Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh çok şükür kalp atışını da duydun bu vesileyle çok sevindim canım benim
Ay inşaallah yaaa bari hemen hamile kalsak yaaa

Aminnn uğratmsın ama korkma da leke olur ara ara hareketlerine dikkat et dinlen bol bol su iç
Seni eşime bahsettim başımıza gelenleri sonradan hamiş kaldı çok mutlu oldum dedim bir o bir sen hamiş olma fikrini atmadınız dedim benim için o da hep hamiş olduğumu düşündü inandı dedim . Bana yazıyor bir yanı hep hamiş olduğumu düşünmek oluyor dedim seni sürükleyerek aralığa götürcem dedi çok gülmüştüm çok zorluyorsunuz dedim insan kalbi güzel olması diye birşey var ondan bunlar hep dedim ben gidemedim ama o kalınca çook mutlu oldum dedim hep iyiki vardın sen çook güzel kalplisin Rabbim kalbinin iyiliğini versin sana dualarım hep seninle Arzum

Hadi gözün aydınn ne güzel kalp atışını duymuşsuunndarısı bize olsun inşallahh

Canım Benim çok sevindim oh cok sukur kuzum rahat bi nefes aldın gözün aydın canim benim

Kızlar bu sabah vajinal ultrasonda doktor minik bi kese görüyorum yüksek ihtimalle hamilesin dedi kan sonuçları daha çıkmadı. Çok moralim bozuk acaba hamile değil miyim neden öyle dedi doktor
Cnım bence tam tersi sevinmem lazim bak kese görmüş işte demekki hamilesin

Kızlar şu ağır taşıma işi beni biraz strese soktu ya ben şimdiye kadar hep taşıdım kızımı kucağımda yani bi şey olmuş mudur çok korkuyorum
Canım korkma bişey olsa kanaman falan olurdu bebek oraya sıkıca tutunuyor doktor bana geçende o bebek sağlıklıyısa naparsan yap düşmez dedi ama yinede dikkatli olalım tabiki

Canım korkma bişey olsa kanaman falan olurdu bebek oraya sıkıca tutunuyor doktor bana geçende o bebek sağlıklıyısa naparsan yap düşmez dedi ama yinede dikkatli olalım tabiki
İnşallah canım inşallah.. şöyle 12.haftalara bi gelseydik en riskli dönemleri bi atlatsaydık Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…