibi yaptı. Ondan üzüldüm.
Oh çok şükür kalp atışını da duydun bu vesileyle çok sevindim canım benimCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti @MaviiiiiiiiYusra-61 Z zesamu93 @jijikalp @elifafraninannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Ay inşaallah yaaa bari hemen hamile kalsak yaaaSorma ya hey kurban olduğum ne düşündü acaba benim adet borçlarım vardı bu kulum borç da ödemiyor bunu bağlayalım bu ay mı dediBir dolu vurdu beni.
Kaçışı yok da o da kendi şansını deniyor acaba kaçabilir miyim bu kadından diye yemezler bitti. Diyorm gülüyor hatta kahkaha atıyor halime
Canım ilaç bitince çoğu kişi olmuş olmayanlar birazcık kist olanlar zorlanmış araştırmalarıma göre artık birşey den geri kalsaydım iyiydi ama iş başa düşünce perşembe bitecek ilacım cuma adet olmam lazımseni peşim sıra sürüklemiş gibi hissetmiyor değilim bu nasıl benzerlik arkası bize bir bebişe maal olsa barim
Ayyy agziniz bal yesin
Aminnn uğratmsın ama korkma da leke olur ara ara hareketlerine dikkat et dinlen bol bol su içCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti @MaviiiiiiiiYusra-61 Z zesamu93 @jijikalp @elifafraninannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Hadi gözün aydınn ne güzel kalp atışını duymuşsuunnCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti @MaviiiiiiiiYusra-61 Z zesamu93 @jijikalp @elifafraninannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Sen peşimi bırakmadın ben hamiş olacam sende olacanOh çok şükür kalp atışını da duydun bu vesileyle çok sevindim canım benim
Ay inşaallah yaaa bari hemen hamile kalsak yaaa
Canım Benim çok sevindim oh cok sukur kuzum rahat bi nefes aldın gözün aydın canim benimCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti @MaviiiiiiiiYusra-61 Z zesamu93 @jijikalp @elifafraninannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Vajinal baksa görünürdü canım tekrar bakacak mı kandan sonra?Üzülme bak benimkini hiç göremediler bugün ben napim
Yaa di mi aynı gidiyorsunuz.. hamişlikleriniz de hemececik aynı anda olsun inşallahSen peşimi bırakmadın ben hamiş olacam sende olacankaçış yok hahaaa
Gözün aydın cNim sağlıkla gelsin insallahKızlar keseyi gördük çok şükür 5+2 de 4,8 mm olarak, 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğizdarısı bekleyen herkese inşallah
Cnım bence tam tersi sevinmem lazim bak kese görmüş işte demekki hamilesinKızlar bu sabah vajinal ultrasonda doktor minik bi kese görüyorum yüksek ihtimalle hamilesin dedi kan sonuçları daha çıkmadı. Çok moralim bozuk acaba hamile değil miyim neden öyle dedi doktor
Bilmiyorum ki sonuç çıksın ona göre değerlendiririz dediVajinal baksa görünürdü canım tekrar bakacak mı kandan sonra?
Canım korkma bişey olsa kanaman falan olurdu bebek oraya sıkıca tutunuyor doktor bana geçende o bebek sağlıklıyısa naparsan yap düşmez dedi ama yinede dikkatli olalım tabikiKızlar şu ağır taşıma işi beni biraz strese soktu ya ben şimdiye kadar hep taşıdım kızımı kucağımda yani bi şey olmuş mudur çok korkuyorum
Ay hadi inşallah cnım benim hemencecik görürsün Allahın izniyleCanımm Yok bende inşallah çarşamba gidince öğreneceğim 5+0 oluyor İnşallah cumada son kez kan vermiştim 1855 di inşallah görünür galiba
Yaa di mi aynı gidiyorsunuz.. hamişlikleriniz de hemececik aynı anda olsun inşallah
Ben dediydimEvett dimiibirisi de 2.yüsra vakası deyince tövbe la dediydim ama tövbem fayda etmedi ne diyim Allah bizi de görsün en yakın zamanda
Allah razı olsun canım benim Rabbim kimseyi korkutuğuna uğratmasın inşallahCanım Benim çok sevindim oh cok sukur kuzum rahat bi nefes aldın gözün aydın canim benim
Çok şükür canım çok şükür inşallah sizlerde duyacaksınız merak etme dikkat et bol bol dinlen canımHadi gözün aydınn ne güzel kalp atışını duymuşsuunndarısı bize olsun inşallahh
İnşallah canım inşallah.. şöyle 12.haftalara bi gelseydik en riskli dönemleri bi atlatsaydık Allah'ın izniyleCanım korkma bişey olsa kanaman falan olurdu bebek oraya sıkıca tutunuyor doktor bana geçende o bebek sağlıklıyısa naparsan yap düşmez dedi ama yinede dikkatli olalım tabiki